Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 9
andra_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flosideea ungaras cand eram in sala de travaliu exact acelasi lucru mi s`a zis si mie de catre o asistenta.mi`a zis ca durerile vor fi la fel atunci cand suntem aproape de a naste ca si la inceput doar ca vor fi mai dese.a zis ca o contractie dureaza cam 45 de sec ,pentru ca daca ar fi continue ai innebuni.eu pana la 1 noaptea cand mi s`au rupt membranele si am eliminat dopul nu am stiut ce`s alea contractii,dar cand m`au luat....dar sa stii ca oricat de mult te`ai chinui pana sa nasti sau oricat de usor ar fi,uiti totul in clipa in care iti ti minunea in brate.sa dea DD sa nu te chinui totusi si sa te bucuri cat mai repede de bebelushul tau!! andrace faci?ati iesit afara?! giovaeu incercasem cred ca toate tipurile de bere fara alcool...una era groaznica,alta prea dulce....sincer,singura bere care mi s`a parut ok-dar neaparat rece rece sa fie- a fost aia.eu oricum preferam si inainte ur...sus cu alcool,asa ca....poop cei 2 baietei scumpi....e super mare Edi...l`am scuipat sa nu`l deochi. Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009) |
Nu am iesit inca ca a plecat sotul pt o zi din Bucuresti, dar maine cu siguranta o sa iesim in parc ... abia astept
. Azi facem 8 zile si nu mi-am facut molifta. Cel mai probabil o sa o fac pe cea de 40 zile caci eu am iesit si ieri si azi un pic la cumparaturi.
Andra_80 mami de
Daria Antonia
alinutza78 spune:
hop si eu la raport
am lipsit motivat...am avut si treaba la minister, m-am deplasat si cu bebe la medicul de familie si la minister...am fost plimbareti amandoi...iar mie mi-a facut mult bine iesitul din casa.
so..Eric e cuminte noaptea...mananca si doarme, iar ziua are momente cand e agitat si sta cate 2 ore treaz si cere atentie. De multe ori merg trucurile dr Karp ceea ce nu poate decat sa ma bucure
. Am reusit de 2 zile sa renuntam la formula si bea numai laptic de-al meu, numai ca-l bea in continuare din biberon si nu-l tine foarte mult satul...de multe ori faci kaki exact cand trage din biberon...moammma ce ma dispera ca era tocmai schimbat...e un circuit continuu
...pe o parte bag laptic, pe alta scoate el
.
Am reusit aseara cat de cat sa-i bag sanul in gurita, ajutata de mamelonul de silicon...insa nu trage decat de 3-4 ori si se enerveaza...si trage niste tignale de zici ca-l taie careva. Ma mulg eu sa-i fie lui usor si ii dau mamelonul deja cu lapte in el ca sa-l amagesc ptr inceput....no way, prinde smecheria imediat si trage cu gingiile in stanga si dreapta de mamelonul ala de zici ca vrea sa-l rupa...ma cam trec fiorii cand ma gandesc ca s-ar putea sa fi fost mamelonul meu...praf il facea
.
am reusit (sper de fapt) sa scap de candida cu ovule canesten. Raportez in total 10 kg date jos...sper sa continue trendul
ei..si acum sa trec la celelalte zmeurici si gravidutze
missy felicitari pentru Timeea Maria!!!! Recuperare usoara si mult laptic...iar bubulina sa fie sanatoasa si iubita toata viata
vally felicitari pentru Gloria Aylin...nu a mai vrut printesa sa astepte
...sa ai o printesa sanatoasa, frumoasa, delicata ca mamica si sa va aduca doar bucurii
....recuperare usoara si laptic din plin
eumada felicitari pentru Eva Maria...iti doresc sa te recuperezi rapid, sa revii la forma initiala cat mai usor
...sa ai o bebelina sanatoasa, papacioasa si sa va bucure permanent!!!
Motana m-am gandit sa apelez la moasa de la centru..insa sincer nu prea vad cum sa ma ajute. Problema este ca Eric chiar daca apuca sa bage ceva in gura nu suge...asteapta ca un pui de vrabie sa-i curga in gurita. Si am incercat si momentele in care era flamand si nervos..ma gandeam ca e mai motivat...da' de unde...racneste din toti plamanii, da capul pe spate si ma impinge cu manutele. Am mai stors lapte si am dat pe mamelon...ma linge si atat. Parca s-a nascut fara reflexul de supt
. A intrebat sotul la farmacii daca exista tetine mai inguste la varf dar ceea ce avem noi sunt cele recomandate pentru sugarii de pana la o luna...nu exista altele mai "inguste". So...nu inteleg si pace. Incerc sa ma bucur de fiecare victorie mica...cand am venit din spital nu aveam nici lapte...acum am destul si am reusit sa scot formula. Tot e ceva
...cu toate ca as fi jurat inainte ca nu o sa am probleme la alaptat..ce naiba putea fi asa complicat???
Nu mai zic, ca ieri la medicul de familie...cucoana ma sfatuia parinteste sa scot biberonul...serios???!! oare eu de ce nu ma gandisem la asta???
...si copilul cum mananca?? tot am citit pe net si sunt nauca de cap...sa perseverez in a inlocui biberonul cu tzatzi dar in acelasi timp sa nu-l fortez sa nu aiba aversiune..ma doare deja capul
mqqm saru'mana pentru research...trimite pagina aia...incercarea moarte nu are![]()
Alina ma gandesc permanent la tine...cum e cu analizele??
...daca ai nevoie de ceva, suntem aici
Patricia ai ajuns cu strumful acasa? Multa sanatate
Lucialu cum te simti gravidutzo? Mai sta pupa?
mai revin io...
Alinutza
de strumf
Eric Alexandru (05.08.2009)
steadya spune:
buna mamici si burtici,
Felicitari tuturor proaspetelor mamici si bun venit pe lume zmeuricilor!
noi suntem tot in formula 2in1 si se pare ca mai intarzie marea intalnire...azi am fost la medicul de fam. care a concluzionat ca bebe e tot mobil, nu s-a angajat inca, deci rezistam pana la controlul de pe 20.08 cu dr. ginecolog, cand sper sa ne si pregatim de nastere. Avand in vedere ca intentionez sa nasc natural nu am altceva de facut decat sa astept. Rabdarea insa nu e punctul meu forte, dar slava Dlui nu experimentam dureri sau mari incomforturi...deci tot inainte!!!
asa ca m-am reintors spasita la activ de rutina: un nuantat + coafat, o plimbare pe la piata
, o oala cu ardei umpluti pe la cuptor, un serial pe la TV, o carte de omorat orele dupa-amiezii...nimic iesit din comun
Adya
38
CRIXIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui steadya buna mamici si burtici, Felicitari tuturor proaspetelor mamici si bun venit pe lume zmeuricilor! noi suntem tot in formula 2in1 si se pare ca mai intarzie marea intalnire...azi am fost la medicul de fam. care a concluzionat ca bebe e tot mobil, nu s-a angajat inca, deci rezistam pana la controlul de pe 20.08 cu dr. ginecolog, cand sper sa ne si pregatim de nastere. Avand in vedere ca intentionez sa nasc natural nu am altceva de facut decat sa astept. Rabdarea insa nu e punctul meu forte, dar slava Dlui nu experimentam dureri sau mari incomforturi...deci tot inainte!!! asa ca m-am reintors spasita la activ de rutina: un nuantat + coafat, o plimbare pe la piata Adya 38![]() |
Si bebica mea nu s-a intors, dar mi-a zis dr. ca nu mai are sanse sa faca tumba decisiva! eu zic sa te mai gandesti ce forma de nastere vei face!!

Cat despre program....eu am impresia ca mai e asa muult pana miercuri!
Cris mami de Alexia &
+38 sapt
alinutza78 spune:
m-am uitat putin pe listuta de gravidutze si mamici si se pare ca am avut ceva sarbatorite acum la inceputul lunii august
icmanu, meleea, sandy2008, alus

multa sanatate, nastere usoara (pentru cele care nu ati nascut deja), zmeurici sanatoase si papacioase

Alinutza
de strumf
flosideea spune:
alinuta eu cand am nascut mi s`a adus piciul cu mine abia dupa 24 de ore-a fost o avalansa de nasteri si nu aveau locuri-timp in care nu a fost hranit decat cu bibe.cand in sfarsit mi l`au adus,ma ardeau talpile cate ture de salon faceam cu el sa se linisteasca pt ca piept nu vroia si bibe nu`i ajungea lui 3 ore.in ziua externarii ziceai ca am bolovani in loc de sani.deloc nu puteai sa apesi pe ei,dar sa suga bebelu.era groaznic.prima noapte a fost alba,a doua l`am trimis pe sot la farmacie pe la 3 dimineata pt lapte praf pt ca eu eram total impotriva si el papa bibe si eu plangeam si ma mulgeam.aveam dureri iar faptul cael refuza sa suga nu ma ajuta deloc.dar am insistat,ii faceam bibe doar cand era chiar necesar,ma mulgeam eu in schimb si`i dadeam cu bibe putin,apoi il puneam la san...si iar ne chinuiam...si acum,uite-am tras 3 zile(cele mai groaznice)iar acum toata ziua ar sta la san.chiar azi,neavand de ales pt ca el imi golise sanii,a umplut un pampers pana la refuz si apoi iar ii era foame dar ciuciu lapte,i`am facut un bibe.am zis sa`l calmez putin pana mai "produc" eu ceva.nu mai stia sa bea din el,numai a dat pe el si cel care intr`adevar l`a inghitit i`a venit inapoi.sunt foarte mandra ca am reusit sa trecem peste acest capitol.e greu,dar merita.
scuze daca sunt greseli,dar scriu cu o mana-cealalta tine un pici la tatica-.multa bafta ,draga mea!
andra pai asa sa faci!numai sa dea DD sa aveti parte de vreme mai frumoasa ca`n bv ca aici e innorat rau si cred ca vine ploaia.pupici...
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
alinutza78 spune:
flosideea mersi pentru sfaturi
...dar ce ma fac cu piticul ca ma respinge...si eu nu am nici sfarcuri formate. Iar cu mameloanele de silicon nu are rabdare sa traga pana da de lapte...simt cum trage, dar insuficient. Si urla de zici ca-l taie..si ma inmoi rapid..parca am impresia ca il traumatizez. Nici nu stiu ce sa fac...sa perseverez sau sa ma las pagubasa
am trimis si eu niste poze cu strumful pe contul comun
Alinutza
de strumf
ivanoiuadela9 spune:
Astazi am fost si noi la circa . Am luat in greutate 500 g si 3 cm lungime in 2 sapt . Oare o fi bine avand in vedere ca am fost mai bolnaviori la inceput ? De ieri facem kk verde ... om fi racit la burtik si daca da ce sa i dau ca dr la circa e in concediu pana la sf lunii .
Adela mami de Adrian Stefan(23.07.2009)+Maria Luiza (18.06.2002)
PatriciaArdeleanu spune:
buna si de la noi.
noi sintem inca in spital. maine aflu daca mai stam sau nu. acum mi-a adus sotul laptopul, am apucat sa citesc dar imi rezerv timp pt seara asta sa scriu pe indelete si eu, ca sint singura in camera si timp la discretie.
pupici.
Patricia
s40 si Rebecca
05.02.2005
flosideea spune:
alinutza sfatul meu este sa insisti.incearca sa te mulgi tu putin daca simti ca ai sanii tari suficient cat sa poata prinde el bine cu gurita,baga`i tu sanul in gurita si incearca sa te mulgi asa putin.trebuie insistat,nu va fi usor dar sunt sigura ca impreuna veti reusi.la fel ca si tine,nu`mi imaginasem nici o clipa ca voi avea probleme sa`l alaptez pe Denis,dar mai ales cand esti mamica pt prima oara nu`i chiar asa usor.cand plange,leagana`l,cantai,fa`i ceva sa`l linistesti putin si ia`o de la capat. sa stii ca nu ti`ar strica nici o suzetica mica.fae minuni,crede`ma!
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)