Puiuti de Randunici 2008!! (298)
Raspunsuri - Pagina 8
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Poze cu bubulici- haioase http://good-times.webshots.com/photo/2567722600102227597WsZRvI Urmeaza si 2 filmulete Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Poze cu bubulici- haioase http://good-times.webshots.com/photo/2567722600102227597WsZRvI Urmeaza si 2 filmulete Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
DELICIOSIIII

Vlad
Mami de ursulet
bebe
bubu05 spune:
He, he! In seara asta la fel au adormit
Lui Vlad ii place acolo jos
si il mutam cand mergem la verificat ![]()
Ma bucur ca v-au placut ![]()
![]()
![]()
ccris_ccris spune:
Hello, randunici!
Luny, ma bucur ca Mufa e din ce in ce mai bine, sper sa se rezolve si celelalte neplaceri!
Felicitari prietenei pentru bebe, sa-i traiasca si sa se bucure de el, iar ea sa se refaca cat mai repede. Ce incercare a avut si ea!
Miha, intelepte povestioare!
Gecko, pai cu asa ajutoare cred si eu ca reusesti sa ramai calma!
Iar calutul naravas e cat se poate de sanatos!
Naty, ce bine ca si-a revenit si Iuliutza! Si eu as opta tot pentru cresa in conditiile astea (varsta si rasfatul), acolo invata multe lucruri, se joaca, socializeaza, chiar daca mai ia si carcaiasi. Si eu ma gandesc daca incep munca s-o dau pe Andreea macar la program redus ca, desi e mai tanara, vad c-o termina pe maica-mea mai mult psihic. Se pare ca nu mai are rabdare si se vede ca o enerveaza... Tu te temi de rasfat, eu ma tem sa nu inceapa sa ridice vocea la ea...
Am observat zilele astea cand a stat mai mult cu ea, cat am facut curatenie si azi ca am fost la coafor...
Mimo, bine ca ti-a revenit fata si inima la loc! Spor la barfa, asteptam cu infrigurare noutatile.![]()
Ramo, nu e de speriat, fa tratamentul si ai grija de tine.
Ursulico, eu zic sa stai linistita, ca nu-i nimic in neregula cu ursuletul mic (in curand cel mare
). Toate la timpul lor.
Simonette, curaj, curaj!
Sa-ti traiasca burtica si Nicolas, chiar ca soacra cu trei nurori!
Cat va admir pentru asa curaj!
ariel_7000 spune:
pai mai ramo, de la "puiutul" ala albicios e procesul inflamator si pap-ul 2...relax! se rezolva. da-i cu ce ti-a dat nenea si stai linistita. aaaa, dar lu' sotu' nu i-a dat?, ca altfel faceti ping-pong cu ea...si oricum, pe perioada tratamentului faceti cu "caciulita"....
ai luat antibiotice recent?
simonettteeeee!!! olalalalala! hai, baga repede poze burticoase!
ursu', ce tare! reluuuuu, daca vezi ce scriu, lasa fata in paceeee!!! si baiatu'!!!! o sa va rontzaie si urechile curand!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
ccris_ccris spune:
Bubulina, scumpi, scumpi, scumpi! Dar Stef nu cade din pat?
Andreea doarme asa de agitat, se foieste mult, se intoarce cand la un capat cand la altul al patului. Se baga ori cu capul ori cu popoul in fasul ala de la patut.
Gata, mi-am facut temele, va pupacesc de zor si va doresc noapte buna!
bubu05 spune:
Asaaaa ![]()
Gata si filmulete, mor de dragul lui, sper sa va amuzati si voi!
http://www.onetruemedia.com/shared?p=954645f1226377833a8a56&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
bubu05 spune:
Cris, nu, deloc! el chiar doarme foarte linistit! aproape numai pe burtica doarme si mai nou, cu picioarele pe spatele sau burta lui Vladut
O sa mai pozez pozitii haioase
In curand voi demonta patutul de lemn, sa le fac mai mult loc de joaca!
Of, imi pare rau ca mama ta nu are rabdare cu Andreiuta...si mama si soacra au o rabdare de fier cu ei! chiar ma mir, pentru ca mai toate bunicile de-aici sunt lesinate, efectiv si cred ca fooooarte rabdatoare si ii alinta enorm...
ccris_ccris spune:
Iaca
la cafeluta!
http://community.webshots.com/album/574022757KColAh?vhost=community
Bubu, are rabdare si o si alinta, dar nu toata ziua!![]()
mstela spune:
Neata.. 
si de aici.
Luny,chiar ca e strigator la cer sa nu poata taticul sa-si vada copilul..Geo al meu cred ca facea un scandal pe acolo....Si la giulesti se respecta strict programul de vizite,e circ mare la usa dupa ora 18.00,cand se inchide usa si gata..dar in caz de nasteri,taticii reusesc sa se strecoare la usa..si mi se pare normal...la nasterea Teodorei,Geo si socrela au reusit cu medicul sa ajunga la usa la operatii,au trecut cu bb abia scos pe langa ei (asta nu mi s-a parut deloc normal
),apoi i-a lasat medicul neonatolog sa vada copilul si le-a explicat ca totul e in regula..a si filmat chiar..Dar partea astea nu mi s-a parut deloc ok,nu ar trebui sa se apropie de copilul abia nascut nimeni altcineva in afara de mama,apoi medicul i-a dat lui Geo un permis de vizita pentru a putea intra la mine de cate ori vroia..Nu inteleg de ce la filantropia sunt chiar atat de stricti..
Luny,cred ca trebuie sa-l lasi pe Muffy putin sa-si revina din socul cu durerile de gurita...probabil e inca marcat si de aceea refuza sa bea..isi va reveni,dragul de el.
Cuscra,se pare ca nu ai inteles ca nu trebuie sa stai la pat,dar nici sa faci efort
.Pup,sa treaca.

Incepe treaba...
mami de TEA (1.04.08)

Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)