Burtici fericite de septembrie-octombrie (147)
Raspunsuri - Pagina 11
kemsy spune:
Aida,
. Nu am cuvinte...sunt sigura ca Emma este alaturi de tine 
.
De ce nu exista emoticonul cu imbratisarea?? 
Noapte buna fetelor!
Gianina
33+ cu
Loris Stefan
Loris
Fotografii
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac dragelor am scris aici ce s-a intamplat in seara asta ... probabil dupa ce o sa diger intamplarea o sa mai scriu , pana atunci atat ![]() |
ce frumos.....super interesant cum de a nu venit dupa voi....si a ramas acolo langa Ema

Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 4 zile pana nu voi mai fi singura
raluk16 spune:
Aida, important e ca si tu te simti mai bine cand vezi ca ea comunica cu tine, ori prin vise, ori prin semne din astea. Esti trista cand nu le ai. 

30+ 
Lullaby_2009 spune:
Aida impresionant. Imi gasesc greu cuvinte, tot scriu si tot sterg de cand ti-am citit mesajul, nu pot explica in cuvinte ce simt si ce gandesc pentru ca ... e dincolo de cuvinte. Te imbratisez!
30+ cu 
aidaciolac spune:
acum am primit vesti de la iulika
"Fetelor cucuietelor sunt pe drum spre spital iar. Motiv. Contractii neregulate dar dese"
"Si aia de la spital crede ca le am de la streprococ"
"Ca cica e devreme" (ca sa nasca)
"Nu am luat nimik cu mine ca stau f aproape de spital si le ia sotu"![]()
"Oki va pup si mai intru se la spital"
nah ce spuneti? Copila asta coditzata o sa ne bata la fund cu curajul si optimismul ei. Te pupam fata frumoasa si
sa fiti sanatosi , restul se rezolva 
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
madalina84 spune:
AIDA nu am cuvinte sa te imbarbatez si nici imaginatie sa-mi dau seama prin ce treci
,cred ca e cel mai groaznic lucru care i se poate intampla unei persoane iar tu cu lacrimi si durere incerci sa treci peste si sa ai grija de puiutul din burtica pe care doamne doamne si Emma o sa-l ocroteasca toata viata.Fi puternica in continure

32+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac acum am primit vesti de la iulika "Fetelor cucuietelor sunt pe drum spre spital iar. Motiv. Contractii neregulate dar dese" "Si aia de la spital crede ca le am de la streprococ" "Ca cica e devreme" (ca sa nasca) "Nu am luat nimik cu mine ca stau f aproape de spital si le ia sotu" "Oki va pup si mai intru se la spital" nah ce spuneti? Copila asta coditzata o sa ne bata la fund cu curajul si optimismul ei. Te pupam fata frumoasa si sa fiti sanatosi , restul se rezolva ![]() Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
e un model pe care ar trebui sa-l urmam toate

Doamne ajuta!
30+
mary_07 spune:
Aida,

Hmmm....maine Techila nu e acasa...si stiti voi ce se intampla de obicei cand e e plecata

Io scot o agitata pt Iulika,pt orice eventualitate
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
36+, cu
-Razvan
_
The Big Day - 25 august

techila spune:
aida, eu te pup mult si pe tine si te imbratisez si pe iulika,pentru ea scot si 

[majoreta,] dar cred ca iar ne zice ca au trimis-o inapoi acasa![]()
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 13 zile
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac acum am primit vesti de la iulika "Fetelor cucuietelor sunt pe drum spre spital iar. Motiv. Contractii neregulate dar dese" "Si aia de la spital crede ca le am de la streprococ" "Ca cica e devreme" (ca sa nasca) "Nu am luat nimik cu mine ca stau f aproape de spital si le ia sotu" "Oki va pup si mai intru se la spital" |
Yuhuuuu...iar naste Iulika noastra

Bine ca e sotul odihnit ..ca asa parca povestea ca se odihneste sa nu o apuce pe asta mica noaptea

Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 4 zile pana nu voi mai fi singura