Leoaicele DC *(43)*-Happy Birthday
Raspunsuri - Pagina 12
Annie80 spune:
neatza, cafea?
LA Multi Ani! Cata
multa sanate si fericire alaturi de cei dragi
pup iu all,
adi69 spune:
La multi ani Cata!
La multi ani cu sanatate,fericire, dragoste si numai bine!
Sa traiesti viata lunga si frumoasa alaturi de familia ta minunata!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Buna ..dimineata?
Eu nu-mi dau seama inca.
Asnoapte am ingrijit un pui de pisic.Mic.Are doar doua zile.Trei azi.
Mi-s chiauna.
A fatat o matza in gradinita de langa scara noastra si-a disparut apoi.
Fiimea ,care-si doreste de multa vreme un matz,l-a induplecat pe sot si ieri cand i-am timis sa duca gunoiul,mi-au venit cu un "cadou" mic..plin de viermi(cica erau muste roi deasupra lor) si vaai de capul lui!!!
L-a spalat sotul,l-a dus la un vet de unde i-au luat biberon,si care vet nu ne-a incurajat prea tare..A spus ca depinde doar de el,daca va manca va trai ,daca nu..
A! Si nu l-a deparazitat,a spus ca e prea mic si e posibil sa nu reziste.Sa-l curatam noi cu apa calduta si vata..
Azi dimineata m-am coborat sa-mi iau pastile(am racit la burta)si in cutie mai erau doi pui din care unul nu mai misca.Au fost sase de toti,unul a disparut ieri dimineata,aseara am luat noi unul.
Cine stie unde-or fi ceilalti..
Eu toata noaptea m-am chinuit sa-l hranesc si sa-l incalzesc,si sa-l curat la "duduca".Nu vrea sa manance.
ce sa fac?
Se pricepe cineva?
Fetele care au pisicute?
Are burtica destul de tare.
Mi-e mila de el..si mi-e mila si de fiimea ,daca moare pisicul cum va reactiona oare?
Deja l-a botezat si spune ca e pisicul ei.Abia o tin departe de el sa nu ia cine stie ce microbi.
Eu de ieri de cand l-am vazut prima data,ma scarpin intr-una,ma gadila si ma mananca peste tot.In cap,pe la sprancene,pielea ba pe ici ba pe colo.
Nu stiu ce am,oi fi alergica sau din cauza ca am vazut viermi si eu nu suport gandaci,viermi si alte oratanii..?
Sa nu mai spun ca mi-e greata permanent..nu stiu cum voi gati azi,ca de mancat sigur nu voi manca nik..
Va rog,daca aveti sfaturi,bagati la greu..ca mi-e mila de el saracutul,nu l-as lasa sa moara.
Cat mananca un puiut asa mic la o masa?
asta nu vrea pur si simplu sa inghita,ii bag laptic in gura si nu da semne ca ar vrea/sti sa inghita.
A!
Inca ceva,i-a curs sange din nas asnoapte.
Asta poate fi de la plamani?O fi racit cat a dormit pe afara ?
szivarvany spune:
CATUTZA
Adriana, vai, asa puiut mic aveti Eu nu ma pricep, dar daca e cu voi, sigur va fi bine. Cred ca domnisoara e topita
Mancarimea poate fi si alergie, insa poate fi si din cauza a ceea ce ai vazut
Zuzi,
Sunt in birou ...
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
adi69 spune:
Am vorbit cu d-na veterinar la care au fost ieri si mi-a spus ca daca i-a curs sange din nas nu-i da sanse.Inseamna ca are burtica plina cu paraziti si daca continua sa nu manance..
I-am facut laptic proaspat,lapte praf (sa fie mai gras) cu galbenus de ou.
Am citit pe net ca se adauga si miere insa mi-e frica sa-i pun dr n-a spus,sa nu-i faca mai rau daca el are ..musafiri la burtica.
Zic el ptr ca eu cred ca e pisoi..cu toate ca dr a spus ca e prea mic sa se vada ceva.
OF!
Asta-mi lipsea acum,sa mai bocesc si dupa un pisic..
Scuzele mele fetelor ,sper sa nu va fi deranjat prea mult cu intamplarea mea..
katty spune:
C a t u t z a, la multi ani, , multa sanatate si fericire, alaturi de printesa ta draga si de taticul ei! Sa ai o viata minunata, fara nori negri, cu impliniri si bucurii!!!
Si o dedicatie cu trandafiri:
Adriana, felicitari ca te-ai implicat sa ajuti un puiut mic, fetele cu pisicuti sigur te vor ajuta cu mai multe sfaturi, pana atunci iti copiez si pastuiesc aici cateva sfaturi gasite pe un alt site!
Mai bine pun linkul ca sunt 3 pagini de raspunsuri, sper sa te ajute!
Dany, te asteptam sa-ti revii si sa ne spui cum a fost la botez si sa ne pui si poze daca ai!
Mari, Daria, Annie, Ioana, Copilutz, Zuzi, !
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
katty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adi69 Am vorbit cu d-na veterinar la care au fost ieri si mi-a spus ca daca i-a curs sange din nas nu-i da sanse.Inseamna ca are burtica plina cu paraziti si daca continua sa nu manance.. I-am facut laptic proaspat,lapte praf (sa fie mai gras) cu galbenus de ou. Am citit pe net ca se adauga si miere insa mi-e frica sa-i pun dr n-a spus,sa nu-i faca mai rau daca el are ..musafiri la burtica. Zic el ptr ca eu cred ca e pisoi..cu toate ca dr a spus ca e prea mic sa se vada ceva. OF! Asta-mi lipsea acum,sa mai bocesc si dupa un pisic.. Scuzele mele fetelor ,sper sa nu va fi deranjat prea mult cu intamplarea mea.. Adriana |
Off, sper sa aibe sanse, saracutul!!!
_
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
szivarvany spune:
Adriana, poate totusi va fi bine
Ce spune Catalina ?
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
szivarvany spune:
Dupa sute de fotografii, am reusiiit sa o surprind pe adevarata Giulia
serioaso-ingamfata
Musai sa vedeti cam ce vad io in 99% din timp
Aceasta fotografie o reprezinta 100%
-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
katty spune:
Daria, mie una imi place poza (apropo, le-am vazut si pe urmatoarele de la petrecere si plimbare, sunt cool!)
Eu nu i-as spune serioaso-ingamfata, eu i-as zice mandra-dominatoare, dar e o atitudine cu care va reusi in viata!!! Super!!! Oricum, asta e parerea mea, tu o vezi zilnic si o cunosti mai bine!
_
varsta lui Andrei
Dodo-pui spune:
Giulia este super ok,leu adevarat si mancatoare de "ficatei" de mama dar e asa de frumoasa si serioasa ...e PERFECTA
Cata la multi ani sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi!
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema