Puiuti de Randunici 2008!! (298)
Raspunsuri - Pagina 10
Olgutzika spune:
Buna dimineata!
Remaliss, ce a crescut Rebecca
!!! Ati reusit sa va mutati in casuta noua? Si lasa fata sa se iubeasca cu tati
, eu incurajez momentele lor de intimitate, sa stii. Nu am timp sa aprofundez, dar eu nu cred ca e nicio problema, stai linistita si pupa strugurica din partea noastra
!
Bubulinii bestiali cum dorm
! Vavava ![]()
Cristina e alta norocoasa, cu mare ajutor in Andreea
.
Simonette, mare bucurie sa va revad
! Doamne, ce ochisori are Luca!!! Iar Iannis a crescuuut, e un barbatel si el acum 
Ariel, mie mi se face rau cand imi aduc aminte de nasterea ta
. Nu inteleg cum poti sa fii atat de iertatoare cu doctorita ta, mie mi se pare responsabila nr. 1 de tot ce ti s-a intamplat!!!
Nico, poate am norocul sa te vad in octombrie la Wien, daca e fengshui-u' bun
. Ce fac "dansele"?
Kya, am trecut prin faza asta, ciugulit trei bucatele si facut cu mana din mers...la noi a trecut intr-o luna, dupa ce in ultimele doua saptamani am reusit sa o las in boii ei, ca de foame nu moare. Sa o fi vazut cum manca bob cu bob mazare
si pe mine cum jubilam
La noi a trecut, acum mananca multumitor ( cam putin pt mine, care ma tot raportez la cantitatea dintr-un borcanel Nestle, iar Sof de abia daca mananca un pic peste jumatate...)
Acum: propun sa ne intalnim in Neptun, cele mai multe fete sunt acolo ( Cami, Nicol, Ioana-daca nu s-a schimbat ceva )! Acum, in ce parte a zilei!? Ne vedem de dimineata, la plaja, sau seara, la o plimbare ( seara e cam aglomerat, o sa alergam dupa pitaci si nu o sa schimbam nicio vorba intre noi...)
Scriu de prea multa vreme, trimit si revin...
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
bubu05 spune:
Da, da, in Neptun 

Ce ma enervati cu intalneala de la mare
'Neataaaa!
M-au trezit astia mici de la 7 jumate...eu nu sunt obisnuita
, dar asta e!
Da, fetelor, sunt niste dulcei cum dorm ei!
Ma bucur ca va plac baietii!
Simonetta, da, mai fac multe si de toate
Sa vii mai des sa ne povestesti de tine is de baieti!
Mimo, ce cadouri frumoase si ce mamica relaxata ca are fata acasa ![]()
mihutza11 spune:
Neatza!
Ramo uite ce bine au zis fetele.. nu mai fi suparata ca nu e nimic grav!
Simonette bine ai revenit.. am vazut si eu baietii.. pttiii ce mari s-au facut! nu fie de deochi!
Bubule da ce baloteaza Steful! f frumos dorm baietii!
si asa si Andra: eu sunt "ta-ta", iar tati e "Di-di"- de la Gigi(a rams cu Gigi de la soacra-mea ca eu nu il strig asa pe sot, numai cand fac baza
)..
ia uite si Andreea lui Cris le are cu mopul.. bravo! Cris o sa ai ajutor de nadejde, la casa aia chiar e bine venit
..
Mimo f frumoase cadourile!
abia astept si poze!
si acum
o veste:
azi ne-am facut cu un pat de toddler
(e ca asta dar nu pe albastru, e lemnul pur si simplu).. si ce credeti? am culcat mandra in el... hihihihi.. stiti ca ea dormea cu noi, dar se pare ca i-a placut patul asta nou.. sper sa nu fie doar euforia de inceput si sa ramana acolo.. sa vedem maine dimineata cum ne trezim.. Doamne ajuta!![]()
edit: imi venea sa plang cand am vazut ca puiul meu are pat de om mare (nu stiu cand a crescut parca)
, si randunoiul cand s-a dus la culcare imi zice "mama ce dor o sa imi fie de cuibareala ei din noapte"..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
bubu05 spune:
Am vazut-o pe nora-mea bulanoasa si bronzata, ce ajutor de nadejde ai tu acolo, cuscra!

natynic spune:
Neata si de la noi...care suntem inca cu fitze DAR mancam la final iar scaunul e normal, traiasca Enterolul si Ariel care mi-a zis de el (
), cred ca ii voi da mai multa vreme. Daca azi totul e ok maine as reda-o colectivitatii, ca e vioaie si se plictiseste acasa unde eu nu-mi vad capul de trebi.
Mimo, am citit cu drag scurta povestire, asa vad si eu Anglia in imaginatia mea, cred ca as detesta vremea si mancarea dar as adora multe alte lucruri. Ai o fata norocoasa si...foarte bine ca e asa!! Sa o mai lasi in excursii cu Vasile Spanac!
Raluca, ma lamuresc tot mai mult ca asa e; colectivitatea e colectivitate, ca-i la stat sau la privat, ca-s 15 sau sunt 3. Important e sa nu le faca prea urat si sa incerc si eu sa ma mai calmez si sa pricep ce-mi spune toata lumea, ca cel putin in primul an NU vom scapa de carcaiasi, iar daca o feresc acum de cresa treaba se va petrece inevitabil mai tarziu la gradi (vezi Vlad al lui Bubu si ping-pongul pe care-l face acum cu frate-su)
Ramo, exact asa arata si colul meu, si pap-ul e la fel. Am facut tratament de candida si gata, ginecoloaga mea mi-a propus cauterizarea DOAR daca nu va merge cu tratament dar ca si Ariel, zic ca nu ma incanta deloc ideea de a zgandari pe acolo.
Bubu, o scumpete baietii, cred ca mori de drag cand ii vezi asa...
asaaa, ce mai era...pe fetele de la mare le ignor ca-s verde 
Ursulet...pai a doua ta intrebare raspunde fix la prima. Daca puiul are 4 dinti, serios acum, nu e deloc simplu sa se descurce cu bucatele. Poate unii mananca pasat pana tarziu din rasfat si lene dar el mi se pare ca are circumstante f atenuante. Iar despre dinti, pediatrul nostru mi-a zis ca e un capitol la care nu exista absolut nicio regula, unii se nasc cu dinti, a vazut si altii care nau avut pana aproape de 2 ani. Teoria ca aia iesiti mai tarziu ar fi mai sanatosi nu are dovezi stiintifice dar ca observatie empirica o confirma f multi, inclusiv stomatologi (deci, mai tarziu inseamna mai bine). Si ca exemplu propriu, Iulia a avut ZERO dinti pana la 11 luni; apoi in decurs de mai putin de o luna au iesit 4; a stat cu aia 4 amarati pana la 1 an si 4 luni cand din nou, intr-o luna, au mai iesit 4. Si acum iar asteptam; zero masele, zero canini. Ea papa bine bucatele, chiar le prefera acum, dar deloc carne, pe aia o tine la falca o ora sau o scuipa daca nu e bine tocata/pasata-logic, pt ca nu are masele. Deci spune-i lui Relu sa nu-si faca din asta o problema.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Kya spune:
Olga eu cred ca o sa aleg dupa pitica si dimineata si seara. Ea are program de fataiala non-stop! ![]()
As prefera seara ca ajung mai usor. Dimineata pana ne mobilizam pierdem toate orele de plaja.
Mihuta sa stapaniti sanatosi patul! Si eu vreau sa-i iau pat de omulet mare cand ne-om muta. Desi speram ca p-asta o sa-l folosesc pana la 3 ani, cum scrie in instructiunile lui... 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Am vazut-o si ep Andreuta, vrednica cum e si fii-mea (oare o sa le tina pasiunea??), salut cu drag intoarcerea lui Simonette (bine ti-a facut Blankar
) si am vazut patutul Andrei...da' nu e cam inalt?
Ca asa pare...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
miradi spune:
Am citit o gramada ,vazut o gramada
,asaa
Am vazut acum cateva zile puiut Andru ,scump foc ! Un mic stelist cu mingea !
Ramo o sa fie bine !
Mimo ,ma bucur ca ajuns fata acasa si este bine !

Bubu,ce bine a papat Stef !V-am vazut pozele de la tara ,ce frumos !
Poze cu puiut de Sovi ,tare frumusel !Nastere usoara Sovi si bebita sanatoasa !

Ursuleata ,si noi avem putini dinti doar 5.Tot asa aproape tot ce papa este pasat ca inainte ,pana si pastele stelute sau orezul daca nu il blenduiesc putin le scuipa.Mai papa bucatele dar foarte putin ,banana ,pepene galben ,sau musca din paine ,cascaval ,biscuite ,piscot.
Cu spalatul pe dinti la noi tine ,i-am luat acum 2 sapt periuta si o spal cu pasta de la Andreea 0-6 ani.Ne vede pe noi ,ne spalam impreuna rade ,ii place.
Cand plecati fetelor la mare ,plecam si noi pe 20 cred daca nu pe 23.
http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria
(19.08.2004) si Medeea-Elena
(19.04.2008 )
Olgutzika spune:
Ralu, pentru mine e ok si seara. Zozeeee, Camiiiii, Gianiiiii, Ioanaaaaa, Nicoooooool!!!! Ne vedem in Neptun la drum de seara
? Miradi, unde mergeti la mare? Ne vedem?
Mimo,
Teo
!!!
Mih, somn usor in patutul nou
!!!!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
miradi spune:
Nu ne hotarasem unde sa mergem dar daca vad ca va duceti la Neptun poate venim si noi.
Ce dulcica este Andreiuta de Cris !Si harnicuta 
http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria
(19.08.2004) si Medeea-Elena
(19.04.2008 )