Burtici fericite de septembrie-octombrie (147)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

dragelor , acum am ajuns acasa. Nici nu pot sa respir bine , de vorbit nici atat , la mormant la Emma s-a intamplat un lucru extraordinar. O sa va povestesc imediat dupa ce termin de recuperat.
Atat as vrea sa va zic , ca ar trebui sa fim mai optimiste si mai indraznete , sa cerem in rugaciune ceea ce dorim , sa exprimam exact ceea ce vrem. Eu as spune ca 'bebe de MariaI sa aibe sansa la o viata normala' , eu asa as exprima.
Cat despre intamplare inca nu sunt dumirita ... revin

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

dragelor , acum am ajuns acasa. Nici nu pot sa respir bine , de vorbit nici atat , la mormant la Emma s-a intamplat un lucru extraordinar. O sa va povestesc imediat dupa ce termin de recuperat.
Atat as vrea sa va zic , ca ar trebui sa fim mai optimiste si mai indraznete , sa cerem in rugaciune ceea ce dorim , sa exprimam exact ceea ce vrem. Eu as spune ca 'bebe de MariaI sa aibe sansa la o viata normala' , eu asa as exprima.
Cat despre intamplare inca nu sunt dumirita ... revin

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Astept cu sufletul la gurå..

Raluk da tot neregulate sunt..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Claucia pai in ultimapoza e senzationala.....ce pici minunat.....

Hai Aida ca ne-ai lasat curioase aici, fa un pisu, bea niste apa si baga povestile

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 4 zile pana nu voi mai fi singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

hai aida, trage aer in piept si baga la tastarnita....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Iuliapapusa ma bucur ca ai gasit o solutie sa ne vizitezi.

Danuta sanatate sotului!

Techila mi-a placut cum ai ales numele. Tare am suferit alaturi de Gheorghidiu si mult m-a marcat experienta lui. "Cata luciditate, atata constiinta, cata constiinta, atata pasiune si deci atata drama." Si Andrei imi place tare mult.

Alecsxa sa creasca bebelina ta si sa fie sanatoasa!

Diamar sa fie bine bebe!

Mimika pe masura ce citesc cele scrise de tine imi dau seama cat de mult astept momentul cand imi voi tine in brate puiutul meu drag. Pana atunci multumesc ca impartasesti aceste momente minunate cu noi si ca ne permiti sa traim alaturi de tine cateva dintre clipele magice prin care ai trecut.

Claucia sa-ti fie de bine! Iti schimba starea cand iti aranjezi parul, nu?

Ma intrebam daca 39 mm este un col scurt pentru ca m-am uitat pe eco de la 21 de saptamani si aceasta era atunci dimensiunea lui. Pana acum nici nu mi-am pus aceasta problema. Nu vreau sa imi fac griji degeaba, dar mi-e teama sa nu existe ceva contraindicatii. Urmatoarea ecografie e programata tocmai in septembrie, offf, nu mai am rabdare pana atunci.

Si iar citesc ca va curg sanii si la mine pana acum nimic, of, nu mai reusesc sa urnesc moralul asta de la pamant. La fel cu sughitul bebelului, eu nu-mi dau seama.

Iulika daca ai sti cat te admir! Imi da putere cand vad cat de vesela si puternica esti. Bravo!

Dana si eu vroiam sa va spun de www.astro-urseanu.ro/perseide2005.html" target="_blank">perseide, cele care stati la casa, cred ca fi foarte frumos. Oricum peste o jumatate de ora ies pe balcon sa vad si eu si sa-mi pun dorinte. Acum am observat pagina de la google modificata.

Kemsy ar fi o onoare sa dau vestile pe forum . Iti pot trimite prin pm numarul de telefon si adresa de mail. O sa imi trec si eu datele in lista, of, nici nu am apucat sa mai deschid mailul comun. Felicitari pentru condus!

Ionika bine ai revenit!

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Ralu pot sa te inteleg perfect....eu daca-i spun mamei mele cate ceva ...sau cate un vis sau o dorinta apoi ma bate la cap zilnic cu ce am facut ? ce am rezolvat ? in ce stadiu sunt ?
Ei nu ne vor decat binele si nu pot accepta ca mai avem si esecuri si ca suntem si noi simpli oameni.
Asa ca nu-i mai spun nimic.
Daca ma apuca jalea si imi plang de mila ...povestesc sotului care imi spune uneori ca am luat-o pe aratura, ca forumul sau alte chestii imi fac rau ...si ca sa le las. Sunt anumite lucruri pe care nu le poate percepe.
Si ajung in unele zile ...cu caderi dinacelea filosofice ....si realizez ca de fapt sunt singurica si nimeni nu ma intelege...
Este vorba in esenta de sensibilitatea femeii care va ramane veci pururi un mister.
Singurul meu avantaj este ca imi revin singura din aceste stari si ma remontez la fel de repede.....asa ca
Fiti tari fetelor, spatele drept, fruntea sus, pieptul inainte

Cea mai fericita 35 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Fiti tari fetelor, spatele drept, fruntea sus, pieptul inainte

Cea mai fericita 35 + cu

Asta-i muzica ce-mi place

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Lullaby , mai ai rabdare o saptamana, doua si-l vei simti si tu

Aida , si eu astept povestea .... ... in plus a fost randul meu sa mananc cat o muuhuhuuhuhuhu

fetelor si eu am colesterolul si trigliceridele mari mari (the sky is the limit ) si mananc orice numai de regim nu, nush de ce ... parca in ciuda si nici nu mai am de gand sa ma stresez.... ce sa mai zic de sare ... am grija zilnic sa mananc seminte sau alune ... de alea sarate ...

Raluk, o imbratisare de la mine , stiu ca e greu dar hai sa incercam sa avem doar ganduri bune

daci

34+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

nu este nici emoticon din acela care bate din degete de nerabdare?

Iulika , scoate biciul; Aida a avut timp suficient pt o gura de apa si un pishu mic

daci

34+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Lucia si pe langa sensibilitatea si misterul feminin, la noi acuma se adauga si hormonii astia de sarcina...

Lullaby hai ca nu-i asa rau, numai eu sunt cu sanii care curg, nu suntem multe. Si cu sughitul, acuma seara am simtit prima data. Si chiar daca auzind lumea de sughitul bebeului, mi se parea ceva emotionant, acuma nu stiam cum sa-l fac sa se opreasca, imi tot schimbam pozitia, ca nu-mi placea ca simt la col sau la fundic.

30+

Mergi la inceput