Fulguleti de nov-dec 2006 (219)
Raspunsuri - Pagina 17
asiza spune:
Repede, repede va pun poze din concediu pana nu mi se opreste iar calculatorul...asadar, vizionati aici
Va pup...
lizzy spune:
diverse www.shopandfun.ro/categories/Produse-digitale%7B47%7DDigital%27s/Free/" target="_blank">carti free(format pdf), unele de colorat :)
si RO si EN, dupa caz ![]()
tocmai am descarcat 50 de foi din shrek, de desenat, pt picii mei.
si o carticica de colorat in engleza, despre ursi :))
Dbunny spune:
Azi am cunoscut si noi pe ''Doamna''. Am avut o intrevedere personala, mi-a placut mult de tot unde 'doamna' a vrut sa afle detalii personale despre Dani. A notat muuulte si marunte. L-am luat cu mine pe Dani, s-o cunoasca si el, si sa-si vada 'colegiul'. S-a jucat singur cam juma' de ora, dupa care a strans jucariile, i-a dat pupic educatoarei, a spus la revedere si-am plecat.deci dani a impresionat-o pe educatoare dar si pe mine!! e o doamna finuta, tinara, cam prea delicata dupa gustul meu
, i-am rezentat toate nelamuririle mele, inclusiv cine-l va sterge la fund pe Dani cand va face caca.
Incepem in 14 septembie cu o ora pe zi, apoi treptat pana la sf lunii ajungem la 4 ore, iar din octombrie trecem la 5 ore pe zi. Avem de cumparat 2-3 carti, iar uniforma nu este obligatorie, bine c-a fost la cresa...
yagmur ii pui un singur tand de haine de schimb?(sa ramana acolo) vezi ca inafara de pipi/caca ei se mai spala pe maini se uda, mai vomita, scuipa... eu as lasa 2-3 chilotei, 2-3 pantaloni si-o bluzica de schimb, iar in prima saptamana il lasam in crocsi
aia se baga sub robinet si se usuca repede
chinico...eu cred ca raman cu unul, din cauza de familie departe, e greu sa n-ai cu cin' sa-l lasi in caz de doamne fereste...nu vb de dusul la cinema, sau iesitul la o discoteca, ci de o internare, o gripa.Plus ca sotul nu e foarte rabdator, asta e alt motiv, plus ca inca n-am dormit o noapte intreaga legata
...deci azi mergem pe idea ramanem cu unul! trimite ploaia aia cu bulbuci si la mine, ca Dani de 3 zile nu si-a dat jos cizmele de guma, si-s 37º la noi..
marg sa vaz pozii
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Yagmur spune:
Inainte de a pleca spre casa o sa ma desfat cu pozele lui Denis cel frumos si apoi o intind ca se face noapte 
Dbunny, azi din pacate a avut doar un pantalon de training ca nu s-a uscat cel de ieri si am uitat sa pun la pachet; oricum nu are prea multi asa ca voi trimite dadaca la cumparaturi
; dar chilotei avea, si sosete la fel, dar atat de bine puse intr-o chestie mica, mica de cred ca nu le-a vazut
. Luni Olimpia le va da indicatii... in special sa il duca la toaleta la fiecare 90 minute..
Chinico, ma batea gandul de bb2 dar n-am cu cine 

Se vede ca am obosit.. azi iarasi ma intalnesc cu Luca la 20.45 si mergem vreo 40 de minute pe jos pana acasa, sa imi revin eu si el sa admire luna si stelele...
Seara frumoasa!!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
iulia-stefy spune:
Salutare!
Am admirat poze cu Denis de asiza... de la mareeee....
Voiam sa va intreb daca voi administrati Zymafluor la fulguleti? Eu i-am dat pana la un an si jumatate apoi stiu ca se facea pauza si apoi am uitat sa reiau.....
Am gasit cartea "Intre parinte si copil", care mi se pare foarte interesanta, are exemple din viata reala si sfaturi cum ar trebui sa faci. Si am descoperit ca sunt situatii cand fac tocmai invers decat cum ar trebui. Evident fara sa imi dau seama si evident la repezeala si dupa aceea imi pare rau.
O gasiti pe www.4shared.com, user: desprecarti@yahoo.com, parola: romania 4shared/Cresterea copilului/Psihologie - Copii/Intre parinte si copil.
Mai sunt si alte carti interesante... Eu am descarcat si Intelege-ti Copilul si Meseria de parinte.... Acum imi trebuie timp de citit....
Ma duc la citit.....
Lacramioara si
Stefania Iulia
iulia-stefy spune:
Salutare!
Noi am fost o ora prin balti... Stefy dotata cu umbreluta cu urechiuse, pelerina de ploaie cu Scooby Doo si cizmulite de cauciuc.... Cei mai multi se uitau la noi ca la nebuni... In special la mine, ca las copilul prin balti.... Dar tinand cont ca atunci cand eram mica si ploua, placerea cea mai mare era balacitul in balti.... Si mai ales ca mama a inteles asta si ne lua cizme de cauciuc sa ne putem balaci.... Asa ca fac si eu asta pentru ea...
Ne-am intors acasa dupa o repriza de balti... E super fericita.... Dar azi am ajuns aproape uscate... Dar aseara.... A sarit int-o balta de m-a facut si pe mine fleasca si s-a udat si ea pana la fund.....
Deci mai repetam experienta... ca i-a placut foarte mult...
Lacramioara si
Stefania Iulia
ruxandra_sb spune:
neata, m-am intors! ![]()
deocamdata n-am apucat sa mai nimic.. asa repejor:

La multi ani Mamaana!
Sa fii sanatoasa si voioasa si sa te bucuri de viata impreuna cu dragalasele si voinicii tai. 
Asiza, frumoase poze. Si frumosul Denis promite
.. are structura de rugbist. Am o lista cu intrebari, pe mai incolo.
Lacramioara, eu stiu ca tocmai.. fluorul nu se intrerupe pana spre 12 ani... Ai mei iau, doze mici.
Chinico, eu zic ca este important pt un copil sa nu fie singur la parinti.. daca se poate, bineinteles. Este o sarcina, o idee cam prea grea.. Daca vrei detaliem mai pe privat. Si eu m-am mosmondit cu aceasta decizie.. noroc c-am ascultat de instinct... si nu de ratiune. ![]()
gata, pe cai.. ca se-adunara zeci si zeci..
ruxandra_sb spune:

La multi ani Yagmur! 

Faci chef?
Astept. 
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Yagmur spune:
Mamana, LA MULTI ANI!!! 

si scuze pentru intarziere.....
Si haideti la chef; promit ca voua nu va dau eclere expirate ... cum din pacate sint cele aduse la munca 

; fix la cosul de gunoi au aterizat.. noroc ca mai aveam alune si alte cele ca altfel ma faceam de toata pomina.....
Deci, va invit la chef cu suc si alune
, si alte bunataturi...
Revin mai dupa amiaza...
Va pup
P.S. Ruxandra, nu ai somn?
Pupici si merci de urari...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca