Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (80)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna seara de acasa!

Lucialu, Crixia, ce zi minunata si-au ales comorile voastre sa vina!!!
sa fiti fericite mamicilor, felicitari, recuperare usoara si sa veniti repede acasa!!! Bine ati venit pe lume!!
azi ar fi fost dpn meu...ei, dar azi am iesit din spital, tot e ceva.

Dariaioanaxx, felicitari pentru Miriam Daria! felicitari!

noi sintem acasa de azi, sintem foarte bine, bebele este exact ca si surioara lui, am venit, a papat pe la 4 si de atunci doarme....asa frumos, am incercat sa il trezesc, nimic
am adus-o si pe Rebecca acasa, intilnirea a fost foarte tandra, i-au dat lacrimile de emotie si se comporta minunat, abia asteapta sa se trezeasca ca inca nu l-a vazut treaz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steadya spune:

Felicitari Crixia, Lucialu, Dariaioanaxx pentru nasterea zmeuricilor, recuperare usoara si multa multa sanatate la bebei!!!
eu sunt cam prost dispusa in seara asta, dupa-amiaza am realizat ca nu prea am simtit miscari fetale astazi, e posibil ca dimineata sa nu le fi constientizat (?!) dar cu siguranta de la orele 16.00 si pana acum bebe nu a fost activ deloc, parca cu greu o reactie usoara mai devreme cand l-am provocat un pic...
nu stiu ce sa fac, am incercat sa ma masez pe burtica, m-am intors pe toate partile, in special cu burtica in sus ca asa riposta el, probabil nu-i place, nimik, nimik...
si maine e duminica dar daca Doamne fereste o tinem tot asa, bat la poarta la spital poate e cineva sa ma monitorizeze (dr. meu e in concediu)

Adya 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Steadyan nu te speria, stai calma, vorbeste dulce cu bebe si o sa-ti raspunda, gadila burtica, bate cu degetele si apoi da-i timp sa ti raspunda. Noi maine implinim 42 de saptamani si am aceeasi problema cu urmaritul miscarilor, mai ales ca sunt foarte peste termen. dar eu o imping in stanga si in dreapta pana se enerveaza si apoi nu se mai opreste din dans. acum nu mai e cazul pentru ca misca intr-una.
Nu am ajuns la maternitate pt ca nastem acasa. Tocmai ce a plecat moasa, a verificat dilatatia,tot 2 cm. a incercat ea sa mai largeasca, nu stiu daca merge dar am acum niste contractii.... credeam ca cele de asta noapte au fost adevarate, se pare ca se poate mai rau. Acum sunt foarte puternice , la 3-4 minute dar foarte scurte. Iar nu e bine. am nevoie de 3 contractii la 10 minute ca sa vina moasa iar si sa incepem treaba.
Badurox merci pentru incurajari, sigur vine zilele astea. acum, diseara, nu mai rezist inca o noapte patrula prin casa. A azi pe la 2 cand am mers la pipi am vazut si eu dopul ala gelatinos. Era ca un gheag ,maro, asa cum e sangele cad trece menstruatia si cu mucus. sper ca ala a fost. moasa zice ca da.
Sunt singura pe aici care a ajuns la 42 de saptamani nu? va pup si sper cand intru iar sa vorbesc si eu de printesa mea zmeurica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Wow fetelor...dar ce ploaie de zmeurici
Nu se poate, am cam ramas singurica pe aici si Lucialu m-a parasit, si Crixia,Dariaioana...
Felicitari fetelor! Sa va dea DD sanatate multa, recuperare usoara, bebei mancaciosi si fara colici
Ungaras vada ca inca esti cu bebe la purtator. Sa ai o nastere usoara draga mea pentru ca sigur la tine este aproape momentul. Probabil ca noaptea asta sau maine deja o sa-l ti pe bebe in brate.
Eubebestrumf bine ai venit la odiseea zmeuricilor. Asteptam mai multe detalii despre tine si iti doresc o nastere usoara. Macar nu am ramas chiar singurica pe aici Vad ca si Badurox se pregateste...succes!
Crixia parca tu trebuia sa nasti ultima Nu a mai vrut bebe sa astepte...
Noi tot in formula 2 in 1 suntem. Simtome...nimic iesit din comun. Am experimentat atatea stari ca nu-mi dau seama daca sunt pe aproape sau nu. Si azi am avut ceva stari de greata si ameteli.
bebelina mea nu s-a miscat de la ora 17 ieri dupa amiaza pana azi de dimineata. Cand eram hotarata sa-l sunt pe dr sa merg la spital a inceput si ea sa miste dar destul de vag. dar acum... franjuri ma face. Atata se intinde, si se impinge si ma loveste si la rinichi, si la vezica si la stomac...peste tot. Se pare ca are deja frica de dr
Nu mai pot de dragul ei si nerabdarea sa o vad este din ce in ce mai mare.
Acum va las, merg la . Intru maine sa vad care mai nasteti si ce se mai intampla cu Ungaras.
noapte buna!

39+viitoare mami de Maya printesa mea
camera Mayei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

Felicitari Crixia, Lucialu, Dariaioanaxx . Bai, da ce surpriza placuta!Ma gandeam eu ca se intampla ceva, prea ati disparut! Bravo, mamicile, sa va traiasca bebeii frumosi si sanatosi! Si-au ales o zi mare sa vina pe lume.
Steadya, nici a mea nu s-a miscat prea mult azi. Cred ca nu i-a placut atmosfera astazi. Oricum, noi luni mergem la control iar. Poate vb cu dr s-o ajute putin sa iasa afara, ca simt ca nu mai pot astepta. Sunt un sac de nervi si o samanta de scandal ce am in mine... ma cert cu toata lumea, desi stiu ca nu e bine ( s-ar putea si de frica bebelina mea sa nu mai zica nimic, ca a vazut ce mama nebuna are). Si inca ceva : ca sa nu ma mai enerveze nimeni, imi tin telefonul majoritatea timpului inchis . Mi-as pune o melodie din aia de inceput cu "N-am nascut", ca sa nu dea decat bip.
Ungaras, imi pare rau ca tb sa te chinui asa... Iti doresc sa scapi cat mai repede si sa-ti tii minunea in brate. Mai scot o data agitatele, poate cine stie ...

40 de saptamani, mamica de Iris Ana-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna seara!

Am intrat aici, sa va anunt ca ieri, 14 august, MIRCALU a adus-o pe lume, dupa un travaliu de 10 ore, prin nastere naturala, pe printesa Maria Lavinia! Minunea mica are 55cm si cantareste 3800gr. Amandoua sunt bine. Maine merg acasa.

Felicitari proaspetelor mamici si nasteri usoare celor care urmeaza!

------------------------
28+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Felicitari mirclau pentru aducerea pe lume a zmeuricii!
multumesc fetelor, m-am mai linistit un pic, deci vad ca nu numai zmeuricul meu are pauze de activitate...poate e firesc asa...
pana la urma, exact cand l-am parat lui taica-sau ca il duc maine la prima ora la control, parca de frica doctorului, a dat 2 suturi si s-a perpelit putin prin burtica- spre bucuria mea...se pare ca cu vorba blanda nu mi-a mers
eeei, nu mai suntem multe pe aici cu burtica plina si deja e concurs care mai trece linia de sosire si emotii cine ramane la urma...
numai septembrie sa nu ma prinda
hai zmeuricii, iesiti la incalzire, pe locuri, fiti gata...

Adya 38

Mergi la inceput

am schimbat si semnatura, azi/duminica intram in s 39, poate, poate...
ungarasiti fac galerie sa ai putere sa suporti bine contractiile si sa fie cu succes noaptea asta!!!
GO, GO ungaras!!![majoreta]

Adya 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Inca o surpriza frumoasa azi! Lucialu, felicitari!!! Pupam pupa mica ! Bine ai venit pe lume, sa fii sanatoasa si sa aduci fericire celor dragi!

Ce ploaie de zmeurici! Felicitari Dariaioanax! Bine ai venit pe lume Miriam Daria Nichola!

Felicitari Mirclau! Bine ai venit pe lume Maria Lavinia!

Multa sanatate fetitelor si mamicilor recuperare rapida!

Patricia, bine ati ajuns acasa sanatosi!

Alina, ce mult ma bucur ca Stefan e bine! Sper sa fi fost in totalitate alarma falsa si tu s aai doar anticorpii nu si boala!

Mamici cu bebeii in burtica inca, facem galerie pentru voi, ca mai sunteti cateva si toate la termen acum ! Mai e putin. Nici o grija, ca nu e cale de intors , va veti strange in curand puii in brate!

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

FELICITARI NOILOR MAMICI RECUPERARE USOARA SI BUN VENIT ZMEURELELOR SA FITI SANATOASE SI PAPACIOASE
Fetelor cui ma lasati????? Noi tot 2 in 1 suntem nici a mea nu da nici un semn ca ar vrea sa vina cu toate ca tati se roaga de ea de cava vreme sa vina pe 16 august caci implinim un an de la cununia religioasa .Nu prea cred ca o sa nasc maine dar speranta moare ultima.
Nici pupa mea nu prea e activa dar ce e drept e ca asa a fost cam toata sarcina .Sper sa nasc pana la sf lui august caci daca ma prinde sept o iau razna.Sapt viitoare vine mami meu cu sora la noi dar sora mea sta numai o sapt deci tre sa nasc pana atunci
ma bag la somn
39+

cezara

Mergi la inceput