Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (80)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna si de la noi! Am sa va postez si eu cateva poze cu papusica Laura Maria , ieri de ziua ei :
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/PozePapusaNoastraLauraMariaDeZiuaEiDeSfantaMaria15082009
Blanca 000incerca lamaie ,storci lamaie intr-o lingurita si inghiti. Te va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nico29_79 felicitari si refacere rapida, mult laptic! BINE ai venit pe lume Alexandru!
Patricia ma bucur ca sunteti mai bine, cunosc sentimentele astea...se pare ca toate care am fost in clubul anti-baieti suntem topiti dupa ei si ne incearca sentimente de vinovatie. lasa ca DD ne iarta si ei nu vor stii.
Ma bucur ca intalnirea Rebeccai cu fratiorul a decurs bine si e topita dupa el.
Alina ma bucur ca ai venit cu o veste buna. Doamne ajuta sa fie ok rezultatul si sa va linistiti.
Motana la noi controlul de 6 sapt. e pe masa, iti controleaza uterul si cum s-a refacut acolo jos dupa nastere.
MONICA2008 ma bucur ca ati ajuns cu bine in Ro.Sa va traiasca proaspatul crestin...asteptam pozici de la eveniment.
Dariaioanaxx, Crixia, Lucialu, Mirclau felicitari mamicilor! refacere rapida si mult laptic! Sa va traiasca printesele si sa va bucurati de ele!
ANDREEA_79 e o dulce printesa. sa va traiasca!

as completa lista cu noile zmeurici, dar sincer vreau afara la soare si apa. ma intelegeti voi.
duminica placuta in continuare.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

phiii...ce invazie de zmeurici

felicitari Elena Adina!!! Bebe Razvan Ioan bine ai venit pe lume..sa fii sanatos, papacios si fericit...mamico recuperare rapida si laptic mult!!

felicitari Nico29_79!!! Bebe Alexandru bine ai venit pe lume...multa sanatate, fericire si numai bucurii celor dragi!!

felicitari Amariam!!!Theea bine ai venit pe lume..sa fii sanatoasa, fericita, papacioasa...iar mami mult laptic!!

Dariaioana felicitari pentru bebelina Miriam Daria Nichola!!! Sa fie o fetita sanatoasa si papacioasa si sa va aduca doar bucurii!! Recuperare rapida si mult laptic!!

Crixia felicitari (si aveai emotii ca o sa ramai ultima din listuta)!!! Sa ai o bebelina sanatoasa, voioasa, fericita si sa va bucure permanent!! Recuperare rapida si laptic din belsug!!

Cuscraaaa.....faci tu asa surprise...te dai la fund si scoti pupa ca la surprizele de ou Kinder si in zi de mare sarbatoare....Lucialu mii de felicitari pentru pupa!!! noruta mea sa fie sanatoasa, cea mai fericita pupa de pe pamant...sa aduca numai fericire celor dragi (poa' si Eric sa intre prin categoria aia)!!! Cuscra recuperare usoara si laptic din belsug pentru bebelina!!!

Mirclau felicitari!!!Maria Lavinia bine ai venit in lumea noastra..sa fii o bubulina sanatoasa, fericitar si papacioasa!!! Mamico recuperare rapida si laptic mult!!

Alinutza de strumf Eric Alexandru (05.08.2009)

Mergi la inceput

si noi prezenti...citim..si cand ne apucam de scris, bebe Eric ne solicita atentia

la noi nu s-a schimbat nimic la situatia alaptatului...vineri seara am avut si o repriza de baby blues...in momentul in care il apropiam de san, urla ingrozitor si nu reuseam sa-l mai calmez..si am inceput si eu sa plang de s-a speriat si mama si sotul. Mi-am revenit dupa cateva minute dar simteam ca o iau razna...explicatie pentru mine: m-am pregatit indelung, am citit, m-am documentat...si faptul ca nu-l pot alapta il vad ca pe un esec. La starea asta de frustrare s-a adaugat si faptul ca asta micu' ma respingea...asta a pus capac la toate..dar sunt ok acum..si perseverez in continuare..

mqqm mii de multumiri pentru hint...am facut ieri comanda la Medela de sistem SNS si formatoare de mameloane. Sper sa am succes cu astea Saptamana viitoare mi-am propus sa ajung si la active center, la moasa...poate ma ajuta cu ceva sfaturi utile.

alina ma bucur enorm ca bebe e perfect sanatos...si iti tin pumnii ca si rezultatele tale sa fie ok. Pastreaza-ti calmul...totul va fi bine..suntem aici. Asteptam pozici cu bebe Stefan Daniel

Patricia bine ati venit acasa se vede din poze ce dragastoasa e Rebecca cu fratiorul ei iar bebele iti seamana tie..este foarte expresiv la fata, are niste sprancene foarte frumos conturate...o sa rupa inimile la fete. Si se vede dupa fatuca lui ca este un bebe linistit si calm. Mare noroc ai...Eric este un agitat..am impresia ca facem lupte in fiecare zi..cand nu-i convine ceva se incordeaza si da din pumni si piciorute..si ma mai mir de ce mi-a plesnit pielea pe burta
So..cu pastrarea laptelui. Colectez lapte in borcanasele de la Avent si apoi il distribui in biberoane in functie de cat cred ca o sa manance bebe. Borcanasele le tin cam 24 de ore in frigider...de fapt nici nu am ajuns in situatia de a le folosi peste termenul asta. Iar daca Eric se trezeste mai devreme de 2 ore am grija sa-i pun cam 60 ml..ptr ca nu mananca mult atunci..si cam 80 ml cand doarme mai mult de 2 ore...tocmai sa evit sa-l pastrez la temperatura camerei. Insa au fost situatii cand am pastrat laptele si la temperatura camerei...insa mai mult de o ora, o ora si jumatate nu l-am pastrat. La carte scrie daca ai pana in 22 de grade il poti pastra si 4 ore..insa in camera au fost tot timpul mai mult de 22 de grade..si atunci se recomanda circa o ora.
In primele doua zile scoteam la un muls circa 80 ml, la un interval de 3 ore. Acum am marit intervalul (4-5 ore) si scot circa 140-160 ml.
Cand l-am adus de la spital si Eric avea un program bine stabilit...dormea 3 ore si apoi cerea papa...dar asta era cand era pe lapte praf. Dupa ce l-am bagat exclusiv pe lapte de la mine..doarme in medie 2-3 ore..dar are momente si cand sta treaz si marait si 3-4 ore..insa pana acum, slava domnului, doarme ok noaptea (ma rog atat cat se poate spune ok...dar au fost nopti cand a dormit si 4 ore continuu).

vine vorba ca l-am plimbat la ministere...ptr ca nu am indraznit sa-l bag in institutie..era prea aglomerat. Am avut de finalizat niste rapoarte...chestii administrative..care nu au necesitat mai mult de jumatate de ora..si a stat sotul cu el in masina...apoi am fost la medicul de familie..si s-au adunat vreo 5 ore de plimbareala cu masina

astept si eu sa vina perioada colicilor...la carte scrie ca incepand cu a 2-a sau a 3-a saptamana de viata. Poate totusi nu vin

ce vroiam sa mai intreb...Eric papa lacom de fiecare data..si se intampla cam de 2-3 ori pe zi sa vomite...deci nu e regurgitare...ci chiar voma. Voua vi se intampla? Vine oricum maine pediatra acasa si o sa o intreb...

blanca multa sanatate...cum zic si fetele, acelasi tratament ca si in sarcina

adriana bine ai revenit pe la noi...si felicitari pentru bubulina cuminte..

micaalsa sa va fie de bine petrecerea si botezul...printesuca mica e o scumpete...si de fiecare data cand ma uit la poze tot ma minunez ce seamana cu surioara ei. Sunt scumpe amandoua...sa fie sanatoase si cumincioare

andreea 1979 pentru Laura Maria. Vazut pozici..o frumusete de printesa

mqqm si patricia saru'mana pentru aprecierile la adresa strumfului...eu sunt topita dupa el..si nu-mi vine sa cred ce frumusete de baiat am facut..eii..si d-aia nu am inima sa-l chinui sa traga din san, daca puturosila asta mic nu vrea si pace

unguras nastere usoara......cred ca deja la ora asta iti tii zmeurica in brate

lorelay putina rabdare si vine si zmeurica ta...stai linistita ca nu plecam la scutece fara tine

nastere usoara tuturor gravidutzelor care se pregatesc zilele astea

mai revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

Intrat la semnat condica. MAine plecam la Iasi pentru studiat fluxuri. Sotul mi-a spus ca vb cu dr sa ma interneze, ca deja ... nu mai putem. O sa vedem ce se poate face. Sper sa fie si dr deacord, ca sa scapam si noi cu bine. Asa ca... dk nu mai intram zilele astea inseamna ca a avut loc marea intalnire .
Psihic, ma simt bine, cred. Adica nu mi-e asa de frica cum imi era acum vreo 2 saptamanni. Sa dea DD sa fiu si fizic pregatita, ca sa pot face fata, ca in rest, vin toate de la sine. Asa ca.. VA PUPAM!

40 de saptamani, mamica de Iris Ana-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Unguras

Nastere usoara si/ sau felicitari!

Eu am impresia ca deja ai zmeurica in brate si meriti felicitarile noastre, dar astept sa ne anunti tu oficial.

Esti prima si singura mamica din odiseea noastra care naste acasa! Suntem foarte, foarte mandre de tine!

Abia astept detalii M-am interesat si eu la inceputul sarcinii daca se poate naste acasa in romania si n-am auzit de nici o moasa, nici un dr care sa vina sa asiste nasterea.

Felicitari si pentru puterea si rabdarea de a rezista pana la 42 sapt. Si eu am depasit termenul, mai aveam 2 zile si faceam 42, stiu ce inseamna cele doua saptamani dupa dpn si, mai ales, stiu cat de mare e bucuria de dupa nastere ca l-ai lasat pe bebe sa se nasca atunci cand a vrut el. Oricat am calcula si am alege noi oamenii, nu am stii sa alegem data perfecta pentru nastere.

Apropo de contractii, eu nu le-am avut regulate pana am nascut. Cand ma plimbam erau la 3-5 min, cand ma asezau in pat la monitorizare se rareau la 5-10 min. Dar nu stiu daca au fost o ora intreaga la acelasi interval.

Citat:
citat din mesajul lui ungaras

Steadyan nu te speria, stai calma, vorbeste dulce cu bebe si o sa-ti raspunda, gadila burtica, bate cu degetele si apoi da-i timp sa ti raspunda. Noi maine implinim 42 de saptamani si am aceeasi problema cu urmaritul miscarilor, mai ales ca sunt foarte peste termen. dar eu o imping in stanga si in dreapta pana se enerveaza si apoi nu se mai opreste din dans. acum nu mai e cazul pentru ca misca intr-una.
Nu am ajuns la maternitate pt ca nastem acasa. Tocmai ce a plecat moasa, a verificat dilatatia,tot 2 cm. a incercat ea sa mai largeasca, nu stiu daca merge dar am acum niste contractii.... credeam ca cele de asta noapte au fost adevarate, se pare ca se poate mai rau. Acum sunt foarte puternice , la 3-4 minute dar foarte scurte. Iar nu e bine. am nevoie de 3 contractii la 10 minute ca sa vina moasa iar si sa incepem treaba.
Badurox merci pentru incurajari, sigur vine zilele astea. acum, diseara, nu mai rezist inca o noapte patrula prin casa. A azi pe la 2 cand am mers la pipi am vazut si eu dopul ala gelatinos. Era ca un gheag ,maro, asa cum e sangele cad trece menstruatia si cu mucus. sper ca ala a fost. moasa zice ca da.
Sunt singura pe aici care a ajuns la 42 de saptamani nu? va pup si sper cand intru iar sa vorbesc si eu de printesa mea zmeurica.

Multa rabdare si celorlalte gravidute care isi asteapta puiutii. Luati exemplu de la Unguras, a rezistat cu bine pana la 42 sapt!

In plus, nu va temeti daca bb pare mai mare la echo. Pana la urma oricum se naste, expulzia oricum doare, putin si bine si noi oricum trecem repede peste si uitam. Eu aveam cel mai mare bb de pe sectie in perioada in care am stat eu, ii spuneau pediatrele "uriasul" (a avut 3,830 la nastere), iar dr mea inainte de nastere imi spunea ca nu pot duce copil mai mare de 3,600. Ei, uite ca l-am nascut si chiar usor. Nici nu stiti ce mandra eram de el dupa nastere cand il vedeam asa maricel si ce ma bucur acum, cand vad ca a depasit 4 kg si avem abia 2 sapt.

Felicitari noilor mamici! Sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi!

Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

sa semnez condica...
Mirclau felicitari pentru zmeurica Maria Lavinia. Refacere usoara si rapida.
Ungaras cred ca iti ti zmeurica in brate acum. Eram curioasa ce mai spui tu, dar vad ca azi nu ai intrat deloc si ma gandesc ca ai nascut deja.
Badurox succes draga mea. sa ne dai de veste cand se intampla marele eveniment.
Steadya, Theea voi cum mai sunteti?
Eu azi nu prea am stat. Am fost prin magazine, am profitat putin de reduceri apoi am fost la Felix. A fost frumos... Ne-am plimbat pe la nuferi... cine stie poate ca a fost ultima duminica petrecuta in doi. Am experimentat si contractii astazi ceea ce insemna ca se pregateste si printesa mea sa vina
Gata nu ma mai plang ca nu vine. Stie ea mai bine cand trebuie sa apara. M-am linistit
Mult succes fetelor care se pregatesc sa nasca.
felicitari mamicilor pentru zmeurici.

39+viitoare mami de Maya printesa mea
camera Mayei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Lucialu FELICITARI!!!! Sa-ti traiasca puiul mic si sa se faca mare si frumos.

Eu am un copil ce face kk verde si unul care vomita . Aveti solutii la asa ceva?????????

de Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

buna fetelor si felicitari pentru zmeurasii si zmeuricile voastre, sa va fie sanatosi, si sa va aduca doar bucurii. eu sunt o viitoare mamica de decembrie, o sa avem o fetita.
Blanca pentru durere poti sa iei linistita tablete de propolis cu vitamina C, eu la inceputul sarcinii am avut aceeasi problema cu gatul, fac minuni si nici nu te afecteaza in nici un fel

22+ Maya Teodora

Mergi la inceput

Moni cand il hraneam pe Eric cu formula, avea scaunul galben. De cand l-am trecut exclusiv pe lapte matern, scaunul este verde. Deci e normal...de asemenea, de la cursul de prim ajutor tin minte ca e normal sa aiba culoarea asta..ne alertam cand gasim sange in scaun.

Si Eric vomita pentru ca mananca lacom. Incerc sa-i dau mese mai mici si mai des. Daca vomitatul este insotit si de alte simptome, gen inapetenta, febra, atunci suna pediatrul. Insa vomitatul e normal. Articolul asta de pe DC mi s-a parut interesant http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=97

Mergi la inceput