Puiuti de Randunici 2008!! (298)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Si de la noi cateva poze recente si de azi: http://community.webshots.com/album/574026829yEhhYe

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Naty, poza "revizia tehnica" este EXCEPTIONALA !!! Am vazut o Iulia mergareata! Bravoooooooo!!!!!!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Sal'tare! Am reusit sa citesc si eu din capitolul asta un pic, am inceput munca de luni si este dezastru!!!!
Naty super pozele, are si Diana una asa ciufulita facuta la mare, poate reusesc cat de curand sa o salvez sa vezi ce fata are
Roxana, uau cate poze, si ce frumusica e Amira cu codite
Luny ma bucur ca si-a revenit Muffy si cu mancarea si la noi este in continuare distractie continua...
Mimo misto povestea pe scurt de la Londra...
Simonette ce frumosi sunt baietii tai
Acum pe scurt de la mare: a fost bine si frumos, fff aglomerat (nu cred ca la noi exista criza la cata lume era). Diana a fost super cuminte, era innebunita dupa apa, ar fi stat numai acolo, o bagam cu colacul si inota si tipa continuu. A dormit la greu, de mancat fff prost (cred ca este singurul copil care nu a mancat la mare), s-a jucat in nisip si tragea de noi s-o bagam in apa.
Va vine sa credeti ca intr-o luna jumate de sarcina am reusit sa pun 3kg???? (macar daca n-o pierdeam, nu ma mai enervam acum)

Mergi la inceput

Remaliss,
Urmeaza si filmulet cu DOVADA, se incarca...

Naty

Mergi la inceput

Cleme, pai teoria zice ca se pun kilele la inceputul si sfarsitul sarcinii...Lasa, acum o sa le dai jos urgent. De ce zici ca+i dezastru la munca?

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Pai Naty luni am ajuns acasa la 12 noaptea, si toata sapt am fluctuat programul - intru cand la 13.00, cand la 14.00. Iar in seara asta stau pana la 22.00 la munca, deci pe la 23.00 sunt acasa. Si pana pe 31 august nu am decat sambata libera, e perioada de concedii si sunt cate 2 plecati, deci adio libere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Fetele,am pus poze din Creta pe Flickr!In sfarsit.Sper sa le fi pus bine sa le vedeti,ca nu ma descurc asa bine cu chestii noi!
Simo-Mimo,fi pe faza

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am vazut-o pe Iulia,pe Andru,Bubulinii si in sfarsit pe Rebeca de Remaliss si pozele calde ale Roxanei cu Amira si bunica!
Clodute,hai ca mai ai putin

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Nu ca pt vreuna din voi ar mai fi ceva nou, dar deh, a sosit timpul si pt mandria mea de mama: DOVADA VIE
http://www.onetruemedia.com/shared?p=955c4a2ff2d5afd0d70618&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

(scuzati carnatul dar are o problema compul meu si nu mai tasteaza parantezele)

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Naty, nu ai mai zis nimic de parc, dupa cum ai vazut, am rectificat si lista era deschisa ptr oricine vrea sa vina, daca era ceva privat, scriam pe mess, nu pe forum..

Cuscra, bine ati revenit!

raman restanta la vizionat poze si filmulete, ptr maine!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput