Puiuti de Randunici 2008!! (298)
Raspunsuri - Pagina 11
simonette spune:
Buna dimineatza!
Vad ca scrieti neincetat, zi si noapte......
Daaa' cum faceti de-aveti bre atata timp? ca io nu apuc decat rar si nu ca m-as invrednici cu multa treaba dar e serviciul si seara acasa cetesc si stau cu cracii pe sus![]()
Va multumesc din suflet ptr primirea calduroasa

.......nu meritam da voi sunteti niste suflete nobile!
Am vazurt poze de Andreutza vrednik tare crek facea casa tare buna cu Iannis care toata ziua sterge praful si da cu mopul, da..na acuma, e data!
Si am vazut filmuletz de bubulik hlizit si frums foc...aaa ce seamana cu mami!!!!
Promit ca azi-maine ma uit la cat mai multe poze cu puiutii de randunik si ii admir!!!
Pe mine toata noaptea m-a dragalit Iannis in par!!!!!!.....Stiiiiuuu, pare dragutz, dar imi venea sa ma dau
ca vroiam sa dorm nu sa stau sa ii descalcesc lui mereu mana din parul meu
Cum ma dadeam mai incolo cum se dadea si el maraind mai inspre mine
Luca de 2 nopti doarme singurel...
Decizia a fost a lui...v-am mai spus o data? Inainte de culcare vine si ma pupa mult si imi spune ca ii e tare drag de mine ca sunt frumoasa si ca atunci cand va fi el mare isi va gasi o fata ca mine si ii va lua verigheta
Sa stiti fetelor ca nu e arvunit.....![]()
Merg sa imi faca colegul un masaj la cap, fata si talpi ca ma dor toate cele de la vremea asta de kk!
Va
si revin cu forte proaspete!!!!!!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
21+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
simonette spune:
Am facut mai intai o fapta buna ca nu m-am putut abtine.....Am votat Pe Mih1 si Mih2
Doamne ce scumpa e!!! cum se balacea ea cu tati in piscina
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
21+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Nicoleta spune:
Olgule, abia astept sa ne vedem! NU stiu ce mobil voi avea atunci, dar sper sa intru macar sa vi-l spun daca nu voi avea net! Si daca ZEN-ul FENGShui-ul nu vrea si nu vrea, iti trimit o bata!!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
mihutza11 spune:
Naty, sa stii ca nu e deloc inalt.. m-am tot uitat sa il vad si pe site la Ikea, pt dimensiuni, dar nu e.. dar se urca singurica f usor in el.. in patul nostru, de cand l-am schimbat (asta e mai inalt un pic) nu mai poate sa se urce, in ala vechi era ok..
multumim de ganduri bune.. pana acum a marait de 2 ori.. cred ca din cauza ca nu ma simte langa ea..
hai ca fug si eu la
.. mi-ajunge si pe azi
..
edit ca am gasit o poza poate mai edificatoare ca prima, si e si pe culoare cum il avem:
http://www.flickr.com/photos/mikenan1/2224238821/sizes/l/in/photostream/
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
mihutza11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonette Am facut mai intai o fapta buna ca nu m-am putut abtine.....Am votat Pe Mih1 si Mih2 Doamne ce scumpa e!!! cum se balacea ea cu tati in piscina![]() mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in 21+ cu Nicholas!www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
multumim mult!
dar nu stiu de ce la Mih2 nu apare votul... nu ca ar schimba clasamentul Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
remaliss spune:
Dragele mele, va multumesc tare tare mult pantru raspunsuri!Intotdeauna ati aratat disponibilitate in a ma ajuta cu o parere chiar daca eu intru mai rar pe la voi!

Olgutzika, ce scumpa esti ca nu ai uitat...Nu, nu suntem inca in casa noua, abia ce am pus geamurile si instalatia electrica.Nu are rost sa intru in detaliile "seriozitatii" muncitorilor, ca le cunoastem! De exemplu durata maxima de instalare a unor fire/cabluri e de obicei de 2 saptamani.Ei, au trecut 5 saptamani si inca nu sunt gata cu lucrarea!
Da, si eu incurajez relatia tata-fetita, dar m-am incalcit in amanunte mai putin importante!M-a derutat faptul ca atunci cand ii dadea Remus sa manance era linistita, iar cand eu incercam sa-i iau locul incepea circul. Plus ca asa a fost si inainte de culcare: la Remus adormea linistita, iar cand eu eram in zona, se dadea jos din pat si incepea sa planga!
Ma gandesc ca e perioada si asta!
Ramo, exact asa ma simt ca tine odata.Nu mai rabdare dupa nimeni, parca nici dupa mine insami
Sper sa treaca perioada asta! Adevarul e ca sunt si stresata cu invatatul pt examen!
Bubule, daca zici ca asa aratai si tu ca Rebeca, dolofanica, acum cate kg ai?
Naty, Luny,Ariel, Mimo, Blanka, Kya
miradi spune:
Simonette,ti-am vazut baieteii ,super scumpici !

si burtica sa fie bb sanatos si o sarcina usoara !
Mihutza ,fain patutul! Sa-l foloseasca Andra cu placere !
Si noi avem unul asemanator de la Ikea ,tot cu bara de protectie l-am luat Andreei cand avea 3 ani.Unul la fel vom lua lui Mede cred ca pe la inceputul anului viitor ,o mai lasam in patut ,sau cat va sta ea.
http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria
(19.08.2004) si Medeea-Elena
(19.04.2008 )
luny spune:
salutari..
am vazut o gramada de poze , baietii de Bubu haiosi, Simonette si gasca la mare, Andreea de Ccris harnicuta, super toate
ccris chetiile de pe jos galben cu postocaliu din ce sunt facute? se imbina intre ele? zi si mie de unde le-ai luat si cat costa?
...vad ca va planificati intalneala de la amre, ce super, sa faceti poze sa va vedem!
Despre mancatul lui...el nu are prea multa initiativa cu mancarea, e sclifosit, 2 dumicati si e suficient, si daca ii pun la indemana bucatele de ceva, nu baga in gura, le arunca prin casa...
e adevarat ca aveam ceva probleme cu lingurita si inainte, manca mai mult din mana, dar acum mi-e teama ca a intrat in greva totala de lingurita!! si mi-e teama de ce spunea Kya...sa nu ramana la seringa...in gura mai are ceva afte d-alea, nu au trecut de tot...dar macar nu mai dor si nu ustura, trebuie musai sa incercam cu lingura aia...
...ma duc sa ma culc dupa o noapte alba cu copil plangacios non stop, cred ca-l mancau muscatuirile de tantari de pe corp..atata a plans..

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
na ca nu a mai fost loc in butoi...
arielul si toate randunicile care ma incurajeaza..merci mult mult ..sunteti f dragute ca -ntotdeauna..
ariel randunoiului nu i-a dat nimic..de carcaiash mi-a zis dr care mi-a facut examneul citologic(totul s-a intamplat dupa control si reteta prescrisa deci porbabil deaia nu i-a dat nimic randunoiului),dar pe foaia de rezultat nu scrie nimic,candida sau altceva...nu am luat antibiotic decat dupa ce am nascut ,de atunci nimic...si cum n-am mai fost la nici un control ,de cat cel de la 6 saptamani ..uite ca sunt probleme,ma gandeam ca o sa-mi gaseasca ceva ca nu prea ma simteam bine...o sa se rezolve,sper...urmez tratamentul si vedem...oricum noi nu ne despartim de "caciulite"...
bubu
m-am uitat la filmulet cu andru si a inceput sa zica..mama tata -tata mama..si apoi sa se strambe..kikiikikikiki....sunt criminali....
stef e un dulce
criss ti-am vazut harnicutza ..eo dulce
kya sa ia un concediu placut
ma duc sa culc zvarluga si revin ...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
mimo ce frumos ai povestit..e grutz sa fii mamica de fetita dar eu imi doresc sa simt aceste sentimente...imi place f mult relatia voastra..
esti o mamica superbaaaa ...
mihutza
f frumos patul..noi vrem sa-l modificam pe cel de bebelush...modifiacte gratiile si sa-i facem o scara...dimensiunile lui sunt de 140/80..deci e destul de lung...poate sa doarma in el pana merge la scoala![]()
naty si eu sper sa se rezolve cu tratamentul dat ca nici eu nu-s de acord cu zgandareala...
iulia si multa sanatate
miradi,remaliss
si 

pt cele care merg la mare ...imi faceti ciuda ..puteam fain frumos sa-mi planific si eu vacanta in perioada asta...

acu' va las ma duc sa
si revin...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128