Puiuti de Randunici 2008!! (298)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Miha, superb si trist...mai ales prima.
Remaliss...ca statul acasa te face sa o iei pe aratura...eu una subscriu categoric! Insa in ceea ce povestesti nu vad nimic in neregula. Iulia e la fel. Ea, cum stii, nici vorba sa doarma cu noi dar deseori o aduc dimineata si ne dragalim toti trei in pat si atunci practic numai calare pe tacso e...si se intinde peste el si se pisiceste si "toarce" intr-un mod la care eu (sa-mi faca mie asta) nici nu pot spera. La fel, daca ii da de mancare sotul niciodata nu o sa vezi fitzele pe care mi le face mie. Si in cazul nostru EU sunt aia permisiva si el e cel cu "nu e voie" in gura mereu; si totusi...Nu, e vorba ca e fata si fetele au relatii speciale cu tatii si e poate si faptul ca sta cu tine mai mult...el e cumva elementul de "nou". Dar tu esti MAMA pt ea, asta sa-ti fie limpede...
Ma duc sa halesc ca altfel lesin si apoi ma uit la poze.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

remaliss s-a bucalat tare Rebeca ta! eu nu cred ca are vreo legatura daca e fata sau baiat...ca si Mufa are preferinte d-astea, si eu sunt si acasa cu el non stop...pur si simplu, au preferinte, sunt etape si etape, unele trec, altele vor veni...la noi, pe ta-su il asociaza cu joaca si cand e acasa se tine scai de el, nici sa mearga in alta camera nu poate ca urla Matei daca nu vine si el..daca eu plec, nici nu observa...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bai fetelor, Muffy asta e smecher tare! papa tot ce-i dau, dar numai cu seringa de nurofen ..desi azi a reusit sa rontaie o bucata de painica singur, iar acum seara, un ardei copt si inca jumate, dat prin mujdei cu nitel otet, ca era facut ptr noi, si nu l-a usturat, manca cu o poftaaaaa!! deci e aproape vindecata gurita...daca vin cu lingurita, face mega figuri, cum il culc pe perna si-i dau cu seringa, baloteaza tot, in max 10 minute ...ma ia spaima..daca nu mai scapam de seringa aia, nu mai vrea cu lingura?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

naty, tocmai asta e ideea povestitii, sa tranformi finalul si sa-l faci pe vultur sa zboare

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

bai fetelor, Muffy asta e smecher tare! papa tot ce-i dau, dar numai cu seringa de nurofen ..desi azi a reusit sa rontaie o bucata de painica singur, iar acum seara, un ardei copt si inca jumate, dat prin mujdei cu nitel otet, ca era facut ptr noi, si nu l-a usturat, manca cu o poftaaaaa!! deci e aproape vindecata gurita...daca vin cu lingurita, face mega figuri, cum il culc pe perna si-i dau cu seringa, baloteaza tot, in max 10 minute ...ma ia spaima..daca nu mai scapam de seringa aia, nu mai vrea cu lingura?

Pana se insoara, poate se va indupleca sa o accepte

Naty

Mergi la inceput

A inceput si Iulia sa manance, ca o vrabiuta dar oricum, MANANCA, ieri asta era o pura iluzie....Am fost si in Botanica si a meeeers fata (cand a vrut ea bineinteles) incat la intoarcere a picat lata, la 19.45 deja dormea dusa
Soacra-mea m-a sunat disperata ca uite, nu-i merge la cresa, ca poate totusi sa vina sa stea ea cu Iulia...Saraca, e bine intentionata; dar, pe langa HALUL in care a rasfatat-o cat am mai lasat-o pe la ea o saptamana cand cu mutatul, e totusi o femeie de 76 de ani care abia mai merge la piata de dureri de picioare; ori, asta e un copil dupa care in curand va fi de alergat; care imi doresc sa fie in contact cu alti copii, sa se joace, sa imparta jucariile, sa nu devina egoista. Offf, e tare, tare greu...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Salutare.

Multumim pentru toti pumnii stransi si gandurile bune indreptate catre noi! S-au stabilit amanuntele, nimic nu ne impiedica sa plecam!! Ariel, Mimo sau Mimo, Ariel, va astept in vizita!! Ca ele au zis ca vin (a mai zis careva?).

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Despre masini si viteza: NU circula cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau paritor sa zboare!u

Io!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani Nelia si Egonsis! sanatate si tot ce va doriti!

Luny sanatate prietenei si lui bebe.. da mai e nasol in maternitatile romanesti si cand te gandesti ca aici la toate spitalele, mai toti taticii asista (care au sange in ei ) sau chiar taie cordonul.. si al meu a stat toata ziua langa mine.. a plecat abia seara la 9 cand se inchideau portile spitalului.. si a doua zi la 10 era langa noi..
Nico bv ca ati rezolvat!
Simo bataita ca nu stai cuminte! si pt unghia dureroasa!
MIha super povestile!
Remaliss ce faina e prima poza cu strugurii la urechi!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gudinde, te astept! Numai sa ajung si sa fac putina ordine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

LA MULTI ANI NELIA SI EGONSIS!!

Mergi la inceput