Puiuti de Randunici 2008!! (298)
Raspunsuri - Pagina 7
ursuleata spune:
Ariel, Bubu, Simo
multumesc pt raspunsuri.
Olga, m-a zapacit, ca ala manaca de la 6 luni, ca ala are 50 de dinti, ca de ce nu ii dau bucati in mancare.....ca nu vrea, ca scoate din gura sau daca apuca sa inghita, vomita. Asa musca din biscuite, din piersica, dar nu stiu cat inghite ca mai si scuipa prin toata casa.
La piscina i-a dat liviu pastrama de oaie si a mancat fara sa respire cateva bucatele, nu s-a mai inecat
Ziceam si eu, sa vada ca nu e singurul, sa vada ca ma interesez:)))
Vlad
Mami de ursulet
bebe 
bubu05 spune:
Simonetta, ce ma bucur sa te vaz! pe mess te vaz mai mereu, dar nu stiu de ce nu te-am abordat...mi-era sa nu deranjez ![]()
V-am admirat pozele, sunt niste iubiti si frumosi baietii, ce mari s-au facut! si burticuta e frumoasa foc, esti neschimbata si arati super bine! Soacra cu trei nurori! Felicitari!!! 
ramo_cata spune:
ursuletule andru mananca pasat piureurile si el daca gaseste bucatele prin ele le scuipa...ciorba o mananca f bine,doar cartofii ii pasez cu furculita iar restul legumelor tocate normal ca si pentru noi...banana a mai mancat bucatele,paine,biscuitei,prune si carne la gratar sau fiarta din ciorba..ii rup eu bucatele mici si o papaceste f bine..nu cred ca e o problema daca nu manaca bucatele...eu nu-mi fac griji o data si o data o sa manance si bucatele...carne nepasata nu mananca de f mult timp,cred ac de vreo 2 saptamani,inainte de a pleca la mare,am zis sa incerc si am reusit...acum nu-i pasez decat ficatelul ca altfel nu-l mananca..
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
simonette spune:
Bueeeii!!!
Toate ati ramas la fel de scumpe si bine-primitoare cum va stiu!

mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
21+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Simo27 spune:
Ariel,
nu am ridicat,ci am tras
de patul lui Sam!am vrut sa il pun eu pe balcon
-nu stiu ce era im mintea mea,dar dupa accidentare
am asteptat sotu sa il puna el,ca numai ne incurca,si il lasam acolo pana vine bebele mic
!
Mai,eu vazusem pozele alea cu Simonetta
.vroiam unele mai fresh![]()
Ursulico,am o prietena ce are o fetita de 1 an si 2 luni si are 2 dinti in gurita
:de asta ce mai zici???Si un finut de 1 an si 3 luni are 5 dinti..
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Ariel, nu am ridicat,ci am tras -nu stiu ce era im mintea mea,dar dupa accidentare !Mai,eu vazusem pozele alea cu Simonetta Ursulico,am o prietena ce are o fetita de 1 an si 2 luni si are 2 dinti in gurita :de asta ce mai zici???Si un finut de 1 an si 3 luni are 5 dinti..Simo ,mami de DAVID- 3 iulie 2002, si de SAMUEL -1 martie 2008 |
Asta salvez, sa vaza si relu

Vlad
Mami de ursulet
bebe
ursuleata spune:
Gata, eu va pupez, ca vad ca Liana nu mai apare.
Clodute, unde esti? ce mai faci?

Vlad
Mami de ursulet
bebe 
simonette spune:
Pai mai proaspete de-atat nu am......da fac! Depoze vb
Gata......noapte buna ca maine sunt de servici
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
21+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
bubu05 spune:
Poze cu bubulici- haioase ![]()
http://good-times.webshots.com/photo/2567722600102227597WsZRvI
Urmeaza si 2 filmulete ![]()