Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 12
T2MIKIS spune:
Fiica mea abea asteapta sa vina bebe nu mai are rabdare ma mangaie pe burtica si mi-a zis ca se roaga sa vina mai repede.
Referitor la molifta si eu stiu ca la 5 sapt se face se poate si mai devreme dar nu la 8 zile dupa 3 sapt.
Pana la botez sa nu lasati rufele bebeilor afara noaptea ca nu e bine,asa stiu si eu de la bunicute.
Motana spune:
Alina, asteptam vesti si suntem alaturi de tine, Doamne ajuta sa iasa totul bine! 
Alinutza, cand il pui la san apesi pe el ca sa iasa jetul ma puternic? Sa ii fie mai usor lui Eric, poate il pacalesti asa. Io tot as apela la moasa daca ai posibilitatea... sa nu iti zica nimik nou dar macar stii ca ai facut tot posibilul, merita zic eu. Cu pompatul iti zic la sigur ca e moarte sigura a laptelui, prietena care a nascut tot la medlife, tot cezariana, tot bebe care se burzuluia la san... 3 luni neimplinite i-a dat cu pompa si apoi adios, si asta ca s-a tinut super tare, pediatra i-a zis ca a facut munca eroica, caci aduna in vreo 3 zile pt o masa deja nu se mai putea. Na, bb e bine mare gras si sanatos, dar ca idee..
Sa stii ca simpatizez cu tine, nici eu nu credeam ca e atat de dificil, si parca degeaba am citit atatea
, acu cand le citesc iar parca iau alta semnificatie.. aah, asa... de parca ar fi pt prima oara!
Noi tot nu scapm de biberonul inainte de plimbare.. sau in timpul. Cam asa, profita de munca mea macar o data in zi se pare
Azi noapte se burzuluia la san, de vreo 10 ori cek tot mi-l arunca il apuca... de mi-e somn acu de mor sa vad daca apuc un pic de somn. De ce oare tot face asa, apuca apoi ma arunca si se oftic, normal, plange, iar apuca, bea un pic si asa. De obicei zic ca are ceva.. ori scutecu ud, ori colicii ori ceva da aseara nu era nici una din ele. Pana la urma am schimbat sanul si am pacalit-o asa. Ma gandeam ca poate nu mai avea lapte dreptul dar nu, ca l-am stors un pic si avea.. ciudat.
Paatricia
ma bucur ca tu te simti bine si ai si inceput sa alaptezi, tine-o tot as, asteptam vestile bune si sa veniti acasa! 
mQQm, de cand tot vreau sa te intreb.. materialele pt cum sa cureti pe bb e doar pt baieti sau ai si pt fetite? Daca e pt both sunt interesata pls, pune pe mail cand ai timp, sa vaz daca fac bine sau nu. Pup Oliveru mancacios, heh te face sa scoti armele prin parc, ai? Am facut si io un shal de acoperit in tp. alaptarii, sa vad daca il folosesc vreodata sau tot cu bibe la plimbareala ma car...
Fetelor, ma doare spatele rau....
n-am mai patit-o inainte, nici in sarcina nu era asa, o fi de la anestezie, pozitie proasta la alaptat.. ce sa fac? ma mai unge sotu cu creme a parca degeaba!
Tot zic ca ma apuc de Pilates da parca mereu ma tine ceva.. da lenea, oboseala, toate gramada. Plus ca despre kg
am dat 7 mai am 7... si cel mai nasol e ca am o foame de mor.. nush d ce, desi in primele 2 sapt abia abia mancam. Si ca sa bag ceva repede la burta fac un sandwich cu paine.. si da-i tata!
Cine a fost, in ce consta controlul de la 6 saptamani, mQQm, tu ai zis ca masurat cantarit si pa, atata? sau te si check uterul sau asa ceva auzisem.
Pup zmeuricile! 
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
pogos spune:
buna fete!
patricia sper sa iasa bine analizele si sa mergeti acasa!
alina sper sa-ti iasa si tie analizele bine. tinem pumnii!
alinutza imi pare rau ca te chinui cu alaptatul. poate reusesti pana la urma. e bine totusi ca ai lapte. doar ca e cam nasol sa stai sa tot umpli biberoanele...succes! trebuie sa reusiti pana la urma. am vazut pozicile. ai o frumusete de bebelutz.
felicitari fetelor care au nascut si bafta celor care urmeaza!!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
ungaras spune:
steadya Pe mine m-au invatat cum este cu bebe in burtica. Funduletul il simti mereu mai mare si rotund pentru ca se continua cu spatele iar caputul se simte ca o portocala, tare, si daca pui mainile stanga si dreapta lui se poate misca. Ca o minge. Trebuie sa apesi un pic cu mainile , sa tii genunchii indoiti si sa fii relaxata.
La mine contractiile au inceput vineri noaptea, de atunci nu dorm. Acum sunt lungi de 45 de secunde si cu 5 minute intre. Sunt moarta de somn. Ba chiar am adormit la toaleta intre doua contractii si cand m-am trezit( de durere )m-am speriat asa de tare, nu stiam unde sunt. Credeam ca nasc in noaptea asta. Contractiile sunt foarte puternice dar intre contractii nu am nimic,ma simt super.
Cum sa dormi 5 minute si apoi sa te trezesti in durere? simt ca-mi baga cineva cutitul prin burta si il scoate prin spate. Ma intreb cand o sa nasc, de unde sa mai am forta de impins ca eu sunt deja moarta de oboseala.
...si inca o contractie si iar 5 minute pauza, ca doar nu avem altceva de facut.
DPN acum 2 saptamani

alus spune:
Buna fetelor
Nu am trecut de mult timp pe aici, deoarece Am avut regimul de stat la pat sa nu se nasca fiul prea devreme.
Pe Mateu#351; am nascut acum o saptamana pdumineca pe 9 august la ora 21 si 15 min, cantarea 3080g si 53cm, apgar 10, nastere naturala, 37/38 s., asa miau scris in carticica lui de sanatate, au lipsit 3 ore pana la 38 sap. A iesit pe lume foarte repede cam o ora si 25 minte. Eu am avut nasterea provocata cu oxitocina, nu prea i-am simtit miscarile de sambata, in plus cand am ajuns la spital si m-au pus sub KTG de cateva ori i sa micsorat pulsul, dar ce bine ca sa nascut sanatos, mancacios, doarme foarte bine noaptea.
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=biFZ_9lNu2k
http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901
Alus + Julia
+ Mateusz
http://www.rumunski.waw.pl
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
monica2008 spune:
buna fetele
eu am intrat sa va spun ca suntem bine suntem in ROMANIA de 1 sap si azi avem cumatria.ieri am botezat pe bebe a fost super cuminte poate marti va punem pozici.
felicitari noilor mamici
va las ca am treaba .pupici
monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
steadya spune:
ungaras multumesc de tip, o sa incerc cum m-ai invatat sa recunosc pozitia lui bebe, dar astept sa se trezeasca - diminetile nu e prea activ...
oooh, asa de dese ai contractiile si nu esti la maternitate inca?
eu stiu ca indiferent daca s-a rupt apa sau nu la contractiii in intervale de 5 min e caz de internare - vine zmeurica! Iti doresc nastere usoara si rapida si sa va bucurati de un bebe sanatos si mancacios cat mai curand, ca ai asteptat destul!
Adya
38
steadya spune:
La multi ani tuturor sarbatoritelor mamici, burtici si zmeurici cu nume de sfanta care se serbeaza azi in ziua de Adormire a Preamaritei Stapānei noastre Nascatoarei de Dumnezeu si pururea Fecioarei Maria, sa va bucurati de viata, de zambete, de tot ce e frumos! 

Adya
38
ivanoiuadela9 spune:
La Multi Ani ! tuturor sarbatoritelor zilei de astazi , multa sanatate , nasteri usoare si bblusi sanatosi .
AMARIAM spune:
Buna fetelor si la multi ani de Sf Maria!
Intru si eu scurt pt a va anunta ca pe data de 5 august am adus o pe lume pe fetita mea, prin nastere naturala cu peridurala; adica miercuri iar vineri eram deja acasa amindoua in stare f buna.
Sunt f fericita cam am lapte din belsug, iar fetita maninca si doarme de n are treaba, mi se pare ca creste de la o zi la alta.
In leg cu nasterea, ca sa nu plictisesc, pot sa zic ca nu regret ca am nascut natural, intr o sapt eram ca si noua, m am refacut rapid si natural, fara medicamente sau altceva. Dar probabil ca daca stiam cu ce fel de dureri ma voi intilni, ma bagam la cezariana. asa ca mai bine ca nu am stiut.
Slava Domnului pt anestezie, altfel dadeam de mare belea ![]()
Va pup, urez sanatate si bafta mamicilor si bebelusilor deopotriva si ne mai vedem !
Mariam si Theea.