Puiuti de Randunici 2008!! (298)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

RAMO, O SA FIE BINE!!!.

Fata, Luny, eu stiu, dar relu ma zapaceste.

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Bubuu, Lianaaa , Aricelll

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Mai primiti o tradatoare, o dezertoare ca mine?
A trebuit sa ma traga Blankar de maneca sa-mi dau seama cat de dor mi-e de voi si de ceea ce am impartasit impreuna!!!
Nu stiu de ce nu am mai intrat........

Vad ca mai multe randunici sunt burticoase din nou sima bucur din inima...Elara, Sovi, Ursuleatza, Simo si mai erau.......felicitari tuturor si nnnnnastere usoara cand o veni sorocu'

Pup cu drag toate randunicile si promitca intru mai des.........pe maine!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
21+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mersic pentru pupic,Ursulico

Mimo, m-am emotionat si eu cand ai zis de fata! bine ca a ajuns sanatoasa acasa! abia astept povesti si poze

Ramo, fruntea sus si curaj! O sa fie bineeeee!

Luny, stai ma linistita, ca o sa pape baiatul cu lingurita! Inca recupereaza acum, abia e bine gurita lui, o sa vezi!
Stef o saptamana dupa-aia mai facea fite si acum nu s emai opreste din mancat! la el a fost f. usoara durerea de gat, asa cred eu, ca tot manca si atunci ceva-ceva...
daca ii pui bucatele moi,nu le papa el singurel? de ex. fructe sau branzica sau carnita?

Ursulico, Stef mananca numai bucati, ma mir si eu, dar asa s-a obisnuit! Vlad, insa, f. tarziu a manacat bucatile...tu insista si o sa se obisnuiasca el!

Hai sa va zic cat a mancat azi Dupa ce v-am zis ca la pranz a basculat 2 polonice de ciorba cu paine, apoi un mar micut ras pe razatoarea mare, cu 2 biscuiti si o lingura cu miere , a mai mancat o feliuta de pepene galben pe la 5, apoi peste 20 de minute un castronel de mamaliguta cu branza si smantana, inainte de asta nu mai avea rabdare si a basculat niste miez de paine , apoi dupa ce-a venit de-afara (au fost amandoi cu socrii) a mancat budinca cu branzica si tagliatelle, facuta la cuptor, dulce si buna rau, nu se mai oprea Si la nani un bibe de 250 de laptic
Si sunt super fericita ca s-au reglat iar cu somnul, dorm impreuna foarte bine, iar Stef adoarme singurel, ii duc bibele, se aseaza pe pernuta lui, dar pe burta si asa bea laptele , apoi pune bibele gol sub burta si adoarme, hi, hi!
Ce m-am lungit!

Bine ca a venit soacra-mea, a iesit afara cu ei si am calcat si eu rufele, le-am facut si budincuta, plus o mancarica buuunaaa, Luny m-a inspirat

Miha, foarte interesante subiectele! Pui mic ce face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ramo, calmeaza-te . eu traiesc cu o "mandrete" d-aia de cand mama m-a facut. cica am o "alunita" pe col, care mai inflameza zona pe acolo. 2 dr mi-au zis sa o cauterizez, iar 3 au zis sa las in pace sa nu o zgandar. eu am tinut tratamente, se potolea, apoi iar o apucau bazdacii, pana la urma am vazut ca ma inteleg bine cu niste ovule "femina" parca le zice, hofigal?!? spalaturi cu ceai de galbenele, pelin si codita soricelului, cu bicarbonat.
culmea, la primul tratament, cu antibiotice (ca imi gasisera cocci prin zona...cica nu e anormal sa fie), mi-am calmat cervicita si am dat-o in candidoza ...ce-ti veni cu biopsia??? aia se face doar daca la pap constata ceva nasol pe acolo. la miha a fost o situatie speciala...hai stai calma si alunga gandurile negre.

luny, e normal sa reactioneze asa. ii va trece. si nu-i mai da cu seringa . pune-i mai bine bucatele si lasa-l pe el sa le culeaga. acum asociaza lingurita si biberonul cu tratamentele.

ursulet, fiica-mea a mancat pasat pana la 2 ani...pe motiv de lene si sictir. pana si cu pasta aia statea la falca, ca-i era lene sa o inghita. a supravietuit, mai putin neuronii. chiar si acum prefera piureurile si iaurturile. ...ies ei si dintii aia. poate chiar en gros. cred ca si asta e motiv de nemestecare, ca nu are cu ce...

mimo, hai ca esti culmea! "buna, teo! ce dor mi-a fost! cate kile ai?"

miha, faine pildele...ok, nu le dam butoni la barbatii romani...i lasam asa. cand ai timp de mess, sa ma strigi si pe mine, ca vreau sa ne mai "dicutam" de idei d-astea.

remallis, stai linistita, e o faza trecatoare, in care copilul jinduieste dupa parintele plecat la job, cu care petrece mai putin timp. in general fetele sunt mai lipicioase cu tatii si baietii invers, insa, la fel, le trece. acum alex e prietena mea, noi avem momentele noastre speciale, ca "intre fete". a ramas la fel de topita dupa tat'su, insa noi le avem pe ale noastre abia astept sa ajungem la un fardutz, un parfumel, exersam de acum, spre necazul maica-mii, care "ntz, ntz, o incurajezi la d-astea!" da, mereu am incurajat-o la cosmetice si hainute, am lasat-o de mica sa-si aleaga cu ce sa se imbrace, sa-si puna moatze si bentitze, sa se boiasca la oglinda si sa-mi plimbe pantofii si fustele prin casa. eu adoram asta! am deviattttttttttttt....

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ramo,vei fi bine o sa vezi!
Simo-Mimo ma bucur ca ti-a venit fata acasa!Si mai mult ma bucur ca o vei mai lasa in "excursii"de-astea!Ca asa face o SuperUltraMEga MAma
Luny,cred ca Mufarinului ii e mai comod ca sa pape din seringa..deh,s-a smecherit!Mai stai cateva zile,pana isi va reveni complet si apoi sa iei masuri- voua
Cuscra,m-am bucurat ca TEA e bine,ca nu sunt probleme!
Ursulica,nici Sam nu e incantat de bucatele in pireuri,dar nu-mi fac griji ca mananca bucatele de fructe,branza,etc..nu ii plac in pireuri!
Blanka ca ai tras-o pe Simonettta de maneca
Simonetta,poate mai pui cateva pozici cu flacaii tai frumosi si cu burtica ta

Deshtu e oblojit,am turnat la greu rivanol si tinctura de iod,e colorat,si l-am facut papusa,cum zice David!Sam atat a vrut sa ma ajute ca toata ziua mi-a adus leucoplast sa imi pun pe papusa,si vroiam -nu vroiam trebuia.Am baiat tare insistent,nu am putut scapa de gurita lui!
aaa,a intrat in grva foamei-in afara de 2 sarmale de post si Aptenu a vrut nimic...

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, Teo ! Bine v-ati regasit!!! Ma bucur ca mai pleaca Teo si altadata

Nico, Doamne Ajuta!!!! Te vizitez si eu la Wien, sa stii

Ursu, la Sophie, ce vine din lingurita e MUSAI sa fie piure!!! Papa bucatele din furculita, cu mana...Ursuletul nu inghite nimic bucatelit sau ce zici tu acolo? Si Relu ce spera sa ii spuna doctorul ?Iar de dinti...am un pici in parc care are 11 luni si 0 dinti. Nu ca te incalzeste cu ceva, dar nu crez ca e vreun bai...Stiu ca tu esti ZEN ! Barbatii astia ...

Ramo, faptul ca Pap-ul e 2 e minunat. De ce te gandesti tu la biopsie? Mai e cale luuunga pana acolo. Asa ca sa nu intri in butoi, in primul rand ca nu ai de ce, in al doilea rand cred ca e cam ocupat Luny vaz ca abia incepe sa scoata capul, Nicol a intrat si nu a mai iesit...nu inteleg ce e cu Clau si cu Alice...asa ca nu cumva sa dispari, ca !!!

Ioana, ai pus tu candva un link cu mytoys.de, cu niste sandale pentru David. Ai comandat de la ei vreodata?

Va pupa Olga !

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

stati ca acum mi-am adus aminte de symo! ce ai mutat??? ce ai ridicat??? helloooooo! tanti!!! stai cuminte ca iei bataita!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Remaliss, e o dulce gargarita intre strugurasi! Foarte reusite pozele! Stii ce seamana cu mine cand eram mica?? Asa dolofanica eram si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

bubu,ursuletule.ariel..NU AM SOMN...

mai ,sunt putin ingrijorata..sper sa fie bine si sa scap de cauterizarea aia tampita....la examenul citologic mi-a iesit proces inflamator,citologie in limite normale si paps tip 2..si bineinteles un puiyz de candida...

simonette uelcam ti-am vazut baietii ...sunt niste scumpi ...la fel o sa fie si nicholas..ti-am vazut si burtica... si mai treci si pe la noi

luny incearca sa nu-i mai dai cu seringa,ori bucatele ori usor usor cu linguritza..daca ii zici sa tina si el de linguritza nu vrea?eu asa il mai pacalesc pe andru sa mai papaceasca atunci cand nu vrea si merge...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput