Fulguleti de nov-dec 2006 (219)
Raspunsuri - Pagina 6
danita spune:
dragelor ,
azi e ziua lui atudor sa faca cinste, asa ca ii urez prima LA MULTI ANI , drago, sa traiesti sa fi sanatoasa si puternica cum te stiu !
te pup apasat si iti multumesc pentru ca existi si ca te-am intalnit !
D
Laura13 spune:
salutari mamici.
revin si eu pe forum, saptamana trecuta doar v-am citit, dar nu am scris, deoarece dani a fost la bunici ... si era un pic prea greu sa scriu de el.
am fost la mare, a fost absolut demential, dani s-a balacit, in mare, in piscina mare, cu colac, singur singurel. s-a bronzat. s-a distrat. a facut castele, gropi, placinte si tort stefaniei, din nisip, de ziua ei. a fost odihnitor, somn 3h la pranz, somn cu mami in pat noaptea (si a si dormit destul de bine, cat sa ne odihnim amandoi). a fost tare tare frumos.
cand ne-am intors de la mare a ramas la onesti, cu parintii mei si cu stefi. prima zi a fost mai grea, in sensul ca a plans dupa mine, dar dupa aceea doar intreba de noi, fara sa planga. sambata ne-am dus si noi la onesti sa il luam. mi se pare ca s-a schimbta enorm, ca a crescut tare tare mult, vorbeste altfel, mai ... matur, cu propozitii mai complexe ... nu stiu cum sa ma exprim, e doar altfel.
promit ca incerc sa pun si poze cat mai curand, sa vedeti ce pui mare si frumos am.
vroiam sa va zic de cuvinte urate, dani le culege ... aproape zilnic, le repeta doar ocazional, incercam sa il ignoram si sa ne prefacem ca nu stim ce inseamna, sau ca nu intelegem ce spune. daca ii spun ca e urat incepe sa il repete toata ziulica.
danutz eu iti spun din punctul meu de vedere ... incearca sa vorbesti cu bona, la modul cat mai serios, la cat de atasata spui ca e de rares chiar cred ca poate sa devina de nota 10.
ruxandra distractie maxima!
teutz cu intarziere !!! sa fii sanatoasa si fericita!
raluca sa fiti sanatosi!!!!!!! bine ai venit stefan, sa fii sanatos, sa iti dea DD o viata frumoasa!
am vazut toate pozele, cu copii minunati, frumosi si scumpi.
va pup pe toate si pe copilasii din dotare!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
atudor spune:
Pup eu o DANITA de Brasov!!!!!!! Si ii multumesc nu doar ca exista ci si pt ca e acolo oridecateori e nevoie !!! Multumesc drago
Te pup si te astept sa ne betivim la drum de seara!
iulia-stefy spune:
luly, multumesc.
danutz, m-am distrat citit despre nazbatiile lui Rares.
atudor, la multi ani!
Noi ieri am fost sa ne plimbam cu tramvaiul si a fost foarte incantata.....
Lacramioara si Stefania Iulia
danutz spune:
atudor si hai mai des pe la noi!
Si cu poze, te rugam!!!
Sa fii sanatoasa si fericita!!!
Yagmur spune:
LA MULTI ANI, Atudor!!!
Revenit din weekendul "palpitant"; prietena mea si-a rupt piciorul, la gratar, sambata noaptea.. deci s-a cam dus cheful.. in fine, a fost ok pana la urma si cel mai mult m-am bucurat ca m-am intalnit cu frumoasa Ale si Adina..
Duminica vine rugbistul din vacanta, super rasfatat de bunici.. sa ne pregatim de gradi
Pup
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
acs spune:
ATudor
Vineri am plecat intr-un weekend prelungit, la munte. Si, ca sa ma laud putin cu bursucii mei :), am urcat pe Vf. Papusa. Victor s-a comportat ca un adevarat muntean: 3/4 din drum a urcat singur, s-a catarat pe stanci. La intoarcere am ales un traseu mai usor si pana am ajuns la sosea, n-a cerut deloc in brate. De fete nici nu mai zic, dar ele nu erau la prima experienta de genul asta.
Si nu ne-am rezumat doar la urcat pe munte :). Am inaltat un zmeu si am intrat in Pestera m.u.i.e.rilor.
Dovada, plus poze ceva mai vechi: aici
acs spune:
Roxanica, cresti un baiat cum isi doreste orice fata (si orice mama): atent, tandru, grijuliu. "Pot sa-ti dau un pupic?"
Danutz, ati fost la noua gradinita? Tin pumnii sa fie asa cum va doriti!
Donia, apa, soare, nisip! Super!! Poze cu frumosii tai nu ne arati?
Lacramioara, citind ce spui de Stefy, cum se preface a fi pisica, ma gandesc ca asta ar putea fi cauza si la Ioana. Bursucii mei mai tot timpul intra in pielea diverselor personaje, cu precadere animale (din carti, desene sau inventate). Acum ceva timp nechezau intr-o veselie, atat prin casa, cat si in parc, pe strada..
Ruxandra, am intrebat-o pe Ioana, dar imi spune ca nu stie de ce. Cred, de fapt, ca am speriat-o cu tonul meu si cu insistenta intrebarilor :(. I-am tot explicat ca se poate imbolnavi si vad ca, de cateva zile, nu mai linge orice; e ocupata cu alte jocuri. Linsul devenise dintr-un joc, un reflex.
Super tare G cu "Plecati de-aicea! Nu-mi stricati casa!" :)
Felicitari pentru imbracatul singur!
Manu, cred ca la gradinita Luca ii va imita pe ceilalti copii si n-o sa mai faca pe el. De obicei asa se intampla, copiii se imita unii pe altii (mai ales la prostioare, e adevarat :) ).
Deci s-a inteles foarte bine cu bunicii. Bravo!
Leyla, frumos Kaan si frumoasa si mamica lui! M-am delectat cu pozele voastre.
Dupa ce am citit ce ai scris, i-am luat aseara lui Victor, chilotei cu masinute :). A fost incantat sa-i vada.
Si el e pasionat de roti si motoare, insa nu stie marcile, le recunoaste dupa culori. Cea verde a lui tati, cea rosie a unchiului, albastra a lui buni. Si "bochetele" (bicicletele) si "mochetele" (motocicletele) se incadreaza printre pasiuni.
Luly, mi-a placut de Zanu Maseluta :). Eu nu prea stiam ce e cu zana asta, asa ca la primul dinte cazut, Maria a gasit un cadou pe perna. Al doilea dintisor l-am pastrat (de fapt l-a pastrat ea).
Teutz, e o adevarata domnisoara Alexia!
Laura, sa stii ca si eu am observat acelasi lucru la Victor dupa o saptamana petrecuta departe de mine: a crescut, s-a mai maturizat. Puii nostri evolueaza pe zi ce trece, dar fiind alaturi de ei nu remarcam toate progresele facute.
Lavinia_P spune:
Manuela,
Nu am cuvinte sa spun ce mult mi-au placut pozele..cat de perfect e totul..si desi eram o data mai buna la geografie..unde e vf.papusa?..e tare frumoasa zona..
Laura,
Sa va fie de bine concediul!
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lavinia_P Salutare, Raluca...nastere usoara si bebe sanatos! Ramsan, Eu vreau poze cu tine si burtica si Rares! Suntem bine,sanatosi..alergam de colo colo..ne-a lovit criza dar speram sa ne descurcam! Lizzy, Sigur ne citesti... Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006) minunea mea www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare |