Puiuti de Randunici 2008!! (298)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

A venittt Teafara, nevatamata, frumoasa si doar cu un kil mai grasa Am vazut avionul cand a aterizat, mi s-au umplut ochii de lacrimi Vladutz a chitzait pe-aici toata seara de bucurie, sunt f fericita si o mai las si alta data I-a placut muuult! (cred si eu )
Amanunte maine , va pup ca am povesti in program (gossip girls reloaded )

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo , mi-au dat si mie lacrimile... Insa am si zambit inchipuindu-mi cum o astepta(i) (cu) cantarul la usa... Nu ma trimiti si pe mine la anul cu ea? Promit sa vin cu mai multe kg in plus!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Nico, si eu vreauuuu....am zis!
voiam sa va dau cate o floare : Nico, Olga, Gecko, Zoze si sper ca nu am uitat pe nimeni.

Am vazut poze cu Rebe, f frumoasa si intr-adevar mai bucalata. Despre Vlad pot sa-ti spun la fel, daca e ta-su acasa pot sa fac cam ce vreau, dar mie imi pare tare bine.

Mimo, ma bucur ca a ajuns intreaga si nevatamata si va lasam sa discutati ca intre fete.

Fata lunyy, nu te stresa cu seringa, o sa manance el cu lingurita, acum e inca devreme.

mIHA

INTREBARE: MAI E VREUN COPIL CARE NU MANANCA BUCATI??? ADICA AL MEU DACA SIMTE IN LEGUME CEVA BUCATICA DA AFARA.
MA DUC CU EL LA DR.
INTREBARE 2: MAI E VREUN COPIL CU DOAR 4 DINTI? ARE 1 AN SI APROAPE 4 LUNI.

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo m-a vazut fiica-te pe mess ca intrebam ce facieti, si de ea, si a spus 'sunt Teo'..clar sunteti la povesti noaptea asta, ce super! sa stii ca daca la anul ma trimiti si pe mine cu ea si Nicoleta, o sa am grija sa le fac program 'sportiv' de plimbat, vizitat, si sa le dau haleala light, sa vina cu cateva kile mai subtiri!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Mimo , mi-au dat si mie lacrimile... Insa am si zambit inchipuindu-mi cum o astepta(i) (cu) cantarul la usa... Nu ma trimiti si pe mine la anul cu ea? Promit sa vin cu mai multe kg in plus!

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

fata, ursulico, mai potoleste-te cu prostiile si lasa copilul in pace, eiiii...la naiba, esti broccolli la creierii capului, ti-am mai zis yo!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Ursule . Mie imi plac numele Radu, Tudor, dar nu mi-am putut numi copiii asa ca sotul e rarait, copilul mare e rarait si el... daca iese si al mic tot rarait, ma apuc de nr 3, poate-poate... iese un baiat nerarait!!

Mergi la inceput

Luny, io macar in tabara vreau sa fiu nealergata!!

Mergi la inceput

Ma duc la nani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am revenit..dar nu am vesti f bune..am fost la gineco...diagnostic -cervicovaginita,din ce mi-a explicat dr inflamatie pe col...mi-a prescris cervugid ovule ,sa iau o cutie apoi pauza 7 zile si iar o cutie de 12 ovule...plus indometacin 3/zi si zanocin astea 2 la CM..acest tratament timp de 3 luni...in cazul in care nu o sa fiu bine cand merg la urmatorul control,9 septembrie...am facut si testul pap,a iesit de tip 2 ,asta parca m-a mai linistit putin dar mi-a zis ca daca nu se rezolva nimic dupa astea 3 luni de tratament trebuie sa ma cauterizeze..a fost f bucuroasa cand l-a vazut pe andru,s-a mirat cat de blond poate fi ,mai ales ca eu sunt mai brunetica ,iar catalin saten...i-a placut cum s-a dezvoltat si i-a zis "mai ce frumos te-ai facut dar cat am mai tras de tine sa vii pe lumea asta..apoi zice dar cred ca e un neastamparat...a nimerit-o desi la cabinet a fost f rusinos..."..aaa oare inainte de cicatrizare ar trebui sa fac o biopsie ceva????help luminati-ma...

remaliss am vazut motata mica si frumoasa..la noi e invers...andru e fff atasat de mine...daca l-ati vedea cum ma ia de gat,cum ma pupa..cu luatul de gat o face si in somn...se intoarce spre mine si ma ia de gat,pune un picior peste mine...e un dragalas...il iubeste si pe ta'su,il pupa si se roaga de el sa-l ia de gat sau sa-i dea un pup si degeaba vine la mine si ma ia pe mine..si eu ii zic "nu ai voie aia aia aia"..dar are el o slabiciune ff mare pt mine..despre statul acasa..clar o luam razna,eu am avut o perioada de-mi venea sa plec de nebuna pe strada,nu mai suportam nimic,pe nimeni,nu mai aveam rabdare cu nimeni,niic macar cu andru ,ma enervam f repede..dar mi-am revenit..eu am mai zis-o "abia astept sa merg la munca..desi sunt convinsa ca o sa duc dorul statului acasa"...

a venit teo ..uraaaa..s-a linistit mimo..auzi tu casca urechile si hai sa vii repejor cu povestioare ,cum numai tu stii..cum ,ce ,cand,unde s-a plimbat,a papat,a dansat..da??si multe pozici...

am citit tot dar nu mai am putere sa scriu...ma duc si eu la nani ...daca nu apar zilele astea sa stiti ca sunt in butoi si noapte buna...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput