Fulguleti de nov-dec 2006 (219)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

In goana masinii de asfalt
Ce veste minunata... Raluca sa-ti traiasca feciorul si multe felicitari
Donia, mor de invidie.. ; mai vreau si eu o vacanta la mare.... lasa ca mi-a promis Asiza ca inoata si pentru mine
Danutz, sper sa fie bine cu bona si gradi... vezi de gradi ca poate la anul ne relocam si noi si e buna zona pentru mine ; Luca vorbeste ca o jucarie strica, in schimb se incapataneaza sa faca numai pe el.. iar eu nu-i pun pampersi.. va fi greu la gradi cu el asa...
Si acum pup pe toata lumea, nu am apucat sa citesc pana la capat.. maine fug la Fagaras sa-mi surprind prietenii.. ei nu stiu ca vin... s-a dus cu odihna... Luca e super incantat cu bunicii, nici nu intreaba de mine Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Ruxandra, K e bine, multumim de intrebare, suntem pe aici prin preajma…in sfarsit m-am mobilizat sa mai spun si eu doua vorbe despre noi
De citit, reusesc cat de cat sa citesc zilnic de la birou si ma delectez si minunez de cat de frumos au crescut fulguletii, cate lucruri stiu sa faca…insa de scris… greu, greu, greu...
Despre noi, numai de bine... am marcat o saptamana de vacanta in Antalya, asta a fost in iunie, cu bunicii si cu verisorul…a fost f bine. S-a terminat mult prea repede, asa ca dupa doua saptamani de la intoarcere am mai marcat si un we la marea noastra….a fost la fel de frumos, mai ales pentru ca am fost gasca mare cu patru copii care se jucau asa de frumos impreuna…
Despre Kaan…a devenit baiat mare si fumos cum spune el…pasionat nevoie mare ..tot de masinute, si mai ales de tot ce tine de Cars si mai ales McQueen. Are n masinute din Cars plus haine si alte accesorii cu McQueen. Weekendul trecut am tras o fuga la Istanbul cu masina, asa ca am mai marcat un super trolley cu McQueen, pijamale, chilotei si alte lucruri. Daca are masinute altceva nu-i mai trebuie, stie toate marcile posibile…si nu asa oricum ci pe categorii: WV Golf, WV Jetta etc, Daewoo Tico, Daewoo Cielo, Dacia Logan, Dacia Papuc etc… Am scapat si noi de pampers, spre mirarea mea, foarte repede si, la initiativa lui. Adica intr-o zi brusc a cerut sa-i dau jos pampersul dupa care a spus ca vrea sa faca pipi la olita si aia a fost. La fel, foarte usor a fost sa invete sa faca la toaleta sau afara in parc. La gradi inca nu va merge, daca tot am pe cumnatica mea de baza, am decis ca de prin aprilie sa incercam si noi la program redus. Numai bine, pentru ca o cunostinta de-a noastra, pe care Kaan o place f mult de altfel, s-a decis sa deschida gradi in toamna asta, f aproape si de casa si de biroul sotului, deci cred ca din primavara vom incerca acolo.
De vorbit, vorbeste vrute si nevrute, si mai ales de cand a socializat si cu bunicii, e tare amuzant cum vorbeste in ambele limbi precum Stephanie de mamaana, marti cand ne intorceam de la Istanbul, cand conducea sotul un pic mai tare striga "tati, yavas (mai incet), trece masina!" era mortal. a rezistat eroic la cele 9 ore de drum, n-a zis nici pas. Si apropos, de cuvinte mai altfel, expresia lui preferata este "ceapa ta", asta e auzita de la cumnata mea.
Ii uram si noi lui Stefan un bine ai venit pe lume, sa cresti mare si sanators! Raluca, sa va traiasca!
Roxanica, asa frumos povestesti in ultimul timp, radiezi efectiv, chiar si prin scris se vede
Ruxandra, ma delectez de fiecare data cu momentele lui G. Sa aveti o vacanta minunata.
Donia, ah ce frumos povesteti tu acolo...parca nici nu ai fi tu cea care munceste. Multe pentru daruire. Sa va fie de bine minivacanta.
Yagmur, have fun la Fagaras! Si noi ne infiintam duminica la Brasov, doar asa dus-intors sa vedem niste prieteni veniti din Turcia. Ma bucur ca se simte asa bine Luca cu bunicii. Si Kaan we trecut a stat efectiv lipit de bunici, se vedea clar ca le-a dus dorul. Ca atare a vrut sa stea acasa sa se joace cu ei, iar noi am fost liberi ca pasarea cerului sa ne plimbam, sa facem cumparaturi, sa ne distram...
Iulia, super tare Stefy, ce-am mai ras...
Luly, vai, vai ce de-a necazuri pe capul vostru, odihna placuta sapt viitoare, dupa atatea intamplari sa iasa soarele si pe la voi.
Acs, chiar, f ciudat obiceiul cu linsul, chiar, oare de ce face asta?
Danita, sanatate multa lui P.
Dandusa, de tine doar atat zic, jos palaria!
Ma opresc aici, inainte sa umplu toata pagina, bineintels nu inainte de a pune si niste pozulici
Va pupam.

vacanta Antalya
weekend Mamaia
weekend Istanbul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ruxandra, am citit cu interes cum s-a imbracat el singur si tu n-ai vrut sa-l crezi.... iar cu sapca... cred ca era mortal...

Yagmur, distractie placuta... Plansul dupa noi... s-a cam dus....

Leyla, ma bucur ca sunteti bine. Am citit pe nerasuflate mesajul, ca nu ai mai scris de mult si chiar eram curioasa ce mai face Kaan.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Ruxandra daaa si la noi a venit Zana maseluta, iar in ultima vreme Zanu Maseluta- adica tati care a tinut mortis sa-i cumpere ultimii 2 dinti, iar Di s-a gandit ca mai bine-i da lui tati ca asa ramane si cu banii si cu dintii

Iulia- Stefy multumim de urari. Simpatica Stefy cum va pune la punct . C-am asa e si Isa.

Yagmur distractie placuta in Fagaras!

Leyla ne bucuram sa aflam vesti noi de la voi. Chiar ca s-a facut baiat mare Kaan, a rezistat el atata drum.. Ale mele, in special Isa dupa vreo ora incepe foiala.

Donia ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta.

Danutz , Ruxandra te-a sfatuit f. bine de cum s-o abordezi pe bona. Intr-adevar nu toata lumea are inclinatii catre asa ceva, dar chiar asa sa-l ignore , ca din cate inteleg Rares totusi o solicita. Cum decurge o zi de-a lui cu bona? Poate-i sugerezi tu diverse activitati pe care sa le faca cat stau in casa - spus povesti/ uitat pe carti/ desenat/ pictat / modelat plastilina etc toate cu multeee comentarii.
Imi pare rau de experienta nefericita cu gradi. Iti doresc sa ai mai mult noroc cu urmatoarea.
Aaa, si sa nu uit.. tu parca ma intrebai cine face pozele noastre. Eu le fac, mi-am descoperit aceasta pasiune de curand (cred c-as fi in stare sa ma uit o zi intreaga pe site-urile cu/despre fotografii), dar din pacate timpul si tehnica nu ma ajuta prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

gata, in curand o luam din loc.

Yagmur, ia nu te mai jeli! Bucura-te ca Luca se simte bine la aer curat. Basca se-mpaca bine cu bunicii, care ei s-au oferit sa stea cu el, nu? Si tu ca mai rasufli.

Leyla, faine poze pusesi cu ochisori veseli de Kaan care vorbeste deja turco-romana. Tu te descurci in turceste? Ce-mi place sa revad familia din Turcia, mai ales bunica.. e dementiala. Unde ati stat in Mamaia? Adica e casa privata sau de inchiriat.. mi-a placut ideea cu patul suprapus.

Luly, isteata fata Di.

Lizzy ptiu, ptiu ca era sa scriu... D... Te asteptam cat mai curand!

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Ruxandra, drum bun si vreme minunata! Sa va intoarceti veseli, voiosi si bronzati
La Mamaia am stat la hotel Golden Tulip, il stiam de pe vremea cand era Jupiter Junona, nu stiam insa era acuma dupa renovare. Insa cum la noi mai toate plecarile sunt mai mult decat spontane, acolo am gasit locuri pe ultima suta de metri pentru o gasca numeroasa. Si cu toate ca sotul nu a fost cu noi atunci, am avut marea bafta sa beneficiez de o camera family in care ne-am lafait eu si K. De descurcat, ma descurc destul de bine in turca, oricum nu am invatat atat de mult de la cele doua cursuri pe care le-am urmat, cat am invatat in perioade cat am stat cu socrii prin vacante. Acuma daca ei ne suna seara, eu raspund, vorbesc cu ei, inchid, sotul intreaba cine era, ii spun cu nonsalanta ca erau ai lui si ca am vorbit eu cu ei...
Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Multumesc mult pentru urarile de ziua mea! Urez si eu, cu intarziere, la multi ani tuturor Mariilor si Marianilor!

Wow, Raluca, nu-mi vine sa cred! Felicitari!!!! Bun venit pe lume flacaului Stefan! Sa fie sanatos si norocos!

O sa incerc zilele astea sa pun si cateva poze cu Alexia. Din nefericire, in ultimele luni am facut foarte putine poze si, colac peste pupaza, cand am fost acum la mare in concediu ni s-a stricat si aparatul.
Am vazut poze foarte frumoase din vacantele voastre!

Acs, Alexia ma scoate din minti cu bagatul obiectelor in gura si cu trasul cu mana de buza de sus, vrea sa-si rupa pielicica aia de la mijlocul buzei, ca cica e o cojita. Eu sper sa treaca curand faza asta... Pupicei la bursucei!
Roxanica, esti tare de tot! Ma uitam si eu mirata in jur, gandindu-ma care o fi inconstienta aia, cand colo se referea la mine, eu eram duamna aia, si gravida si cu bebe mic.
Ruxandra, a fost mortal G cu muncitorii! Isi facea copilul griji, domne!
Danita, sper ca P este bine, s-a insanatosit deja.
Danutz, bafta multa lui Rares la gradinita. Sfatul Ruxandrei referitor la bona mi se pare foarte bun.

Cuvinte nepotrivite mai scapa si Alexia, dar nu prea le repeta si ma fac si eu ca nu aud, deocamdata. Problema e ca eu ma mai scap de fata cu ea si trebuie sa am grija de acum incolo, ca inregistreaza. I-am spus eu uneia dintre pisici: "Du-te-n pisici de aici!" si Alexia s-a si dus la ta-su si i-a spus la fel, doar ca el nu intelegea, pentru ca ea stalcea cuvintele si o tot intreba, fericit ca fiica-sa vrea sa-i spuna ceva: "Ce zici tati? Cum?" Cand i-am "tradus" eu ce-i zicea Alexia a facut o fata...

De luni incep serviciul, a zburat concediul meu...

Va pup tare pe toate si va urez noapte buna!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Am pus aici cateva poze cu puiul meu drag.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Ce-mi place cand apare Teutz la ore mici, si inca si cu poze!!! Nu mai zic nik ca-s putine rau, cadoar mi-am spalat ochii cu ochioasa mica care a crescut. Tot fulg e, sau a mai pus ceva carnita? Ca din poze asa mi se pare...
Leyla ce mareeee s-a facut Kaan, iar bunica pare asa de ...orientala. Imi place tare mult de ea, am admirat-o in poze si anul trecut, pare tare atasata de Kaan. Iar podul ala din poze, e podul peste Bosfor? Si mai e sezon de reduceri la Istanbul acum la sfarsit de august?
Danita, sanatate multa lui P, sper ca pana acum sa fie bine
Ruxandra, daca nu te mai apuc, drum bun si distractie frumoasa si abia te astept cu poze!!!
Lizzy, te asteptam...si pe tine Donia, cu poze!
Luly, programul lui Rares si implicit al bonei, ar trebui sa contina cantece, dans, poezii, desen, modelat plastilina, citit si povestit din carti, plus joaca afara. cat realizeaza insa din program...cam 10-20% maxim. Pe afara nu stiu ce face, dar in casa, cantatul se reduce la 2-3 cantecele toata ziua, desenatul se reduce la coloratul unui desen maxim 2, poezii nu prea, dans, doar Rares singur si...cam atat. Atat reiese din inregistrari, iar vorbit, mai deloc. Am avut o discutie cu ea, dupa 2 zile de inregistrari. Am rugat-o sa vorbeasca cu el, sa-l tina pe langa ea si sa- explice ce face: curata legumele sau fructele, sa- spuna care sunt , ce culori au, ce gust au, etc...sa-i cante fiindca lui ii place muzica la nebunie...si tot nimik. Cand am intrebat-o daca a facut ce am rugat-o a spus senina ca da...dar inregistrarea dovedeste altceva.
Imi pregatesc o discutie cu ea saptamana care vine...si o sa vad. Clar nu am cum sa renunt la ea fiindca nu am cum sa-l las pe Rares din prima la program lung, deci trebuie sa gasesc o cale sa o fac sa inteleaga ce vreau de la ea...macar pentru inca jumatate de an
In alta ordine de idei, trebuie sa ma mobilizez sa invat pentru un examen greu care ma asteapta in maxim 2-3 saptamani. E un stress in plus, trebuie sa invat o groaza de legislatie, nu am nici un fel de bibliografie, chiar nu-mi trebuia asta acum...dar nu am ce sa fac, mi-l impune slujba!
Dar dupa aia am verde sa ma gandesc la vacanta de iarna..i-am sugerat lui Cata o vacanta la ski in Austria, cu tot cu Rares...deocamdata inca digera ideea...
Si ca sa inchei, va povestesc 2 din traznaile recente ale Mariei-sale:
1. a tot incercat sa ia ceva din biblioteca, de deasupra TV-ului. Clar nu avea cum sa ajunga, asa ca si-a tras scaunelul, a pus deasupra o cutie si s-a urcat frumos...tot nu ajungea (eu ascunsa in balcon cu ochii pe el). A luat 2 din cartile lui, le-a pus peste cutie si s-a urcat..si-a luat ce a vrut (telecomanda)...si a inceput sa ma caute sa-mi arate isprava. Am murit de ras
2. nu stiu inca cum dar a reusit sa deschida frigiderul, a scos o sticla cu vin (inca mai vreau sa cred ca a crezut ca e suc in ea), a desurubat capacul si cand am intrat eu pe usa, el tocmai tragea o dusca. Am inlemnit

Week-end placut va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Buna seara fete dragi!!!Si eu pe aici,inca mai traiesc!Obosita rupta dar bucuroasa ca am avut azi un musafir tare drag si simpatic,am petrecut putin timp impreuna dar ma bucur ca a fost si asa!!!
va pup

Mergi la inceput