Puiuti de Randunici 2008!! (298)
Raspunsuri - Pagina 13
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Clodute In rest... caldura mare caldura.. si rasuciri si mers la baie din 2 in 2 ore...si ... Acum vreau sa vina bebelina ...acum zic lasa sa mai stea Nici eu nu stiu ce vreau ![]() |
SA FITI BINE AMANDOUA!! Asta conteaza!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
lyvy spune:
hi
Simoooooooonettttttttta, ce bine ca te mai ad, mi-a fost dor de tine, ai doi baieti superbi, sa-ti traiasca!!!

Remaliss, am vazut si pozicile tale, e o scumpa Rebe, de mult nu am vazut-o, si sa stii ca si eu mai am probleme de genul zise de tine, dar nu le bag in seama, totul se rezolva pana la urma, si MAMA e MAMA.
No comment.
Cris, e o dulcica Andrea, ce frumoasa si bucalata e!!
Am mai vazut pozici si filmulete frumoase
de Bubu, si BTW, Bubule, ieri am facut de pe bucataras Barbusa cu prune, a iesit dementiala.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
luny spune:

a apapt cu lingurita!!! a stat si in scaun juma de masa!![]()

Meniul de azi, poate va inspira si pe voi,o reteta pentri memelutzii amatori de peste si usturoi, care la noi este de maaaaxim succes:
aburim pestele si un cartof, facem un mujdei din catei mixati bine in iaurt, zdrobim cu furculita cartofii si pestele curatat, turnam sosul, si le dam sa baloteze!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Dar numai pe Kya o intrebi daca merge in Carol? ![]() ![]() Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
nuuu, dar stiu ca ea merge acolo fiind langa casa, si din viteza, am gresit, era vorba de parcul CIRCULUI, nu de Carol, ala e aproape de jobul meu

Iubirea mea,
Clodute spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui natynic
SA FITI BINE AMANDOUA!! Asta conteaza! Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Asa e Naty
...trebuie sa fiu ZEN... cit pot
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
bubu05 spune:
Ohoo, bravo memelutzu'!
Luny, super de tot suna meniul cu peste, o sa-i fac maine lui Stefu
si mie
Cum aburesti tu? ai aparat de aburit? daca n-am cum sa le fac?
Ramo, pai eu am facut o tura de clatitutze cu mere, o salata orientala si fripturica la cuptor cu orez
Pai ce, sa stau degeaba?![]()
Spor la bagajeala fetele ce pleaca la mare!
Mergem si noi in Carrefour sa mai lasam niste banuti pe-acolo 
luny spune:
Bubulina, am aparat de aburit, merge soi la sita...daca nu cartofii fierti, pestele firpt, sau cum il faci tu ptr el de obicei!
ce a ramas am mancat eu, e demential de bun!!
Iubirea mea,
amira_roxana spune:
hello!
i'm back!![]()
ne-am intors azi de la mare, a fost super! am prins vreme frumoasa, Amirei i-a placut la nebunie in apa (pana la urma), a papat super, a dormit...ce mai... am mai fi stat. am fost la o prietena in C-ta, care are o fetita de 6 ani si care sta f aproape de plaja. asa ca Amira a mancat mancare gatita (de prietena mea
) si intr-o zi peste de la cherhana, dar nu prea i-a placut.
nu am citit decat un pic din urma, ma bucur ca mufarinu' a inceput sa pape si e mai bine, sper ca si restul puiutilor si randunicilor sunt bine. am apucat sa vad intr-o zi pozici cu rebecoasa de clau
de la mare, super
. am vazut ca au aparut si randunici ratacite simonette, remallis

va pun si cateva pozici(cam multe), si va atentionez ca doamna blonda in
e mama, care e lipsita de inhibitii![]()
! have fun!
pozici estivale
sunt deja la a treia
, asa ca va las, ca nici prea coerenta nu cred ca sunt dupa 2 

mihutza11 spune:
Luny Doamne ajuta sa isi revina Mufy cu lingurita!
Roxana f frumos la mare! tare dragutza mai e Amira!
si vad ca le are si ea cu dansul 
Clodute sa ne anunti sa scoatem prafuitele, daca data trecuta ai stat in umbra..
Raportam prima noapte in patul nou: un pic de maraiala/plans spre dimineata pe la 6-7.. si in plus mai toata noaptea am cam stat cu mana pe ea sa stie ca-s acolo ca tot se foia si asa imi mai strangea mana..
apoi cand s-a trezit pe la 8 si ceva voia sa se dea jos pe unde e bara aia, i-am aratat pe unde poate si apoi eu am atipit.. si m-am trezit cu ea langa mine
.. s-a suit singurica in patul nostru..
sper sa se invete sa doarma singurica.. sa vedem si la amiaza cum o fi..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
natynic spune:
Bravo Mihutza! Inceputul e greu, o sa se invete singurica, o sa vezi!
Rox, superbe pozele, Amira la fel de frumoasa si de exotica si...de mami a ta imi place
; si eu am facut topless in tineretea mea dar acum (lasand aspectele daunatoare sanatatii la o parte) ma simt prea baba ca sa o mai fac. Asa ca...felicitari!![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!