Puiuti de Randunici 2008!! (298)
Raspunsuri - Pagina 15
mihutza11 spune:
Mortala e poza cu revizia tehnica!
si am vazut si doavada
!! Asa Iulitza scumpa!!
apropo a vazut-o si Andra si ea tot zicea "A-da", adica e ea.. dar i-am explicat ca e alta fetita, Iulia, la care ea "La-lia" cu i moale ![]()
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
zozela spune:
Gata! Intr-o juma de ora plecam! Gasca-ne vedem la mare-unde vreti voi!
Am numerele voastre de telefon-asa ca nu scapati!![]()
La multi ani Oana draga,draga!!
Sa-ti dea DD sanatate si fericire-alaturi de baietii tai iubiti!
Luati si de la mine o tratatie mica-si pentru 15 si pentru 18
:

V-am pupat-aveti grija de voi!
Sper sa prind un wireless,ca nu cred ca avem net la ap. si..ne auzim live from za black sea
Luv U!!
Clodute sa nu nasti pana ma intorc-ramane 26,da?!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
ccris_ccris spune:
Felicitari, Iuliutaaa!
Te inteleg perfect mami, cu mandria de mama!
Drum bun si distractie placuta Zozee! S-aveti vreme frumoasa si soare cat va doriti!
Bine ati revenit, Roxa! Foarte faine pozicile si Amira e o dulce cu codite, dar si rasfatata lui tati! Sa va fie de bine!
Va multumesc pentru c-ati admirat-o pe Andreutza harnicutza! Si eu sper sa-i placa sportul asta si cand o fi mai mare, sa am ajutor de nadejde, dar parca vad ca-mi da cu flit!
Bravo, Mufarinul papacios!
Tine-o tot asa! Luny, covorasele le-am luat di Metro, parca se chiama covor pt. fitness, sunt 6 la pachet, dar nu mai stiu cat costa! Insa mie-mi sunt foarte utile! Si sunt rezistente, Andreutza a incercat cand era mai mica sa-si bage coltisorii in ele, dar nu s-a intamplat nimic, nu s-au rupt. Acum le studiezi si tu la fata locului si vezi daca te aranjeaza.
Ma bucur Mimo pentru Teo ca s-a dixtrat si f frumos din partea sa va ia cadouri marfa la toti.

Gata, somnoroase pasarele, va pupacesc si eu de noapte buna!

bubu05 spune:
Pfiu....ce tarziu se facu 
M-a inmu.iat Zoze toataaaa cu urarea! Multumesc din suflet si La multi ani si tie, sa fii sanatoasa si fericita! Drum bun si distraxie maxima la mare impreuna cu celelalte randunici! Sa faceti poze multe, multe, multe! 
Naty, felicitari pentru mergareata Iulia, inca o data
E o dulce, ce mult se schimba fatzuca! e o adevarata domnisoara si mergeeee! Bravo! Super si pozele, am si eu revizie tehnica, dar cu Vlad ![]()
Am vazut si pozele Roxanei, e o dulce Amira! Foarte frumoase pozele si pestucii aia din farfurie 
Noi l-am lasat pe Vlad la socrii pana sambata, asa ca maine sunt doar cu Stefu si fac si eu o mica pregateala pentru sambata, nu mare lucru si nu specialitati pentru ca e prea multa lume si chiar nu am cum
Ne-am cumparat ce ne trebuie, ne-am plimbat prin carrefour o gramada...pana am desfacut cumparaturile...se facu miezu' noptii...
Mai e cineva pe-aici?
ramo_cata spune:
iooooo
bubulina sa va fie de bine cumparaturile...mi-ai facut pofta cu clatitele cu mere si salata orientala...

am vazut pozicile cu amira..f frumoase..
am vazut-o pe iulia mergareata si cum face ea revizia la masina de spalat
e o dulce cu noua freza![]()
pfiuuu zozelici multam pt tratatie
ne gandim la tine de sf marie si pe data de 18..sa-ti dea DD tot ce-ti doreste inimioara si sa avetti drum bun,vreme frumoasa si o vacanta de vis..sa faceti muuuultttteeee poze si sa ciripiti cat va tin puterile
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
aaa anm uitat sa-l felicit pe mufarinel ca a papat cu lingurita..la ff multe papaceli cu lingurita ...
asa e si mami linistita...
ramo_cata spune:
simo suuuuppperrbee pozele..barosanelul a fost un barosanel pe cinste...sunperbe peisajele,apa..o singura data am fost in grecia dar m-am indragostit...sper sa ajungem si noi la anul..asta imi doresc..
ramo_cata spune:
psttt..iar vorbesc singurica...netzzz asta este..maine am treaba...am vreo 2 cosuri din alea mari pline cu rosii de la mamaie,tre' sa le dau prin masina iar cand vine socrela de la servici le fierbe ea..asa ca plec si eu la
ca maine ma asteapta o zi plina...noapte buna randunime,noapte buna copii....si drum bun randunicilor calatoare...
mihutza11 spune:
Simo am vazut si eu pozele din Grecia! ce de iubire acolo intre fratiori, iar pozele cu barcutele, parca zici ca-s vederi
..
si am mai facut eu private niste poze in care apareti, ca nu erau decat ultimele.. peisajele le-am lasat publice.. e bine asa?
Zozelici cu sclipici drum bun, distractie placuta si voie buna!
si un LA MULTI ANI!!*2 anticipat si pt 15 si pt 18!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

si a lui Matei