Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (80)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Lucilau,felicitari!!!!CRIXIA,FELICITARI!!!!SA VA TRAIASCA COMORILE SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Dariaioanax,Mirclau,felicitari!!!!Sanatate multa puiutilor,mamicilor refacere rapida!!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ayayay, rupere de nori aici!

Intru urgent ca nu se poate sa astepte pana luni (peste 6 ore plecam sa deversam copila la summer camp, aka tabara pt o saptamana, undeva la 250 km nord)...

Lucialu, pupa ta (btw un nume mai oficial, ceva?) e fata hotarata, tace si face! M-am asteptat eu cumva la asta. Sa-ti traiasca fetita perfecta o viata lunga si implinita, sa va bucure fiecare zi, sa fie sanatoasa, fericita, iar mamica cea nou nouta sa se refaca repede si sa aduca fetita acasa, sa o vedem si noi!

Crixia, pai ce-i cu graba asta? Sa-ti traiasca bebelusa fericita, refacere rapida, bebe linistit, laptic bun si ve asteptam acasa!

Felicitari Dariaioanaxx! Bine ai venit pe lumea asta Miriam Daria Nichola!

Felicitari Mirclau! Bine ai venit pe lumea asta Maria Lavinia!

unguras, !

Si just in case pt cine o mai fi, mai bag un rand:

Patricia, ma bucur sa aflu ca ati ajuns acasa si ca sunteti bine!

Alinutza, ti-am vazut odorul. O frumusete de baiat! Esti total indreptatita la plesnitul pipotei, nici o indoiala. Si tu esti super-cool pe-acolo, mandra si fericita nevoie mare. Sa fiti fericiti! Trimit acum pagina aia pe contul comun.

Motana, la fetite spalat de la fata spre spate separand labiile cu apa si sapun. Un colt de carpa nou si clatit cu apa proaspata pt zona vaginului.

Fug ca mai am 5 ore jumate, in care intra si un alaptat/doua...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Fete..ajutor,

ma doare rau in gat (deh! apa rece de la frigider si geamurile deschise)..ce sa iau? caci alaptez si nu vreau sa risc? plsssss.........

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

FELICITARI MAMICILOR EUMADA, CRIXIA, LUCIALU, DARIAIOANAX, MIRCLAU SI BEBEILOR MULT ASTEPTATI

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

N-am mai intrat de-un car de ani parca ... cand am putintel timp, intru, frunzaresc repede paginile ce nu le-am citit si ies sa apuc sa fac una alta pana se trezesc printesele. Zboara zilele si saptamanile ...
Ieri am avut botezul ... invitati, pregatiri ... stiti voi, sau veti sti Teodora mi-a fost fff cuminte, nu a plans deloc, nici macar cand a bagat-o in apa. La restaurant, mi-a dormit intr-una, cred ca 6 ore legate. Mi-a fost o ciuda ca n-am reusit sa-i fac poze cu fiecare invitat in parte ... dar macar a fost linistita si ne-a lasat sa ne petrecem . Am facut poze cand am ajuns acasa
Aici, Iulia mea ii da ceai la Teodora. Am ajutor, nu gluma Pai daca va zic ca si cand ii dau sa suga, trebuie neaparat ea sa-i puna sanul in gura Avem treaba, nu gluma ...
Aici e cu baiatul nasilor nostrii, gata de plecare la biserica.
Cu nasa
Printesa mare si
Printesa mica
Noi cu bebica somnoroasa.
Aici am ajuns acasa unde in sfarsit am reusit sa ne pozam ca se trezise.
Si aici cu greu am tinut-o, ca era rupta de foame dupa atata somn.
Si ultima poza, cu tati ei ... a apucat si el bietul sa se pozeze cu ea
acum suntem iarasi noi de noi, ne-au plecat musafirii si e prea liniste parca Ai mei sunt la plimbare, eu fug sa pregatesc de papa ca imediat se intorc.
la toata lumea

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

neatza!

Mirclau, felicitari!! bine ai venit pe lume bebe Maria Lavinia!!!

Blanca, paracetamol cred ca poti lua cu incredere. sa eviti sa faci febra.

mqqm, asteptam linkul promis.

Alinuta, vazut strumf frumos. cum merge cu alaptatul? cred ca vom schimba multe impresii impreuna.
cind te mulgi, cit timpl lasi lapticul la temnp camerei? cam cit scoti la un muls? eu am scos cel mult 100 ml.
insa nu prea pot sa il fac sa suga, pentru ca nu reuseste, este infometat ca doarme cite 4 ore si intai il pun la sin, dar renunta repede si ii dau bibe...sper sa reusim cu rabdare si perseverenta.
zici ca l-ai plimbat pe la ministere?

prima noapte acasa a fost foarte linistia. a dormit de ieri 4pm pina pe la 8, s-a trezit, a mincat si a adormit la loc. nu am apucat sa ii fac baitza. sper sa facem diseara. S-a trezit la 2, la 6 si la 9, api la 11.30 ultima masa si de atunci doarme. intre 9 si 11.30 am avut timp sa fac baie, sa ma usuc/aranjezpe par, sa ma epilez, sa imi fac unghiile la picioare, sa ma mulg (cel mai important), sa maninc, si sa ma joc in tot acest interval cu Rebecca.
Rebecca se comporta ff frumos. aseara am dormit cu ea pe canapea si bb la el in patut, in aceeasi camera. trezitul lui a fost doar un scancet, dar la cel de la 6 rebecca s-a trezit, a zis ca s-a speriat ca a patit ceva bebelusul, pe urma si-a luat si ea bebelusul ei, i-a dat in acelasi timp sa suga, l-a infasat si pus la bebe in bouncer. pe urma am adormit amindoua, dar diineata mi-a zis ca nu a putut dormi bine, asa ca diseara daca vrea va dormi singura sau cu tati.

sper sa o tinem tot asa.
am trimis si eu citeva poze pe cont.
o duminica frumoasa la toate fetele. Rabdarica celor ramase inca cu bb la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

bunaaa

am putin timp si am zis sa intru repede sa vad ce mai faceti

in primul rand vreau sa felicit si eu toate mamicile de zmeurici care au nascut , sa va traiasca sa fie sanatosi mancaciosi si sa va aduca numai bucurii

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am reusit sa rectific lista doar azi....suntem la cumnata la piscina, ieri la fel...asa ca nu prea am avut chef de comp.

tuturor mariilor si derivate ale acestui nume!

Felicitari mamicilor si proaspetelor zmeurici!

Micaalsa sa va traiasca proaspata crestina! frumoase poze...2 printese mumoase rau am vazut.

revin dupa ce termin cu alaptatul...sper sa reusesc sa citesc din urma.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

blanca poti lua homeogene , sunt homeopate , lamaie si miere , eu in timpul sarcinii am luat si hexoralete sunt permise in sarcina, banuiesc ca se pot lua si in timpul alaptarii

numai bine si sanatate, sper sa treaca repede

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput