Sezatoarea canadiana (152)
Raspunsuri - Pagina 8
ange spune:
Ana,chiar ca-i faina ideea ta cu muntele! Noi am putea de vinerea seara pana sambata seara.Duminica colegul lucreaza.Dar daca se face gasca si va hotarati sa mergem gasim noi o solutie sa ramanem si duminica.Ai gasit ceva?
Pucku,veniti la Mtl?
Simonna spune:
Ziua!
Rox, daca-mi amintesc bine pur si simplu nu m-am dus la ridicat hirtoagele alea pt. care te convoaca la scoala undeva la sfirsit de august.
Pe urma mi-au zis celelalte mamici ca Radu era pe lista clasei, dar ca, dupa fo 2 zile, s-au prins ca nu mai vine si au dat locul altui copil. In rest, scoala noua avea buletinele scolare vechi si, daca s-au comunicat intre ele cele doua scoli, mie nu mi-a spus nimeni si nici nu mi-au pus intrebari suplimentare. (la fel a fost si cind am facut transferul invers anul trecut). Intre timp cred ca ai concluzionat ca R. ramine in Laval la scoala, pentru moment, e mult prea complicat cu transportul si Miss Z. concomitent pentru nervii mei, plus ca am decis ca parca m-as duce de doua ori pe an in Sud si n-are de decit sa puna burta pe carte ca eu carti i-am cumparat, program i-am facut, la fond de educatie cotizez... :))
Ana, nu-i rea ideea matale cu chalioul de ziua muncii dar eu cred ca zic pas, ma duc cu Roxana la crisma :) Nu pot sa decid acum, dar cind am o zi proasta mersul cu masina, de fapt mai degraba statul in scaun, este un calvar. E f. dificil, ca dupa capul meu as veni, dar sint sigura ca ma trece Colegu' Dunarea ca numa' atita minte am si-mi are de fitiiala. Oh, pardon, e pas pe toata linia, e ziua Melisei in weekendul ala si n-o putem amina ca pe urma sint alte planuri in weekendurile viitoare. Cel mult voi sa mergeti sa dormiti acolo si noi sa facem o plimbare, in functie de cum ma simt, si sa venim seara acasa.
Acum ma uit la poze, ce-mi place ce fatza are Diana!!!! Surprize, surprize! (cineva sa mai faca un copil, ca vreau sa fiu si de partea cealalta a baricadei!!!!!)
Chiar sint super faine pozele, imi plac de mor, o seara f. fotogenica am avut!
Monicuta, tu le-ai micit inainte sa le uploadezi? Ca daca nu atunci mi le descarc pur si simplu, daca da trebuie sa te rog sa mi le trimiti in format mare sa le pastrez pentru posteritate.
Gata, mi-a mincat zilele copilul meu, computer si computer, ca cica mai are saracul numai doua sapt. de vacanta si el cind se mai joaca????!!!! (Nici c-a facut altceva in vacanta asta, da' daca-l cert zice ca ce, asa-s toti! Pe undeva are dreptate, asa ca ma tirez sa-i fac loc).
Lorelai, mata esti in concediu sau ai fost deja? Call me!
Pupici, see you soon!
S.
nelia spune:
Ne-a intors si noi, am pus poze in album si am trimis mesaj pe contul comun. A fost absolut superb, cam static pentru mine si Octav, dar tot am urcat un delusor... Am fost trei familii (noi, nasii copiilor nostri si prieteni de-ai lor si sezuta de-a noastra, Sia - scria ea pe aici acum vreo doi ani), adica 6 adulti si 6 copii, plus unul la purtator...
Nici nu stiu de unde sa incep... Ma bucur mult ca dusuiala burticilor a iesit asa cum ne-am dorit, imi pare rau, da' rau de tot ca s-a nimerit exact in zilele acestea, aveam de mult timp facuta rezervarea... asta este.
La multi ani, Diana, sa fii sanatoasa si sa ai o nastere usoara si un bebelus sanatos. Octav spune ca e baiat dupa poza, mie imi miroase a fetita dupa burtica, dar poate ca asa te dezvolti tu in timpul sarcinii, nu stiu cum ai avut-o la Victor (eu le-am avut asa la fete, dar ca mai tuguiata si mai in fata la baiat)... ce-o fi, sanatos sa fie! Oricum, esti o graviduta tare frumoasa!
Simona, asa cum mi-o imaginam, numai burtica e de tine, in rest esti neschimbata. Ba da, exista o schimbare, dar in bine: radiezi! Si mi-a placut mult combinatia dintre alb si portocaliu, te prinde de minune! Sarcina usoara in continuare si o nastere si mai si!
Si eu tot 8 septembrie sarbatoresc Mariile si Marianii, dar daca ii mai felicit inca o data, n-o fi bai: la multi ani de ziua numelui tutoror celor care il poarta!
Mona si Ina, care sint vitaminele alea lichide? Ma intereseaza si pe mine.
Ina, ma bucur ca s-a rezolvat cu gradinita si ca micuta maninca!
Storcator de fructe - noi am tot vrut sa cumparam, dar nu am gasit unul care sa stoarca si... cum a zis Octav, asa ca tot nectar bem si noi la greu, din toate fructele, cu miere sau fara, fara lapte, doar la banana pun lapte. Iese super si copiilor mei le place, chiar dimineata le-am facut.
Nu mai stiu ce am citit, nu merge daca nu am doua ferestre deschise. Dar nu am timp sa scriu pe indelete la toata lumea, ca am copiii afara, in piscinuta si nu-i pot lasa mult timp nesupravegheati. Ma duc sa le fac niste poze, ca e distractie mare acolo!
Ah! 4 septembrie... nu stiu inca, la noi au ramas doua iesiri nefacute, tot cu cortul: una pe Green Mountain in Vermont si una la ocean, pe Hampton Beach (New Hampshire). Daca nu le facem, atunci venim, daca le facem, macar la cea de la restaurant sa ajungem.
nelia spune:
A intrat soarele in nori, asa ca i-am bagat in casa...
Roxana, cind am mutat-o pe Agata era inceputa scoala de doua zile, atunci ne-au anuntat ca are loc la scoala din Westmount. M-am dus la secretariat la scoala unde era, i-am spus (cu nod in git, mi-a fost jena, ca e o scoala micuta si fara copii, dar asta este) ca are loc la alta scoala, am facut o cerere tipizata, adica eu am scris doar numele copilului, al scolii la care pleaca si am semnat in data de... ei eu trimis apoi dosarul mai departe. Dar erau scoli din acelasi comision scolar, nu stiu cum se procedeaza cind sint scoli diferite.
Intre timp ti-a raspuns si Simona... asa imi zice si Agata, cica sa-i aduc dovada ca e singurul copil care se uita sau s-ar uita toaaataaaa ziua la desene, filme sau s-ar juca pe calculator. Ca ea nu crede fara dovada pentru ca stie ca toti copiii sint ca ea!
Intr-un fel e mai bine ca Radu ramine la scoala aproape de casa, imediat dupa ce nasti nu e o perioada in care sa suporti sau sa ai timp pentru prea multe drumuri... vor avea programul complet diferit si e greu sa-i multumesti pe toti si sa le faci pe toate. Eu am mutat-o pe Agata de la o scoala care era la 3 minute de casa la una care e la jumatate de ora... si nu mi-a fost deloc usor, mai ales ca Tudora era mica si nu era la gradinita. Abia in toamna asta se vor aranja lucrurile, ca sint amindoi cei mici la gradinita la citeva minute de scoala ei, asa ca, ii duce Octav si ii aduc eu, dar pe toti odata. Dar si cit a fost Lisandru mic, tot greu, dar greu de tot mi-a fost (ma rog, la mine e si fara masina).
monicutza_bb spune:
Simona le-am incarcat asa, format mare. Nu sunt sigura daca webshots face resize sau nu. Daca doresti, facem intr-un fel sa le pun pe un CD sa le ai in formatul original.
columbiana spune:
Pai stati asa ca retrag propunerea tout suite, ca nici eu intilneala fara Roxana si cu risc pentru Diana nu vreau, aminamchaletul pentru la anul cind ne putem aduna; (eu o facusem cu gindul la cei douazesi ani pe care-i bifez exact pe 04 septembrie, dar o sa dau o sampanie si-o praji la resto )
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
khristin spune:
Cu intarziere urez si eu La Multi Ani tuturor Mariilor .
Ma bucur ca si fetele din Montreal s-au apucat si ele de surprize cu babyshowerele. Bravo, tineti-o tot asa, mi-a placut ca le-ati luat prin surprindere pe burticutze .
Noi am petrecut un sfarsit de saptamana DC daca-l pot numi asa . In concluzie un super weekend intai la cabana Denisei, unde totul a fost la superlativ ne-am simtit minunat , asa incat Denisa promitem ca te calcam din nou, nu inainte de a ne intoarce voi vizita, ati fost niste gazde pe cinste . Vremea a fost minunata, unele din putinele zile de vara adevarata pe anul asta numai bune de scaldat in lac si admirat privelistea fascinanta . Tocmai ne-ati deschis si noua apetitul de cottage-uri . Dovada.
Apoi am continuat cu o alta vizita placuta la alta prietena draga Simona73, cunoscuta tot datorita forumului acesta , unde atat copiii cei mari dar si bebelusii nostri s-au zbenguit in piscina care mai de care, incat nu mai voiau sa iasa . Noi i-am spus Yasminei ca o lasam acolo pana in septembrie, si cred ca si reuseam daca mai insistam un pic, se pare ca Andrei a convins-o definitiv .
Deci am fost un social butterfly , acum incercam sa ne intram in cotidian .
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
mamaana spune:
vazut si placut poze de la intalnire, burticile radiaza sa aveti nasteri usoare diana si simonna
si fost si in excursie la lac cu nelia
ana chiar e ziua ta pe 4? si a mea
noi am petrecut un weekend minunat la plaja, nu am stat mult, la 12 ne-am ridicat de pe plaja, dar a fost foarte frumos (am pus si cateva poze in ultimul album)
o saptamana usoara va doresc
columbiana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamaana vazut si placut poze de la intalnire, burticile radiaza sa aveti nasteri usoare diana si simonna si fost si in excursie la lac cu nelia ana chiar e ziua ta pe 4? si a mea noi am petrecut un weekend minunat la plaja, nu am stat mult, la 12 ne-am ridicat de pe plaja, dar a fost foarte frumos (am pus si cateva poze in ultimul album) o saptamana usoara va doresc |
Tu vorbesti serios? trebuie sa ne cunoastem: avem acelasi prenume, aceeasi zi de nastere si ne-am botezat baietii cu acelasi prenume! cine-stie ce mai descoperim
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
ange spune:
nelia,foarte frumos! a fost si o gravidutza cu voi? babyshower ceva?
cum ai culcat tu copii in cort,le-a placut?
Roxana,acum am vazut(cand a zis Ana) ca ai zis pas pt chalet.Mie mi se pare din scurt desi e faina rau ideea.
Lasa ca ne vedem asa cum am stabilit la un resto,pe 4 sept.
khristin,de ce zici "s-au apucat si ele de surprize",nu ne credeai capabile?