Fulguleti de nov-dec 2006 (219)
Raspunsuri - Pagina 18
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia-stefy Salutare! Noi am fost o ora prin balti... Stefy dotata cu umbreluta cu urechiuse, pelerina de ploaie cu Scooby Doo si cizmulite de cauciuc.... Cei mai multi se uitau la noi ca la nebuni... In special la mine, ca las copilul prin balti.... Dar tinand cont ca atunci cand eram mica si ploua, placerea cea mai mare era balacitul in balti.... Si mai ales ca mama a inteles asta si ne lua cizme de cauciuc sa ne putem balaci.... Asa ca fac si eu asta pentru ea... Ne-am intors acasa dupa o repriza de balti... E super fericita.... Dar azi am ajuns aproape uscate... Dar aseara.... A sarit int-o balta de m-a facut si pe mine fleasca si s-a udat si ea pana la fund..... Lacramioara si Stefania Iulia |
Foarte tare!!! nici Maya nu a vrut azi-dimi sa se incalte cu altceva decat cu cizmulitzele de cauciuc.
Felicitari fulguletzilor care au inceput gradinitza!
Am inceput si noi joi. Am plecat plangand de la gradinitza pentru ca ... maya a ajuns acolo si nici nu m-a mai bagat in seama! deci noi suntem pe invers: ea rade, vine ma pupa, ma imbratiseaza si imi spune "pa mami, ne vedem diseara", iar eu plec bocind in fiecare zi.
I-a placut ff mult, au incantat-o WC-urile si chiuvetele acelea mici, copiii, faptul ca mananca si dorm toti. A mancat tot, la unele chiar 2 portii (a se citi mamaliga cu branza si samntana), a dormit de a rupt, o scula educatoarea pt ca ramanea ultima (peste 3 ore!), este ff incantata. In prima zi a uitat sa o pupe pe educatoare cand a plecat si a inceput sa planga pe drum ca nu a pupat-o. Am rezolvat cu "o pupi maine de 2 ori cand ajungi".
A fost si este mai greu cu trezitul de dimi, pt ca ea se culca la 23 si se scula la 10, acum incercam la 10 max sa fim in pat, pt ca la 7 si un pic ne trezim.
Am ales sa o duc intr-o joi (prima zi) pt ca m-am gangit ca se va duce 2 zile sa se obisnuiasca, apoi vine we. Si bine am facut.
Ne intelegem foarte bine, exceptie facand momentele de criza (ca de', de ce sa scapam noi?!). Cand face crize de nervi incerc sa o calmez frumos, bland, pt ca daca ma enervez si eu si fac o criza mai rau o intarat. Am incercat toate variantele...
va pup mult!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
lizzy spune:
of-of-of, greu e cu batranetea ![]()
deci dragelor mamaana si yagmur!! 

va dorim sanatate, impliniri si zile de toamna senine... 
sa va aduca copiii bucuria si fericirea mult dorita...
roxanica2006 spune:
La multi ani, Mamaana !!!
La multi ani, Yagmur !!! 

Va doresc din suflet sa fiti sanatoase si fericite ! 
Citesc cu bucurie cat de bine se adapteaza micutzii primelor zile de gradinitza, super !
Dia, tu cum ai hotarat cu Oana, o duci doar pana la pranz ?
Dandusa, Lizzy, va multumesc mult pentru incurajarile cu bb2, bai, am niste emotii...mi-e frica de tot ce misca, am o stare tare ..nu stiu cum sa-i zic, sunt intr-o tensiune permanenta, nu reusesc sa ma controlez, sper sa nu fac vreo nazbatie si sa nas mai devreme tocmai din pricina stresului.
In dimineata asta mi-am propus sa fiu mai puternica, mai vesela, doar ma asteapta o perioada ff.f. frumoasa, ma bate Doamne Doamne sa ma tot plang. Gata cu vaicareala !!
Ruxandra, bine ati revenit!! Poze, impresii?? Pregatiri pentru scoala, G. va merge la gradi??
Asiza, pozele voastre le-am vazut, asa atmosfera de concediu, in tihna, mi-au placut mult.
Va tzuc!
Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei din burtica 33 +
David al meu
Dia1609 spune:
roxanica, n-am dus-o inca pana la pranz, ca nu am reusit sa luam o hotarare... pediatra insista ca ar culege mai putine viroze si ar avea imunitatea mai ridicata ca ar dormi mai mult acasa (asta asa e, ca acasa doarme cate 3 ore la pranz iar la gradi doar 1-1.5 ore) .... intre timp, bolim amandoua la greu: eu am facut sapt trecuta viroza pe care a avut-o oana si joi noaptea am facut otita
- da' una crunta, cu dureri mari si tot tacamul, sunt de 4 zile pe antibiotic si tot nu aud, macar mi-au trecut durerile... iar oana vineri a facut herpangina, cu febra mare vreo 2-3 zile si bubitzele dureroase aferente din gura/gat 
... o dau cu tantum verde spray cand reusesc s-o conving, in rest... rabdare.... e cu maica-mea acasa si eu a tb sa vin la lucru asa zombie cum sunt ca nu se putea altfel
... na, cam asta e viata noastra, mi-e si groaza sa ma apuc de bb2 cand noi tot dintr-o boala in alta dam, si eu le fac in rand cu ea....
am vazut statusul tau de la mess cu 'vine sulioalaaaa' si m-am speriat
... stai linistita mai mami, ca maria mai are de stat la caldurica un pic... stiu ca esti nerabdatoare, dar te asteapta vremuri minunate
yagmur 
mamaana 
iulia-stefy spune:
La multi ani, Yagmur!
Sa fii fericita!
Ruxandra, o alta mamica, tare draga mie, care vad ca nu mai da pe aici, de a_deju e vorba, mi-a trimis subiectul asta: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=39830 si aici scrie de o intrerupere a Zymafluorului....
Lacramioara si
Stefania Iulia
Laura13 spune:
salutari mamici.
am intrat in linie dreapta cu gradi, emotii mari la mami, mai putine la pici, cred ca nici nu realizeaza prea bine ce il asteapta.
saptamana asta la analize, ultimele cumparaturi si doamne ajuta.
dia
mama ei de herpangina si otita si viroza! multa sanatate si refacere rapida.
pup
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
iulia-stefy spune:
La multi ani, tuturor ce sarbatoresc de Sf. Maria!
Dia, multa sanatate Oanei.
Lacramioara si
Stefania Iulia
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dia1609 roxanica, n-am dus-o inca pana la pranz, ca nu am reusit sa luam o hotarare... pediatra insista ca ar culege mai putine viroze si ar avea imunitatea mai ridicata ca ar dormi mai mult acasa (asta asa e, ca acasa doarme cate 3 ore la pranz iar la gradi doar 1-1.5 ore) .... intre timp, bolim amandoua la greu: eu am facut sapt trecuta viroza pe care a avut-o oana si joi noaptea am facut otita - da' una crunta, cu dureri mari si tot tacamul, sunt de 4 zile pe antibiotic si tot nu aud, macar mi-au trecut durerile... iar oana vineri a facut herpangina, cu febra mare vreo 2-3 zile si bubitzele dureroase aferente din gura/gat ![]() ... o dau cu tantum verde spray cand reusesc s-o conving, in rest... rabdare.... e cu maica-mea acasa si eu a tb sa vin la lucru asa zombie cum sunt ca nu se putea altfel ... na, cam asta e viata noastra, mi-e si groaza sa ma apuc de bb2 cand noi tot dintr-o boala in alta dam, si eu le fac in rand cu ea.... am vazut statusul tau de la mess cu 'vine sulioalaaaa' si m-am speriat ... stai linistita mai mami, ca maria mai are de stat la caldurica un pic... stiu ca esti nerabdatoare, dar te asteapta vremuri minunate yagmur ![]() mamaana ![]() Dia de Oana 29.11.06 "Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez |
La multi ani, Mamaana !!!
La multi ani, Yagmur !!!
La multi ani tuturor Mariilor!
Dia, off, imi pare rau sa aud asta!
Cat despre dormitul de pranz la gradi, educatoarea o trezeste tot timpul pe Maya dupa 3 ore, pt ca ramane ultima care doarme, deci in nici un caz dupa 1-1+1/2 ore...cel putin nu la noi la gradi. Aici e frumos ca au curte mare si in plus au si la interior o sala ff mare, pt cand ploua sau e frig si nu-i scot afara, unde au tot felul de jucarii din acelea mari, gonflabile.
De saptamana viitoare Maya va merge la inot, de-abia astept.
Nu stiu ce sa fac, sa o dau si la balet? sa se distreze si sa se prosteasca, evident...nu am pretentia sa si invete ceva acum :)

Roxanica, cat de putin mai ai, Doamne, ce as vrea si eu! :) pup mult si bafta! stai linistita...
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!