King of Pop Michael Jackson (4)
Raspunsuri - Pagina 5
nelia spune:
Ce e pus mai sus, adica melodia zilei este ceva superb, dar eu va pun ceva trist, am auzit de cintecul asta, dar niciodata nu am citit versurile. Dumnezeule, dar omul asta si-a prevestit intr-un fel moartea in cintecul acesta, nu-mi vine sa cred.
A vrut sa salveze pamintul, dar nu s-a salvat pe el... What about you, Michael!?!
Uitati si versurile, le-am citit de vreo patru ori si inca nu-mi revin... Cititi-le cu atentie...
He got flat baby
Kick in the back baby
A heart attack baby
I need your body
A hot kiss honey
He's just a *beep* baby
You make me sick baby
So unrelying
I'm such a swine baby
All down the line daddy
I hate your kind baby
So unreliable
A hot buzz baby
He's one of us baby
Another drug baby
You so desire
Trust in me
Trust in me
Put all your trust in me
You're doin' morphine
Hoo!
They got place baby
Kicked in the face baby
You hate your race baby
You're just a liar
Your every lick baby
Your dog's a *beep* baby
You make me sick baby
You soul survivor
She never cut from me
She never cut baby
I had to work baby
You just a rival
Always to please daddy
Right up and leave daddy
You're thorwing shame daddy
So undesirable
Trust in me
Just in me
Put all your trsut in me
You're doin' morphine
Go'on babe
Relax
This won't hurt you
Before I put it in
Close your eyes and count to ten
Don't cry
I won't convert you
There's no need to dismay
Close your eyes and drift away
Demerol
Demerol
Oh God he's taking demerol
Demerol
Demerol
He's tried
Hard to convince her
To be over what he had
Today he wants it twice as bad
Don't cry
I won't resent you
Yesterday you had his trust
Today he's taking twice as much
Demerol
Demerol
Hee-hee-hee
Demerol
Demerol
Oh my Oh God it's Demerol
Hee
Oooh
Oh!
He got *beep* baby
Your dog's a *beep* baby
You make me sick baby
You are a liar
Is truth a game daddy
To win the fame baby
It's all the same baby
You're so reliable
Trust in me
Trust in me
Put all your trust in me
She's doin' morphine
Hoo!
You just sit around just talkin' nothing
You're takin' morphine
Hoo!
Go'on baby
You just sit around just talking about it
You're takin' morphine
Hoo-hoo!
Just sit around just talking nothing about it
You're takin' morphine
You just sit around just talking about it
You're taking morphine
You just sit around just talkin' nothin'
And takin' morphine
Hoo-hoo
I'm going down baby
You're talkin' Morphine
Go'on baby!
Hoo!
Hoo!
Morphine!
Do it!
Hoo!
He's takin' morphine
Morphine!
Morphine!
mj_girl spune:
buna dimineata fetelor, Michael
stirile negative imi fac rau, omul asta e atat de sensibil incat ma doare. MJ a scris HIStory si dicolo de orice conspiratie este INVINCIBILE.
sa aveti inca o zi MJ
mihutza11 spune:
Mie "Earth song" imi da fiori, mi se face pielea de gaina.. si cand canta atunci cu patosul ala nu mai zic.. m-a luat plansul .. si ma bucur totusi ca am fost contemporana cu el cat de cat.. si ma bucur inca o data ca va am pe voi..
pe mail tot nu apuc sa mai intru, din pacate.. dar ma bucur cu blogul, sper sa am timp sa si citesc.. pt toate!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
moana spune:
Nelia, si cand te gandesti ca e o piesa compusa cu 12 ani inainte de a muri....
Mie una imi place. Chiar foarte mult. Mai ales dupa ce am reusit sa trec peste ce a insemnat ea (adica dupa ce am bocit la primele 10 ascultari).
O ascult si incerc sa-mi dau seama de ce-mi place....o data e alternanta intre partea furioasa si cea cumva linistita. Pe dea lata parte...imi transmite foarte multa energie.
oana_n spune:
iona2005 si bine ai venit. Te asteptam cu mare drag sa ne scrii.
Andra am terminat capitolul 4 si o sa ti-l trimit pe mail sa il pui tu pe blog, te rog frumos.
Azi am o zi naspa, nu cred ca sunt instare sa gasesc idei inteligente la mine in cap. E o zi tare aiurea. Poate dupa masa vad si eu soarele pe undeva ca sa ies din starea asta.
rall spune:
Dupa o oarece pauza, am revenit. Daca puteti, sa ma treceti si pe mine pe lista de fani
Merge careva dintre voi la Viena - http://tribute2009.com/ ? Mie mi-ar placea sa merg, este tren Buc - Viena (pleaca pe la 16, ajunge la 8 dimineata acolo. Cam 120 euro dus intors parca). Evenimentul e pe 26 septembrie. Ar fi extraordinar sa facem un grupulet si sa mergem. Eu pe 29 septembrie ar fi trebuit sa il vad pe EL, in Londra, dar...
_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)
oana_n spune:
Bine ai revenit rall.Te-am pus in lista fanilor.
Am vazut si eu evenimentul de la Viena. Cred ca toti ne-am dori sa ajungem. Mai erau fete doritoare (vine nu ar fi!!!). Si eu visez la asta si am zis in capitolul trecut ca astept sa vad cat e pretul unui bilet. De asta depinde in mare parte prezenta mea acolo. Drumul nu ar pune probleme pt noi ca avem masina, si ar fi si o ocazie minunata sa vedem Viena. Dar....inca sper ca as putea ajunge. Ar fi frumos sa fie cineva acolo sa ne povesteasca de la fata locului emotia, pentru cei care nu o sa reusim sa ajungem.
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall Dupa o oarece pauza, am revenit. Daca puteti, sa ma treceti si pe mine pe lista de fani Merge careva dintre voi la Viena - http://tribute2009.com/ ? Mie mi-ar placea sa merg, este tren Buc - Viena (pleaca pe la 16, ajunge la 8 dimineata acolo. Cam 120 euro dus intors parca). Evenimentul e pe 26 septembrie. Ar fi extraordinar sa facem un grupulet si sa mergem. Eu pe 29 septembrie ar fi trebuit sa il vad pe EL, in Londra, dar... _ I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson) |
Ma gandeam zilele trecute ca as vrea sa merg si eu. Pe urma m-am cam razgandit....vor interpreta melodiile lui...nu stiu, cred ca mai mult m-as enerva sa ii aud pe altii interpretand niste melodii pe care DOAR el le poate interpreta.Mi-a placut Hudson la Memorial cum a canata piesa, dar nu m-a miscat cum o facea el.Pe urma m-am gandit la Jermaine care mie una imi este foarte antipatic, se flutura de colo-colo in numele lui Michael, de nu stiuce imi vine sa ii fac ( i-as face eu ceva dar ma abtin)
NU dati cu rosii, zic si eu ....am psihic labil de aproape 2 luni, deci e scuzabi
Atmosfera oricum cred ca va fi super.Am inteles ca va transmite si Larry King Live de acolo. Un eveniment frumos la care inca sunt in dubii daca sa merg.Oricum daca e, ne anuntam aici intentiile si poate plecam o gasca mare.
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
- the mold was broken when Michael Jackson was created
rall spune:
Eu il plac pe Jermaine insa legat de interpretarea celorlati, asa e. Nu mi-a placut nici un cantec de la memorial, nici Gone too soon, nici Smile, nici Will you be there... nu se compara, pur si simplu, suna atat de prost dupa ce stii versiunea cantata de Michael...
Insa, parca as avea nevoie de o experienta de gen, stii, pe post de comemorare, cand simti nevoia sa faci ceva.. desi stii ca nu mai e nimic de facut.
_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)
danat spune:
Buna fetelor!
Ia uite despre ce vorbiti voi! Si eu, care intrasem tocmai sa va povestesc ce am mai citit astazi despre concert: pretul biletelor va fi incepand de la 50 Euro (biletul in picioare). Se estimeaza prezenta a 90.000 spectatori si se iau masuri ca atare.
Data spectacolului va fi 26 septembrie, asa cum a spus si rall.
Deocamdata nu este sigura prezenta niciunei vedete, adica nu e 100% confirmata. Se vehiculeaza Whitney Houston, U2, Madonna, Al Pacino, s-ar putea si Queen, Usher, Lionel Richie.
Eu, ce sa zic... poate o sa spuneti ca sunt batuta in capatina, insa nu prea imi vine sa ma duc. Inafara ca mi-e foarte peste mina sa gasesc pe cineva care sa stea cu copilul (asta e riscul prin strainataturi ), m ise pare si foarte foarte trist . Adica melodiile lui Michael chiar NU POT FI interpretate de nimeni asa cum facea el. Si mi s-ar parea un fel de ciorba reincalzita...scuze daca vi se pare aiurea.
Asa am simtit (si am stat mult pe ganduri) daca sa merg la concertul Queen care a fost aici in iarna. Cum sa pot eu sa suport interpretarea, de catre altcineva, a melodiilor unde Freddie isi dadea sufletul pe tava si performa ca nimeni altul? Tot asa simt si acum. Mintea ar face imediat comparatia si nu prea s-ar pupa....
Nici la tv nu stiu daca m-as putea uita...ca am citit ca il vor transmite multe televizuni din toata lumea.
Pe de alta parte, m-as bucura daca vreuna din voi se hotaraste sa vina aici, m-as bucura sa ne intalnim!
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson