Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (80)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mesaj de la Elena Adina:
Azi la ora 11 s-a nascut bb Razvan Ioan cu o greutate de 3570gr si 52cm, prin cezariana, amandoi suntem bine.

Felicitari Elena, bine ai venit pe lume razvan! refacere rapida si mult laptic!

ma pun sa citesc din urma si revin.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steadya spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA
Si bebica mea nu s-a intors, dar mi-a zis dr. ca nu mai are sanse sa faca tumba decisiva! eu zic sa te mai gandesti ce forma de nastere vei face!!

eu ma gandeam ca se refera la angajarea si coborarea partiala a fatului cand capsorul coboara si se fixeaza in pelvis, deoarece inca de la eco de sapt 30 bebe era in prezentatie craniana...in fine, o sa ma clarific pe 20, in caz contrar, daca bebe nu intentioneaza sa iasa pe calea fireasca, ma pregatesc psihic si pt. cezariana...
acum ma framanta mai mult timing-ul, mai putin forma de nastere, deci sa vina bebe mai repede!!!

Adya 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

noi suntem bine, facem din nou kk...cred ca ne ajuta Senna foarte mult.
Doarme seara...de 4 nopti vad ca a renuntat la una dintre mese, papam la 6 ore.
Bubitele sunt pe trecute, se vad doar asa in relief, rosii nu mai sunt.

ieri m-am intalnit cu Micaalsa total intamplator. Pe Iulia am recunoscut-o, noroc cu ea. Teodora dormea in carucior...pazita de surioara ei.
Sper sa ne vedem cu calm sapt. viitoare, acum e si ea cu botezul....

MC2008 debridatul regleaza si scaunul si e bun si pt. colici. la noi nu a prea avut efect nici asta.
Adela foarte bine a luat bb in greutate. cam 200-250 gr/sapt. e media, asa ca e ok, stai linistita.
Lorelay iti dai seama...tot vreme naspa a fost...maine sa speram ca e cald...e liber si al meu si la casa la cumnata cu noi.
sangerarea s-a cam oprit si la mine, ar fi cazul dupa 6 sapt. Cu Marco a durat mai putin, asa tin minte.
Pooh nu te mai stresa ca e bine catv a papat bb, nu mai transforma nimic, e ok asa.
Cornelia nu stiu ce greutate are...probabil catre 5 kg, daca nu le-a depasit deja. in 3 aug. avea la control 4640 gr. de atunci nu l-am mai cantarit, nu am adus cantarul cu noi....mor de ciuda. al tau e mai lungut, de aceea nu pare asa dolofan. Edi avea 53 cm la o luna, s-a nascut cu 50.
Adriana spor la pregatiri pt. botez. lasa ca vei slabi tu, dupa ce nu mai alaptezi. ma bucur ca papa si e cuminte printesa. a luat super bine in lungime si greutate.
Euphoria noua nu ne-a facut bine Infacolul...inca nu i-am gasit remediu pt. colici, dar nici nu mai face asa urat. mai plange dupa alaptat, dar dupa cateva partzuri si ragaieli adoarme si se linisteste.
Felicitari Eumada! refacere rapida si mult laptic! Bine ai venit pe lume bb Eva!
Siacob toate prietenele au primit raspuns de la CBC cam dupa o luna de la nastere. nu ma grabeam sa-l primesc...caci musai sa decartez banii acum.....
Alinutza vad ca l-ai purtat pe Eric pe la ministere...nu ai avut prieoritate cu asa un frumos langa tine?
Nasol ca s-a invatat din sticla. Mai insista...normal ca din san vvine mai greu, trebuie sa munceasca ca sa obtina laptic...dar mai sunt sperante.
Icmanu, Meleea, Alus, Sandy2008! Multa sanatate si fericire sa aveti, alaturi de cei dragi!
Patricia sper sa iesiti cat mai repede. te asteptam diseara la taclale...

ma bag la lista...am ceva fete notate, si profit ca bb e cuminte cu socra si alte neamuri pe afara.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui steadya

Citat:
Si bebica mea nu s-a intors, dar mi-a zis dr. ca nu mai are sanse sa faca tumba decisiva! eu zic sa te mai gandesti ce forma de nastere vei face!!

eu ma gandeam ca se refera la angajarea si coborarea partiala a fatului cand capsorul coboara si se fixeaza in pelvis, deoarece inca de la eco de sapt 30 bebe era in prezentatie craniana...in fine, o sa ma clarific pe 20, in caz contrar, daca bebe nu intentioneaza sa iasa pe calea fireasca, ma pregatesc psihic si pt. cezariana...
acum ma framanta mai mult timing-ul, mai putin forma de nastere, deci sa vina bebe mai repede!!!

Adya 38

angajarea, da, ar fi bine sa fie vb doar de asta!
Tu il simti pe bb cu capul in jos? Eu o simt cum imi apasa sus in stern si misca piciorusele in partea de jos.

Cris mami de Alexia & +38 sapt

Mergi la inceput

Citat:
angajarea, da, ar fi bine sa fie vb doar de asta!
Tu il simti pe bb cu capul in jos? Eu o simt cum imi apasa sus in stern si misca piciorusele in partea de jos.

Eu nu prea resusesc sa-mi dau seama ce pozitie are bebelu' meu, il simt si vad burtica umflata cand in dreapta, cand in stanga buricului (ma gandesc ca e spatele si funduletul), rareori o umflatura mai micuta ce ar putea fi o manuta/ un piciorus in laterale, oricum miscare mai mult in partea de sus si imediat sub buric si f. rar la chilotel
apoi si faptul ca inca ma mai confrunt cu arsuri (mai ales seara/noaptea)si nici nu respir mai usor ca inainte imi da de gandit ca nu mi-a coborat burtica mai deloc....

Adya 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Hai ca ma apuc sa scriu si eu pe indelete un mesaj, sper sa cuprind cit mai multe caci am avut multe re recuperat.hai ca am incercat sa pun culori la nume, dar nu am si mouse-ul la mine si merge mai greu, asa ca renunt.

In primul rind vreau sa le multumesc fetelor care ne-au felicitat !! mi-au mers la suflet toate mesajele.

Alinutza, ca de obicei, ai fost prima. Multumesc frumos pentru mesajul tau vesel si frumos.
Am vazut si eu pozele cu Eric, este foarte dragalas si iti seamana foarte mult.

Crixia, multumesc frumos, hai ca si tu mai ai foarte putin, mai ai putina rabdarica.

Giova, multumesc. Foarte frumosi sinteti, v-am admirat pozele si tu arati super bine.

Pooh,

Missy, multumesc draga mea. Uite ca a venit si rindul tau. Sa iti traiasca printesa si sa va umple mereu sufletele de aceeasi mare bucurie ca in prima zi !!! felicitari !!

Vally, acelasi mesaj si pentru tine !! sa va traiasca minunea de fetita !!

Cornelia, multumesc !! impresiile mai tirziu/mai jos, dar te asigur ca sint din cele mai frumoase !!

Motana, multumesc si pentru mesaj si pentru sms !! esti o draguta ca intotdeauna !!

Lucialu, hai ca esti si tu pe ultima suta de metri. Abia astept sa iti aud impresiile de mamica !!

Mqqm, sa stii ca sint o mamica mandra. Impresiile cind vois crie despre noi. Multumesc !!

Le felicit si pe Mc pentru bb Tudor, Miha Stroescu pentru Sara Maria si Andra pentru bb Daria Antonia, pe mamica Alus si pe proaspat mamica de azi Adina elena !! sa fiti fericite mamicutelor alaturi de puiutzii vostri scumpi !!!

Alina, sper ca esti bine si rezultatele sint in regula ! ma rog si eu pentru tine si pentru bebele tau drag.

Acum despre noi :
Povestea nasterii am sa o scriu alta data.
Acum scriu doar ca am avut o nastere usoara, rapida si intr-o atmosfera foarte placuta. Am avut noroc sa prind o garda cu moasele cele mai dragute, care m-au ajutat mult, dr meu a fost prezent, m-am simtit inconjurata de multa grija si atentie, ceea ce m-a facut sa trec f usor peste. Epidurala a fost aleasa in ultimul moment, initial nu as fi vrutCum am spus, bebele meu a avut la nastere dubla circulara de cordon, ulterior am aflat ca a avut apgar 7, nu 9 cum am inteles atunci cind am dat sms, si din cauza glicemiei mici si a circularei de cordon, a epiduralei, s-a adaptat mai greu la viata in prima zi, ceea ce a determinat efectuarea mai multor teste, si s-a descoperit proteina c reactiva pozitiva, si a fost trecut imeadiat pe antibiotice si pe glucoza.
Saracutul, era singurul conectat la perfuzie si cu branula in mana.
Ieri ar fi trebuit sa mergem acasa, dar depindeam de repetarea analizei, care din pacate a iesit tot pozitiva. Dr spune ca am avut eu o infectie, probabil dupa ultimele analize din col facute pe 3 iulie si toate negative, sau o raeala – eu stiti ca am tot fost racita- si proteina asta arata ca este o infectie materno fetala. Din fericire titrul nu este foarte mare, dar dr nu vrea sa riste si sa nu o trateze. maine repetam, sper sa fie negativa.

Mie mi-a venit laptele miercuri, asa ca de miercuri de la ora 6pm maninca de la mine, dar pina azi a mincat muls din pompa –am scos si 60 ml.
Astazi dr a stat linga mine si a zis ca refuza sa ma mai lase cu pompa, sa il pun la sin. Eu am aceleasi probleme ca Alinuta, dard in fericire Andrei este mai calm si a avut rabdare, eu eram mai panicata. Asa ca a mincat prima data din sin la ora 11, si de atunci doarme, astept sa se trezeasca sa ma cheme si sa ii facem si o proba de supt.
Sint foarte incintata ca am reusit as imi desfund singura canalele si nu ma dor deloc sanii-inca.

Andrei Daniel este dragalas, este asa delicat si finut si sint topita dupa el. Toata lumea este de acord ca imi seamana mie, iar eu nu mai pot de mandrie. Dupa primele impresii, cred ca este tot ca Rebecca la temperament, este calm si nu foarte plingacios, si dupa cum a dormit azi cred/sper ca ma asteapta zile bune cu el acasa.
Nu as fi crezut vreodata ca pot iubi asa mult si un baietel, dar iata ca se poate si regret si retrag tot ce am zis, ba chiar imi faceam mea culpa zilele astea ca e ca o lectie de viata sa apreciez sanatatea lui si sa ma bucur de el, indiferent de sex. Oricum l-am iubit de cum l-am vazut si acum as sta numai cu el in brate.
Eu mi-am revenit foarte bine, abia astept sa ajungem acasa sa ne intram in ritm. mi-e dor de rebecca de mor, dar din fericire este cu sora si cu nepoata si se distreaza, dar tot zice ca vrea acasa...intr-o seara m-a apucat asa despresie de dorul ei, chiar luni cind aflasem de infectie, si am cerut sa o aduca in vizita, dar nu are voie aici pe sectie, doar afara in curte. abia astept acasa, daca bb e asa cumintel, nu va fi greu cu amindoi.
Mai avem multe de recuperat.
Mult succes celor ce urmeaza sa nasca!!!
sa imi tineti pumnii sa iasa maine negativ si sa mergem acasica.
pupici.
semnatura mi-o schimb alta data...

Patricia s40 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Patricia ma bucur mult ca esti optimista...si ma rog din tot sufletul ca rezultatele de la analize sa fie ok si sa ajungeti acasa cat mai curand. Ma bucur ca ti-a venit si lapticul si ca ai reusit sa-l alaptezi. De-abia astept sa vad poze cu dragalasul Andrei Daniel.

Multa sanatate

Alinutza de strumf Eric Alexandru (05.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Patricia, ce frumos ai scris, m-au podidit lacrimile, sincer! Culeg cu mare interes orice poveste legata de intalnirea cu bb, dar cand spune mamiX2(X3) ce sentimente o macina, cum se indragosteste de bb, dar, totodata se gandeste si la comoara/ile de acasa....off, doamne!!
Sa iti ajute Dzeu sa primesti maine o veste buna si s aajungeti sanatosi si fericiti acasa!

Alina, azi era ziua rezultatului! Ma gandesc la tine....atatea ore ai avut de asteptat! Cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Mesaj de la Nico29_79:

Ieri, 13 august, s-a nascut Alexandru cu 3150 gr si 50 cm, prin nastere naturala cu epidurala la 40 de saptamani. Suntem bine amandoi si maine ne externeaza!

Felicitari, Nico! Bine ai venit pe lume puiut Alexandru, sa fii sanatos, ocrotit de Sf Alexandru si de Sf Maria!

Felicitari si celorlalte proaspete mamici! Sa va fie pruncii binecuvantati, sa va aduca numai bucurii si zile bune!

Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui noce

Mesaj de la Nico29_79:

Ieri, 13 august, s-a nascut Alexandru cu 3150 gr si 50 cm, prin nastere naturala cu epidurala la 40 de saptamani. Suntem bine amandoi si maine ne externeaza!

Felicitari, Nico! Bine ai venit pe lume puiut Alexandru, sa fii sanatos, ocrotit de Sf Alexandru si de Sf Maria!

Felicitari si celorlalte proaspete mamici! Sa va fie pruncii binecuvantati, sa va aduca numai bucurii si zile bune!

Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie

Felicitari Nico, recuperare usoara, sa-ti traiasca Alexandru - sa va bucurati de un zmeurel sanatos, mancacios si cumintel!
asteptam sa ne impartasesti povestea nasterii (din cate stiu te internasei pe 12) si primele experiente/impresii cu bebe acasa...

Adya 38

Mergi la inceput