Burtici fericite de septembrie-octombrie (147)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Daciana

Aida ai mare dreptate, trebuie doar sa stim sa cerem, ca avem o mare influenta asa, prin ganduri pozitive. Totul sta in puterea mintii. (cred ca vorbesc deja ca cei din filmuletul The Secret)

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

numai eu sunt cu sanii care curg, nu suntem multe

mie mi se umezesc sfarcurile zilnic, cate putin, dar pe rand ... sunt de serviciu ... ori unul ori celalalt

daci

34+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Kemsy ar fi o onoare sa dau vestile pe forum . Iti pot trimite prin pm numarul de telefon si adresa de mail. O sa imi trec si eu datele in lista, of, nici nu am apucat sa mai deschid mailul comun. Felicitari pentru condus!

30+ cu

Bine, astept, multumesc

Eu ma pregatesc sa inchid calculatorul ca incepe 2 barbati si jumatate....dar poate intre timp ne povesteste aida ce i s-a intamplat!

Gianina 33+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Atat de aiurita sunt si atat m-am grabit cand am scris mesajul anterior ca l-am trimis din greseala la capitolul trecut si nu intelegeam de ce nu apare aici. Pentru o clipa am crezut ca iar am pierdut mesajul si incercam sa ma imbarbatez. Am deschis mesajul la capitolul trecut, dar de cand citesc, ati trecut deja la un nou capitol pe care l-am citit intre timp, dar raspunsurile tot acolo le scriam.

Claucia ce frumos doarme printesa ta! Asemenea poze iti trezesc intantaneu anumite sentimente ... nici nu stiu cum sa explic. Parca te umpli de bucurie, drag ... asa dintr-o data.

Daciana, Raluk

Chiar ma simt mai bine dupa ce va citesc, iar cand vad poze asa frumoase, aproape ca am si uitat ce ma framanta. Ce am in seara asta?

Aida asteptam sa ne povestesti!

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ce face aida??? nu stie ca eu tre sa ma trezesc la 6????
scoateti biciul....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 13 zile

Mergi la inceput

Iulika are biciul ....

dar nu e nici ea ... Raluk ... nici un mesaj pe yahoo? ... ar fi pt mine ciresica de pe tort la sfarsitul unei zile ...

34+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

dragelor am scris aici ce s-a intamplat in seara asta ... probabil dupa ce o sa diger intamplarea o sa mai scriu , pana atunci atat

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

offff Aida

34+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

dragelor am scris aici ce s-a intamplat in seara asta ... probabil dupa ce o sa diger intamplarea o sa mai scriu , pana atunci atat

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

O mare imbratisare >:d<

monis 27+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Buna seara si de la mine
Imi pare nespus de rau ca nu am fost cu voi la 8:30,dar ma rog pt MARIAI sa aiba putere,incredere in D-zeu si sa aiba un bebelic sanatos
Mie imposibil sa nu plang si sa ma gandesc cu groaza daca as fi fost in locul ei
Iar de voi,nu am cuvinte,sunteti cele mai unite,puternice,optimiste si datatoare(nu stiu daca am scris bine) de bine,de incredere si tot ce are nevoie o persoana care trece printr-un moment greu,sa ramaneti asa si sa avem parte numai de bucurii de acum incolo
MIMIKA si eu citit povestea expusa de tine si crede-ma ca simtidu-ti fericirea,nu stiu cum sa fac sa treaca mai repede timpul sa-mi tin si eu puiutu in brate
MONICA stiu ca e imposibil sa nu te gandesti la ce-a fost si te gandesti cu groaza la o anumita data dar crede-ma ca va fi bine si vei avea un beblus sanatos care sa te bucure si implineasca
ALECXA AI HEPATITA B activa sau inactiva?!? eu stiu ca la ceea inactiva poti alapta asa ca nu te speria iar cu gramajul se poate sa fi fost si o greseala sau poate chiar e in grafic,nu toate facem bebici de 4 kg,mie mi-a zis ca are 1320 la 32 de sapt dar sunt sigura ca nu a stiut cum sa masoare sau a uitat
IONIKA bine ai revenit acasa si totul sa fie bine pana la sfarsit
DANUTA sanatate sotului si bine ca vestile sunt bune
AIDA si eu sunt aici si astept povestea ta
Fetelor scz ca v-am mai sarit dar mie imposibil sa tin totul minte,oricum va dulcic pe toate

32+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput