Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna fetelor,
intru pe fuga ca acum sunt mai ocupata

marti, 11 aug. , la 38 s. si o zi, s a nascut comoara mea cea mica,Miriam Daria Nichola (le am mai inversat putin) prin cezariana, 3000 g. 53 cm , apgar 10; o sa pun poze si mai multe amanunte cand ne mai lnistim, abia ieri la ora 16 am sosit acasa;

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.39 cu Daria Nichola Miriam, INIMA, A INIMII MELE!

cezariana 11 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

La Multi Ani tuturor celor care isi serbeaza ziua numelui sanatate multa si tot ce va doriti

Fetelor eu am 2 zile de cand dorm neintoarsa pana pe la 10 11 (cu pauze de pipi bineinteles)dar adorm imediat .Oare se gandeste galusca mea sa vina??????Ieri am avut si eu primele contractii dar m-au lasat repede .
Am fost si am facut turul spitalului aseara sa vad si eu unde nasc si am fost un pic dezamagita caci dupa ce nasti te baga intr-o camera mare unde sunt nu stiu cate paturi si ai o perdea care iti ofera asa zisa intimitate .Te tin numai 6 ore daca totul o ok ,deci daca nasc noaptea la amiaza sunt acasa.Am vazut si cada pt nasteri in apa cam mititica dar asta e acu sper sa fie libera sa pot naste in apa .

38+

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

la multi ani! tuturor sarbatoritilor,mari si mici

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

felicitari noilor mamici!sa aveti bebelushi sanatosi,papaciosi si necoliciosi!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

La multi ani tuturor celor care sarbatoresc astazi!

Noi am venit sa semnam condica, sa uram bun venit pe lume copilasilor : Multa sanatate sa va dea DD voua si mamicilor voastre!.
N-am nascut inca, dar ne simtim cam nshpa. Probabil de la vremea asta ploioasa si incarcata. De dormit dormim si noi mult, dar asta cred ca nu prevesteste nimic, pt ca de obicei ne place somnul....
Ungaras, cred ca la tine vine cat de curand
Da lucialu unde e? Cred ca ne face o surpraiz!
Ne bagam in patut la o noua repriza de asteptat...

40 de saptamani, mamica de Iris Ana-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Mesaj surpriza de la Crixia:

"Barza si-a schimbat planul: a venit azi la ora 10, fetita, cezariana, 3.300, nota 9!"

Felcitiari Crix! Sa va traiasca si sa va fericeasca! A venit pe lume in zi mare. Cadou pentru surioara ei, Alexia Maria .

Pupici tuturor mamicilor si bebeilor! Nui am citit din urma.

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Daria FELICITARI!!!! Sa-ti traiasca papusica, sa fie sanatoasa si norocoasa!!!!
Crixia, asta da surpriza!!! FELICITARI si refacere grabnica!!!

de Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna fetele
vin cu vesti bune in acesta zi sfanta, mami Lucialu a adus pe lume printzesa mult asteptata, frumoasa si sanatoasa,de emotie am uitat detaliile tehnice cred ca 3,5 kg si 51 cm, dar ceea ce conteaza e ca sunt bine amandoua,mami acum isi revine din anestezie.FELICITARI DIN SUFLET
BUN VENIT PE LUME MINUNE MICA, SFANTA MAICUTA TE-A ALES

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eubebestrumf spune:

Buna mamici si viitoare mamici,
am tot citit ce ati scris fiecare dar inca nu v-am scris.
In primul rand la multi ani tuturor Mariilor si felicitari mamicilor de zmeurici.
In curand voi fi si eu mamica, programarea la cezariana e pe luni sau marti, ne zice doctorul maine exact cand va fi. am niste emotii cumplite dar incerc sa par viteaza. Bebelina mea de 3 zile vad ca a inceput sa coboare semn ca vrea si ea sa o cunoastem. Am intrat in saptamana 40 si am inceput si eu sa simt ce inseamna durerile de spate, nu tocmai placute .
Desi ma alatur tarziu voua sper sa ne auzim pana la termen si dupa cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Lucialu, Dariaioanaxx sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ele!

Mergi la inceput