Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri16

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

prin zona .

Ninia asa m-am gandit si eu, poate ii place alte meleaguri . Bine fac ca te detasezi, mergem de mana ca si eu la fel incerc sa fac. Toate la timpul lor, nu?
Lianooo mamica si fatuta atomica, asteptam poze, sa nu uiti.
mcrissa eu nu imi pierd speranta si merg inainte. mamica si burtica cu bebe jucaus. Nu lasa sa te raneasca nimicurile, astia sunt oamenii si vremurile.
Tizo pai de asta am rabdare, ca mereu ce a fost al meu a venit cand a trebuit si cand nu mai speram. Cred ca asa o sa fie si acum, oare? printesa si mamica.
Michelle ce drag mi-e cand povestesti de tine si de viata cu micutul. O sa vezi cum trece timpul...si vine vremea sa faca fetele coada la voi la usa .
Ayla felicitari pentru burtica si sarcina usoara. Stie DD ce face, ai incredere!
danangie Doamne Ajuta asa sa fie, sa venim si eu si Ninia cu vestea mare cat mai curand. Hai ca mai ai un pic si o sa vina si al doilea soare la voi. Imi pare rau ca ai trecut prin emotii cu Alessio, dar asa e in copilarie, mai cazi, mai julesti un genunchi, mai o buzica sparta...trec ele cu bine. si sa ne spui cand sa punem la munca.
mamagiuliei multumesc de urare, abia astept sa urlu in gura mare ca vine bb si la mine. DD e mare, stiu asta.
mony ce trece timpul, parca ieri ne anuntai ca s-a nascut piticul...care acum e deja flacau mare si vorbaret. mama si nazdravanul.
simonia nici c-ai nimerit mai bine printre noi. Ia da tu manuta aici si ridica-te, ca viata e o lupta si nu cred ca e momentul sa renunti la razboi, clar? Sunt aici atatea exemple de fete puternice incat cu siguranta o sa-ti regasesti forta sa mergi mai departe.
irda, idaira, irinabobe,Pepsi, Teo2rina, remaliss, slimatei, cristina26, c.myry, blueeyes si toate veteranele de aici, pe unde sunteti? Chiar ne-ati uitat?

Eu pe aici mai rarut dar tot alaturi de voi, sa stiti. In rest, ma tine ocupata sala, abia astept sa vad rezultatele la munca asta.

Va si va pe TOATE !

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis

Spre tzel!
www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms
www.life-care.ro/res/bio/biofan.png" target="_blank">Bio
Poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

buna fetelor stiu ca nu am mai scris de mult mea culpa , sper sa ma iertati.
michelle si lau multumesc ca ati intrebat de mina. ma mir ca isi mai aminteste cineva...
eu cand nu ma mai asteptam am reusit sa raman din nou insarcinata, avem 17 saptamani si putza, ne chinuim cu clexane pt trombofilie, inca ne e frica si avem cosmaruri cu oprirea in evolutie...dar asta e mergem inainte.
va pup si sper sa ne vedem toate cu bb in brate cat mai curand asa cum zicea Flavia candva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Irinabobe, am intrebat si eu de tine. Uite dovada http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139388&whichpage=17
Iti doresc sa-ti vezi curand visul implinit si tratamentul sa-ti fie de folos!

Lau, Ninia, hai, urmatoarea odisee e a voastra! Trebuie!!!!!Dumnezeu sa va ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Stai, Irinabobe, acum am recitit mesajul tau. Am inteles gresit, ce toanta sunt! FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu te mai gandi la rau, fii optimista! Bravo pt putulica!AI REUSIT! O SA FIE BINE, AI SA VEZI!!!Ce mult ma bucur!!
Inca o dovada ca se poate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

felicitariiii gravidutzelor..
Laura domiciliul il avem la noi la olteniada ne-am invatat bagaboante si ne place tare multtoate controalele si vaccinele i le fac aici..dehhh ma stiii io cu piticii mei la creieri
Michellei-am facut vaccinul de 5 luni.de fapt i-am facut 2 pt cel de hepatit era suportat de krankasa iarcel de pneumo si numai stiu cum nu era ..dar l-am platit si i l-am facut si pe asta..te pup si sa stii ca fiemea vrea sa-l vada pe bebele tau scump
Lau nu uit fatooo..cum ajung acasa va pun..gata..am zis!!am tis!!
Ninia,dana,remalis,Teooooooo,monysi toateeee va puppp..nu pot sa va scriu pe toate ca nu ma lasa bomba atomicavrea si ea sa butoneze
cristina26 mie dorrrrrrrrrrrrrrrr de tineee si de printzesaaaaaa

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Salve fetelor!

IRINA ce veste frumoasas! Sanatate multa si sarcina usoara pana la termen!

DANA si ALESSIO
Si un alt samburel in burtica

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)

AMR 2 SAPTAMANI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Ooo irina ce veste suuuper !
Felicitari pentru putza si sarcina usoara si fara griji in continuare !
remaliss sa te auda DD si pe tine si pe celelalte fete, pentru urarea asta.

Un we fara frig sa aveti !

Va si va pe toate !

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis

Spre tzel!
www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms
www.life-care.ro/res/bio/biofan.png" target="_blank">Bio
Poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

felicitari proaspetelor ,
multumesc pentru incurajari michelle, danangie, L5845 .
din pacate am 41 de ani, 5 ani de incercari si speranta sa topit incet ca o lumanare.
cosmarul genetic imi apare aproape in fiecare noapte, de aceea cred ca am obosit.
pot sa ma bucur insa pentru fetele care reusesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Irinabobe, felicitari din suflet!!! Sa ai o sarcina usoara in continuare si la termen!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Si la mine s-a ratacit o barza zapacita... Sunt iar insarcinata in 11 saptamani. Am vrut sa va spun si voua.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Ayla, sarcina usoara! Ce de vesti bune!!!!

Visul nostru

Mergi la inceput