King of Pop Michael Jackson (4)
Raspunsuri - Pagina 4
Alexia27 spune:
Fetele, eu va propun sa lasam si maine tot Earth Song ca melodia zilei. Azi am fost asa de prinse cu cartea ca nu ne-am ocupat de ea. Si e un cantec prea mare pentru a trece peste el asa de usor.
Noapte buna, ma duc la nani.
I'm alive and I'm here forever
Michael Jackson
danat spune:
Alexia eu sunt de acord cu mare placere...si ca sa ma ocup serios de melodie, dat fiind ca am propus-o, iata:
What about sunrise
What about rain
What about all the things
That you said we were to gain.. .
What about killing fields
Is there a time
What about all the things
That you said was yours and mine...
Did you ever stop to notice
All the blood we've shed before
This crying Earth this weeping shores?
Aaaaaaaaaah Aaaaaaaaaah
Uuuuuh
What have we done to the world
Look what we've done
What about all the peace
That you pledge your only son...
What about flowering fields
Is there a time
What about all the dreams
That you said was yours and mine...
All the children dead from war
This crying Earth this weeping shores
Aaaaaaaaaaah Aaaaaaaaaaah
Uuuuuuh
I used to dream
I used to glance beyond the stars
Now I don't know where we are
Although I know we've drifted far
Aaaaaaaaaaah Aaaaaaaaaaaah
Aaaaaaaaaaah Aaaaaaaaaaaah
Hey, what about yesterday
(What about us)
What about the seas
(What about us)
The heavens are falling down
(What about us)
I can't even breathe
(What about us)
What about the bleeding Earth
(What about us)
Can't we feel its wounds
(What about us)
What about nature's worth
(ooo,ooo)
It's our planet's womb
(What about us)
What about animals
(What about it)
We've turned kingdoms to dust
(What about us)
What about elephants
(What about us)
Have we lost their trust
(What about us)
What about crying whales
(What about us)
We're ravaging the seas
(What about us)
What about forest trails
(ooo, ooo)
Burnt despite our pleas
(What about us)
What about the holy land
(What about it)
Torn apart by creed
(What about us)
What about the common man
(What about us)
Can't we set him free
(What about us)
What about children dying
(What about us)
Can't you hear them cry
(What about us)
Where did we go wrong
(ooo, ooo)
Someone tell me why
(What about us)
What about babies
(What about it)
What about the days
(What about us)
What about all their joy
(What about us)
What about the man
(What about us)
What about the crying man
(What about us)
What about Abraham
(What was us)
What about death again
(ooo, ooo)
Do we give a damn
De-am iubi toti Pamintul asta cel putin pe jumatate cat l-a iubit Michael
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
danat spune:
Si cateva interpretari live ale melodiei, intr-adevar memorabile:
asta e faza cu fanul urcat pe macara linga Michael cum s-o simti fanul acela acum? ca atunci era in transa total!
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
nelia spune:
Am ajuns doar la pagina unu din acest capitol, dar am vrut sa va multumesc pentru timpul dedicat si pentru ceea ce faceti, ca noi, sa avem ce citi. Am citit toate rezumatele, multumim frumos, ajung si la blog, dar numai de luni incolo, ca plecam pentru citeva zile.
Andra (motanik), m-a emotionat foarte tare mesajul tau de pe carte, multumim ca ai impartit cu noi aceasta amintire frumoasa. Ceea ce scrie un copil, e scris cu litere de aur pentru ca mai sincer decit atit nu se poate.
Ma duc acum sa termin macar paginile adunate si sper sa am timp saptamina viitoare sa mai descarc de pe contul comun (sper ca se poate sa nu stergeti sau daca se sterge ceva, sa fie o lista undeva cu cine a pus si ce, ca sa mai cerem inca o data cele ce nu au reusit sa descarce). Mi-ar placea sa am timp sa descarc tot ce ati pus acolo.
Din pacate, eu nu am decit citeva albume (deja puse de voi) si care nici nu se pot copia, citeva foldere de mp3-uri (de asemenea puse de fete), iar carti nu am nici una. Dar promit sa va tin ca curent cu stirile interesante si de bun-simt, numai ca, observ ca nici de alea nu mai am timp. Insa tin sa multumesc din suflet fetelor care au si care au avut aceasta minunata idee de a imparti totul ce celelalte fete de aici. Sinteti minunate!
purple_blue spune:
Eu sunt mai mult decat fericita sa impart cu persoane care apreciaza la fel de mult decat mine tot ce reprezinta MJ.
Cand am inceput cartea, primul gand a fost..."sa vezi ce se vor bucura fetele sa citeasca sau reciteasca.." si cu greu m-am abtinut din Copy - Paste toata cartea. Cand am vazut ca citatele din carte v-au facut sa cititi si voi, m-am bucurat foarte mult...
Imi place de voi tare mult..ce repede ne-am mobilizat si sunt sigura ca in ritmul asta vom avea ce povesti mult timp de acum in colo. As vrea si peste 20 ani sa am cu cine vorbi despre...si sa stiu ca vietile noastre au devenit mai bune.
Sper sa mai am ce transcrie luni...daca nu, promit o surpriza noua ...
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."
R. TAGORE
melku spune:
Citat: |
citat din mesajul lui birth_reborn Fetelor, ma bucur atat de tare ca v-am gasit!! Am cautat tot ce ma putea face sa inteleg ca sunt si altii ca mine, care il iubesc pe Michael... Pe forumul unde sunt mai activa, tot de copii, dar mai micut, nu am gasit decat o mamica cu aceleasi trairi... si ea e din Franta... Apoi am gasit forumul mjromania, unde am citit tot, inclusiv despre flash-mobul de pe 8. Am repetat si eu miscarile, dar nu am apucat sa particip, fiind f prinsa intr-o campanie pro alaptare la care lucrez non-stop. Am ajuns in Tineretului, doar am asistat, sotul meu si un prieten au si "performat". Imi cer scuze, nu am putut sa citesc tot, abia ieri v-am gasit, ma bucur asa tare, va simt aproape- voi suunteti si parinti, dar si fani, asta cautam, pe cineva care sa ma inteleaga, cu care sa impart ceea ce simt... Au ajuns si dintre voi pe 8 august? Va arat o filmare care ma surprinde perfect Nu stiu daca ati mai pus-o, dar eu sunt aia din multime, care, pe la min 1, se pravaleste peste o bicla plasata strategic, iar apoi m-am enervat ca nu-i mai vedeam pe dansatori, si hopa, repede sus! http://www.ecostin.com/video-flashmob-michael-jackson-parcul-tineretului-bucuresti.html primul filmulet. Fanii MJ inca sunt pe jos! Enjoy! Mie mi-a placut f tare energia care ne lega pe toti, m-am simtit f f bine, in sfarsit, ma puteam exprima. Se va face si pe 29 ceva, eu m-am inscris deja, se pare ca va fi un flash-mob, dar nu anuntat in media, ci chiar fulger, cum ar trebui sa fie de fapt! Vineri ma duc in club Mirage, n-am mai fost de ... 11 ani in vrun club, dar aici se intalnesc fanii MJ, iar io vreau neaparat sa particip, macar 1, 2 h. Incepe la ora 20. Fug in Tineretului, promovam alaptarea si acolo, ... dar vreau sa va spun ca imi doresc si eu sa ma aflu pe lista, sunt fan declarat!!! Michael, multumesc! Lumea e mai buna, asa simt eu! |
birth_reborn bine ne-ai gasit si bine ai venit!
mai, da ce informatie interesanta ne dai! unde, cum cand ca vreau si io!. promit sa ma straduiesc sa-mi iasa dansul!. trebuie sa te inscrii pe o lista? vreau si io la repetitii!
e aproape 11 noaptea si acum am citit, de maine o sa iau la puricat forumul ala.
frumos site au facut!
fetelor, sunteti extraordinare cu cartea! extraordinar gest. abia astept sa-mi fac timp de citit blogul. bravo.
motanik, cred ca tare te-ai emotionat cand ti-ai gasit gandurile in carte. foarte frumos. asa ceva sper sa gasesc si eu intr-o valiza anume din podul casei parintilor mei. sper.
voi stiati ca fundatia lui MJ, "Heal the World" nu mai exista? s-a desfiintat din nu stiu ce motiv in 2004.
ei bine, se pare ca acum exista o fundatie cu acelasi nume, infiintata in 2008, care la inceput nu mentiona nicaieri legatura cu MJ, iar acum se da drept fundatie caritabila in numele lui MJ.
in sfarsit, ideea e: aveti grija cui donati, daca vreti sa donati.
uitati aici: http://forum.mjdreams.net/viewthread.php?tid=2558
Adina si Daria
iona2005 spune:
buna seara.ma primiti si pe mine?? am citit tot ce ati scris pana acum(minunat binenteles)dar nu am avut curaj sa scriu...si acu cand am prins curaj s-a trezit fatuca (doarme de la 8 si nemancata) o sa revin