Leoaicele DC *(43)*-Happy Birthday
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
adi69 spune:
La multi ani Mari!
Multa sanatate si fericire!La multi ani Ioana!
Iti doresc ani multi si frumosi, o viata; lunga si plina; de bucurii, cu sanatate, cu iubire, cu intamplari minunate, calatorii în locuri interesante,carti bune pentru lecturat si prieteni adevarati!
SA fii iubita!La multi ani Giulia!
Sa cresti mare ,sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii si noroc in viata!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
aeperju spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi, multa sanatate si tot binele din lume!
Emma si Andrei (21.09.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Am deschis primul link cu poze trimis de Lilia, ma duc sa le vaz pe toate!
Lilia, ce vacanta frumoasa are Amelia, si tu pe langa ea, am vazut pozele de la Bardar, superbe, am salivat la frigaruile uriase si la rosiile din gradina!
Dany, stiu ca asa e procedura de adoptie, am facut si noi caracterizari la serviciu pentru colegul nostru! Ti-am zis ai un drum plin de birocratie, dar daca sunteti uniti reusesti!
Zuzi, la multi ani pentru ieri, n-am stiut ca esti si Maria!
Annie, eu zic ca e de bine cu analizele, daca era ceva rau, sigur v-ar fi zis asistentele/doctorii! Tin pumnii sa fie bine!
Iulika, ma bucur ca ai intrat si ca sunteti bine , si pentru ca bb e mancacios!!!
Daria, spor la ultimele pregatiri, si o duminica minunata!
V-am trimis si eu in contul comun invitatie de vizionare a pozelor din weekend!!!
Pupici!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Va multumesc din suflet de urari, la fel si voua si comorilor voastre, tot binele din lumea asta
Sunt absolut emotionata, nu stiu cand au trecut 5 ani, dar au trecut atat de frumos, ma uit la Giulia si nu-mi vine sa cred ca e a mea
Fac ultimele aranjari de curatenie , apoi iesim la plimbare sa avem somn si sa putem sta pana tarziu.
Desi tortul a iesit urat, Giulia e multumita si tot mananca la el
Adriana, m-am gandit la tine cand l-am scos din cuptor, moama ce rusine m-a lovit
Si sa dati de baut de casa noua in decembrie 2009
Dany, tin pumnii stransi-stransi, stii, da ?
Revin mai incolo.
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
copilutzu spune:
Mari LA MULTI ANI!!!
Sanatate , fericire si impliniri iti doresc!!!
Pupici si imbratisari calde Emmei!!!
Ioana LA MULTI ANI sufletel drag!!!
Sanatate , fericire, realizari maxime iar pisocului Mitzuc pupicei si imbratisari!!!
Giulia LA MULTI ANI!!
Sa cresti maaare , sa radiezi de fericire , si mult noroc!!!
Fug !!!
Plec la o pertrecere.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
La multi ani Giulia!
sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mari_paun/mari_paun.jpg)
mari_paun spune:
multumesc pt urari fetele
LA MULTI ANI GIULIA!!! sa cresti mare si sa aduci multe bucurii familiei tale
azi nu a fost nimik deosebit...a fost verisoara mea pe la mine,am fost cu Ema la cofetarie, am primit cateva telefoane si ieri f multe si cam atat... il astept pe fratele meu
ieri am fost pt o zi la mare si ...ma enerveaza tare mult banalitatea, as fi vrut ceva special...ceva romatism, insa nu este si n-am ce face
in fine incerc sa-mi finalizez ziua cu buna dispozitie, mai ales ca va stiu aproape
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danyalo/danyalo.jpg)
danyalo spune:
La multi ani printesuca Giulia -5 anisori! Sa fii sanatoasa, sa o iubesti pe mami , mult noroc si multe bucurii sa aveti.
La multi ani Mari- putere, putere si iar putere multa iti doresc.Te imbratisez cu drag.
Ioana-draguta mea-toti norisorii sa se duca departe de tine, sa se risipeasca in 4 zari, sa fii vesela si happy tot timpul.
tuturor sarbatoritelor.
Sunt zombie- franta de oboseala. A fost frumos la botez sincer aveam nevoie de o iesire de asta.
Nu mai sunt in stare sa dau dedicatii desi nu am beut decat apa minerala da-mi suna numa muzica aia in creieri.
Annie- inseamna ca au fost ok!!Bafta multa!
Copilutz- distractie placuta, cred ca Daria a terminat deja.Pupi
Iulika -asteptam pozici!
Katty- cred insa ca partea asta cu hartoagele va ramane pana la final cea mai usoara- bag seama ca se va mai complica pb. mai incolo...dar ai dreptate tre' sa cantam acelasi cantec pana la capat...n uavem incotro... trupa -ma bag in baie ca-s acra de transpiratie dar am intrat sa felicit fetele ca altfel nu puteam sa adorm!Forumul creeaza dependenta!Maine vad pozicile din contul comun.
Noapte frumoasa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yoannamarie/yoannamarie.jpg)
yoannamarie spune:
www.culinar.ro/forum/uploads/monthly_05_2009/post-32862-1242364387.jpg" target="_blank">LA MULTI ANI, MARI!
Cu sanatate si impliniri... LA MULTI ANI, GIULIA!!!
Sa fii sanatoasa, frumoasa, iubita si sa ai parte de tot ce-i mai frumos in viata!!!
Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita cu fundita
De prin viata...adunate! ""
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Zuzilici/Zuzilici.jpg)
Zuzilici spune:
GIULIA
Daria sa-ti traiasca printesa si sa te vad cu nepotei.... stiu ca-i cale lunga pana atunci dar sigur se va intampla dupa ce te vad soacra si mamica emotionata la serbarea de absolvire a facultatii si trecuta de emotiile bacalaureatului si tot asa. Sa nu uiti sa faci poze de la petrecere si de la fiecare eveniment care se v-a intampla.
MARI
Draga mea iti doresc numai bine tie si puiului tau, sanatate cat cuprinde si sa fti intotdeauna inconjurate de dragoste si oameni buni care sa va respecte, sa va iubesca si sa v-ajute in tot si in toate.
IOANA
La multi ani sanatosi, norocosi si plini de voie buna, intelegere si iubire.
Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)