Puiuti de Randunici 2008!! (298)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Olgule, sa vii si tu, cum sa nu!! Sa ma mut si vorbim !

Ursulico, nu te mai ingrijora! Stiu si eu o fetita care pana la 1 an si jumatate a avut 4 dinti!! Acum are 7 ani si toti dintii, mai apare si intr-o reclama locala... muscand dintr-un mar! Deci are cu ce!!

Ramo, sanatate! Va trece!

Va pup pe toate!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Doamne Bubule ce frumos dorm puiutii tai. Eu tot visez la ziua in care ii culc impreuna, dar Briana doarme atat de rau ca imi e frica sa nu ii arda ceva picioare in cap lui Sabin. Nu mai zic ca si el doarme cumplit, acum e intr-o parte a patului, acum in cealalta, de-a curmezisul...Acum avem patutul lui lipit de patul nostru si cu tablia dintre noi scoasa. Va dati seama cat se foieste de l-am gasit si pe jos. Iar Briana periodic e langa pat.
Si din seria exploatarea copilului de catre parinti am vazut-o si pe Andreea pusa la treba de mami
Nico, eu nu m-am anuntat la tine, dar eu vin direct, te trezesti cu mine la usa, ca la cati s-au anuntat la tine nu imi mai vine randul mie prea repede, asa ca ma bag in fata ca la doctor
Naty, nu stiu ce sa-ti zic de carcaiasii de la cresa. Eu dupa cum v-am mai povestit am incercat sa o dau pe Briana la o gradi de stat, dar pt ca am dat de niste educatoare criminale am renuntat rapid si am dat-o la una particulara. In primul an erau 3 !!copii in grupa si Briana racea intruna, desi nu era vreo epidemie sau altceva. In toata gradi erau cam 15 copii. Mi-a tinut-o asa cam 3 an, timp in care racea la greu, 2 saptamani la gradi, una acasa, cu toate tratamentele de imunizare ca sunt tata si mama lor (Luivac 3 ani , Bronho-vaxom 2ani, iar siropele de astea naturiste gen Imuno Baby, Imuno Royal, Septilin, Echinaceea....cu galetile a inghitit saraca). Abia pe la 5-6 ani pot spune ca s-a calit in sfarsit si nu am mai fost stresata la orice curent. Iar povestea aia cu calitul copilului, nu ii da caciula, mai tine-l si in curent, nu il cocolosi se termina dupa primle 2-3 bronseolite, amigdalite sau chiar pneumonii dupa care incalzesti si painea sa nu fie rece.
Acu' eu cu ale mele! Am promis la copil ca ii iau alte role, mai "destepte", dar sa mor de stiu ce inseamna. Ce caut? De ce sunt si de 1 mil si de 8? Ca poleite cu aur nu-s , dar ceva or fi avand ele de-s mai scumpe. Deci ce trebuie sa aiba?

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Miha foarte frumoase istorioarele si pline de talc.

Remaliss ce a mai crescut printesa... Poza aia in care se uita printre struguri m-a terminat Cu cealalata problema cred ca-ti faci prea multe griji. Daca Remus nu e tot timpul cu ea acasa, e normal ca Rebeca sa-i caute compania atunci cand e cu ea. Nu cred ca tine neaparat de permisivitatea voastra. Sanziana e si ea cu toane si preferinte in anumite momentele ale zilei. O data nu vrea sa manace decat de la tac-su, alta data nu vrea sa adoarma decat cu mine... Iar in alte zile e exact pe dos.

Luny ai grija cu seringa. Cand te aud mie imi vine in minte mereu cazul unor amici al caror copil a fost bolnavior, nu a mai vrut sa manance, si il indopau cu seringa. La 3 ani tot asa manca, pur si simplu pentru ca ii era foarte comod! Bine asta e un caz extrem dupa mine, dar ...

Welcome back Miss Teo! Mimonixa hai cu povestile si pozele.

Ursu Sanziana nu prea mai vrea pasaturi. Sau daca ii dau piure de ceva, musai si cu bucatele de paine pe care sa le roada. Dinti are 7 si 2 masele (plus una care va sparge in curand).

Simonette te-am mai "vazut" pe la alte subiecte, dar m-am gandit ca nu mai vrei la noi...

Bubu ce haiosi sunt baietii! Am admirat si pozele de la tara, si mi s-a facut o pofta de pepene ... Dar eram la servici, asa ca mi-am pus pofta in cui. Filmuletul nu pot sa-l vad

Cris vad ca Sanziana nu e singura care doarme prin tot patul Pare ca doarme linistita, dar atat de mult se foieste, se suceste, se intoarce, isi ridica picioarele in sus, isi ridica fundul (si doarme parca ar fi un musulman care se roaga ). Asta in patul mare, ca in patutul ei, cand nu mai are loc de intors se trezeste Pozele nu ma lasa serverul de aici sa le vad... (al naibii servici) Le vizionez acasa.

Uite ca si copii Ralucai la fel fac. Randunoiului ii e frica sa mai doarma cu Sanziana in pat, pentru ca isi ia multe picioare in gura, si funduri in fata
Despre role: sina de metal intre roti, rulmenti buni, si rotile invelite in silicon aluneca mai bine decat alea cu cauciuc.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Mi-am mai amintit ceva:
Luny , am inteles ca sunt atat de dureroase aftele alea ca ramane speriat copilul si de frica sa nu il doara un timp refuza mancarea, biberonul, lingurita. Multa rabdare!
Ursulico, finutzul meu are 2 ani si are 4 dinti, dar e de bine cica vor fi mai sanatosi daca ies mai tarziu. Stai linisitita. Iar cu mancarea, Briana mai avea un pic si o maritam cu mancare pasata, dar trece si etapa asta....
Mimo, ne mai lasi mult sa asteptam povestile?

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Si ca sa mai zic ceva si despre noi - Sanziana e intr-o continua greva a foamei Sa mor daca inteleg cu ce traieste copilul asta! Vorba lui Naty - fotosinteza.
Singurul aliment pe care il mananca zdravan este laptele (vreo 700 ml pe zi). In rest doar ciuguleste, isi inclesteaza buzele cand vin cu mancarea inspre ea. Am incercat de toate... Cel mai bine mananca dumicati pusi in furculita (gen frigarui cu de toate). Dar maxim 5 guri, pe urma nu mai vrea. Imi vine sa ma impusc!
In schimb este mare fan sucuri baute cu paiul. Ii fac suc de mere, portocale, si ce mai gasesc prin casa, i le pun in pahar si le bea cu paiul.

Sunt foarte happy ca reusim sa plecam o saptamana la bulgari - 4 stele, all inclusive, 67 euro pe noapte camera.

Am vazut ca Zoze bagajeste de zor. Eu inca nu m-am apucat de nimic. Noaptea dinainte de plecare sa apuc sa fac si eu ceva, ca in rest nu am cand.

Btw, cum ne intalnim?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Simonetta, ce ma bucur sa te vaz! pe mess te vaz mai mereu, dar nu stiu de ce nu te-am abordat...mi-era sa nu deranjez
V-am admirat pozele, sunt niste iubiti si frumosi baietii, ce mari s-au facut! si burticuta e frumoasa foc, esti neschimbata si arati super bine! Soacra cu trei nurori! Felicitari!!!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Cum sa ma deranjezi maa?? Multumesc ptaprecieri. Mai faci tu papa bun?

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
21+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata!
Am recuperat dimineata, am vazut poze si filme cu bubulinii Doamne de frumos dorm ei impreuna si ce scump e Stef cum se rasfata , am vazut grasunica mica Rebeca parca pusa pe sotii si grasunica mica Andreea care parca a capatat forma de copil mare, nu mai e asa "sferica" de cand e harnica si spala podele
Simonette , bine ai venit pe la noi! Te suspectam ca nu mai stii romaneste
La multi ani (scuzati intarzierea) Simona si Nelia, sa aveti numai bucurii in viata si sa fiti sanatoase!
Sa traiasca si sa fie sanatosi Miruna si Raul
Ursuleata zic si eu exact ca Olguta...von Titan se ineaca cu orice bucatica provenita din lingurita, in concluzie 90% din ce papa e pasat bine bine. Dar musca si mesteca friptura de pui, biscuiti, covrigi, fructe. Si pe mine ma streseaza dar uite ca nu m-am gandit sa-l duc la doctor
Nicoleta ma bucur ca e totul aranjat si se apropie plecarea! Sa dea Dumnezeu sa va fie bine acolo, atat de bine incat sa va ganditi de doua ori inainte de a va intoarce
Remalis de acord cu tine ca statul acasa te face sa observi lucruri multe si marunte si sa mai incurci uneori prioritatile.Dar eu m-as bucura tare sa fie si la noi asa, sa stea calare numai pe ta'su sa mai am si eu o pauza mica.Din pacate,ntz!
Luny eu nu stiu de ce te vaiti acum...ca din lingurita nu manca nici inainte, macar ai descoperit ca mananca din seringa
Gecko cand am citit ieri cate belele se pot intampla cu masina de spalat vase cat pe ce s-o opresc Pai eu plec de-acasa si o las sa mearga, nici prin cap nu mi-a trecut ca ar putea lua foc Acum, multumita tie, am un stres suplimentar
Simo bine ca a fost numai unghia la cat esti de neastamparata Sunt pe receptie, baga poze!
Miha frumoase povesti...Mai e una care mie mi-a folosit mult odata si pe care s-ar putea sa o stii www.scribd.com/doc/3104748/Pescarusul-Jonathan-Livingstone-de-Richard-Bach" target="_blank">Pescarusul Johnathan Livingstone
Naty ma bucur ca sunteti mai bine.Cand aud ca soacra ta are 76 de ani si ar vrea sa stea cu Iulia mai trag si eu nadejde sa-mi vad nepotii de la Vladutz
Ariel faci ce faci si tot deschizi sertarul ala. Iarta-i mama pe toti si bucura-te ca sunteti bine si frumosi pe deasupra
Revin cu un story scurt despre Londra

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Hehe, Simonette, si eu te-am abordat, dar nu m-ai auzit! Sa-ti traiasca baietii!

Mimo, tu o sa fii mai in putere si mai ok decat soacra lui Naty! Ia termina cu starea asta, ca vin cu bata!!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

hello si de la noi!

ma bucur ca am corupt-o pe Simonette,ne-a fost dor de ea!
Bubu ,Criss v-am vazut pozele sunt niste deliciosi copilasii
astia!
si pe nora mea am vazut-o,e tare frumusica
Remalis nu te stresa,eu zic ca e firesc cum se comporta ea
vorba lui Mimo ,bucura te ca mai poti respira si tu!
Mimo asteptam povesti de la Londra si poze!
Ariel

Blanka,mami de Eric si35+cuMarc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ia uite ca a venit si Mari Inca mai tuseste un pic, sper ca nu mai e contagioasa ca au trecut 6 zile de la debut...de tusit poate sa mai tuseasca si o luna din cate stiu eu In fine, si-asa Teo vad ca inca mai tuseste si ea...om vedea!
Si acum poveste dar scurta, ca doar o cunoasteti pe Teo A fost frumos, mai vreau, a trecut repede , pa Pana la revelion aflu si eu mai multe detalii
Una peste alta, cand a aparut avea un aer London like Stateam ca proasta si ma gandeam ce vremuri traim , cine naiba s-ar fi gandit vreodata ca o sa-mi astept eu copilul la aeroport sa vina din tabara Nu mai revin asupra atmosferei, imaginati-va doar 40 de copii si vreo 80 de parinti...explozie de fericire , pupaturi, imbratisari.
Apoi cate imbratisari de la revedere intre ei
I-a placut tabara, atmosfera, grupul,tot. S-a inteles exceptional cu insotitorii (remember Vasile Spanac ? ) Cica au fost "de gasca" , au stat impreuna si s-au distrat pe cinste.
Anglia zice Teo ca e convinsa ca mi-ar placea, e curata si verde si spatiile sunt mari si lumea relaxata...mancarea oribila dar nu pot fi toate bune, nu? Castele, palate..nu mai povestim. Mari reduceri de preturi, wow! Clima enervanta, ba cald ba frig...ba ploaie ba soare...dar e mult pana te obisnuiesti cica Bagajul ei a avut 24 de kg, nu-mi imaginez cum l-a ridicat singura de pe banda ca mie era sa-mi pice mana cand l-am pus in masina. A adus suveniruri si cadouri pentru toti...Vladutz a capatat un pistol superextra de facut baloane se sapun , are 4 capete si face 100 de baloane deodata (are baterie)...are iar rate luminoase , a fost in extaz la baie si i-a adus o geaca de la Gap gen geaca de colegiu , cu manecile de piele...e mortal Am primit si eu o chestie super , ca o paturica cu maneci scurte...ceva intre sal si poncho...nu stiu sa explic , dar e fff fancy trancy iar lui Mimu i-a adus suporti de pus pahare facuti din placi de baza de calculator, reciclate Super cool, le-a cumparat de la muzeul de stiinta. Niciun Prince Charming, v-am spus eu si degeaba radeti cu cantarul ca n-am cantarit-o eu dar ei ii era frica sa vada rezultatul dezmatului...i-a tot dat tarcoale si cand in sfarsit s-a incumetat a fost in culmea extazului vazand ca a pus mai putin de un kil iar eu m-am bucurat pentru ea, ca doar toata vara se luptase cu alea 6 kg date jos...era pacat sa strice tot ! ofof, greu sa fi si mama de domnisoara, pe cuvant!
Si deocamdata atat, pozele trebuie descarcate/adunate/bibilite...dar daca vreti sa vedeti promit sa va anunt cand vor fi gata.
See you! (ca pleaca Mari pana la urma, au sunat de la spital ca e gata analiza mamei ei si doctorul vrea sa o vada)

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput