Sezatoarea canadiana (152)
Raspunsuri - Pagina 7
Pucku spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana Stroe Nu v-ar placea sa inchiriem un chalet pe 04 septembrie pentru intilnire doua zile, undeva spre Mont Tremblant, tinind cont ca luni e zi libera; poate mai avem noroc de vreme buna; http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759 |
da da da
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Diana2007 spune:
Acu m-oti crede nebuna, dar si eu zic DA,DA,DA !
Dar cine se baga la organizare, mai gasim ceva acum disponibil ? Ca timpul e cam scurt.
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +35s cu
"Life's a journey, not a destination"
Mona_B spune:
Felicitari montrealezelor pentru distractie & surprize
La multi ani, Diana, sa fii sanatoasa, fericita si iubita si bebicul no.2 sa va implineascaTu ti-ai sarbatorit ziua de nastere ori a numelui?
De asemenea "La multi ani" cu sanatate si bucurii tuturor Mariilor & Marianelor.
Pe aici se simte ca e cu adevarat vara, sper s-o tina tot asa pana in octombrie macar.
lorelaim spune:
Buna dimineatza canadience dragi
In sfarsit - am vazut pozele pe contul comun! Tzuck dulce puiutzi frumosi si mamicutze superbe: Diana, Daiopri, Khristin, Denisa, Laura, Nelia, Mamaana, Roxana, Romanitza, Doina, Puku
Sa va fie de bine intalnirea "baby shower" montrealezelor Monicutza multzumim pt poze Diana & Simona - sa va dea bunul Dumnezeu bbelushi sanatosi si mancaciosi
Va tzuck cu drag si va urez o sapt faina, cu mult-mult soare (la noi pooooooooooooolua mult si marunt... si te patrunde in "oase" si e friiiiiiiiig )
pitilache spune:
Suna tare bine Mont Tremblant, Ana, dar eu nu o sa pot veni. Am prea mult catching up de facut acasa... Dar nu-i bai, amanam intalnirea la restaurant cu o sapatamana daca mergeti la munte pe 4 sept.
O saptamana frumoasa!
maru spune:
Multumesc tuturor pentru urari! La multi ani tuturor Mariilor, La multi ani Donia ( yeap, she is a Maria)
Ma bucur tare mult ca ati "dusat" gravidutele. Ma bucur ca nu au nascut de emotie la asa surpriza frumoasa!
Mai, ce bine suna propunerea Anei!
Denisam spune:
LA MULTZI ANI TUTUROR MARIILOR-Maru,Doina si restul care poarta acest nume fain!
EU voi serba pe 8 sept ca asa e la noi in oltenia
Felicitari MTL pt organizarea baby shower, iar Simonei ii doresc inca o luna usoara, Dianei-LMA si un bb sanatos si mincacios.
EU am avut sansa sa ma delectez 2 zile cu Chris al Khristinei si tare scump si challenging este- tipic pt un adevarat barbatzel de mic,nu iar d-ra Yasmine e o frumusete.
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
pitilache spune:
Asa stiam si eu ca Denisa ca pe 8 sept se serbeaza ca acum pe 15 august este Adormirea Maicii Domnului si nu se aniverseaza. O am si eu pe soacra cu numele de Maria si mereu ma corecta!!!
cge spune:
Ana, si eu zic ca am merge dar n-am aprobarea sefului casei ca n-am apucat sa vorbesc.
O zi si o sapt. buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
monicutza_bb spune:
Mie imi place mult ideea cu chalet-ul dar imi este imposibil sa vin, din cauze de mutat la casa noua. Cu siguranta voi fi in focurile aranjatului si nu il urnesc pe al meu pana nu este totul pus la punct. Poate daca ma satur de atata despachetat, sa va fac o vizita de 3-4 ore cu copii, dar 2 zile... no way (dar asa mult mi-ar place)