King of Pop Michael Jackson (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Ai dreptate,ufff de aia sunt in dubii si nu stiu daca sa fac parte din acel tribut sau sa stau in banca mea....mai vedem...plus ca trebe sa vedem pe 20 aug ce preturi vor fi....vedem

if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
- the mold was broken when Michael Jackson was created

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

mi-e greu sa cred ca cineva vreodata va putea crea macar pe jumatate magia MJ, multi artisti "prieteni" vor profita de eveniment
pentru melodia zilei, pe lista de asteptare, as propune "We are the world" si ca sa nu avem intrusi as propune versiunea asta demo care pe mine una m-a terminat

http://www.youtube.com/watch?v=B1nluyuQOVI

"I Can't Take This Stuff No More"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FanClubMJ spune:

Buna, motanik sunt, acum am urcat capitolele 5 si 6 pt cine vrea sa transcrie, uite asa le strangem si facem si versiunea document word si o putem avea si pe mail. Daca urcati transcrierile direct in blog va rog sa vedeti tiparul pt titlu si o oarecare impartire, e greu un capitol de urmarit intr-un singur mesaj. Alternativ, urcati-le pe mail si le iau eu sa le pun in lob.
Pana una alta dati de stire care se ocupa de care, urc si 3 daca vreti, si termin pe 1 azi si ma apuc de 2.
Oana, acum urc in blog cap 4, ce rapida ai fost!

Dupa care...mai am in Ro Dansand visul si cartea lui Kid.

Se ocupa cineva de actualizarea melodiei in lista? Daca nu aveti timp, intru eu mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Andra ma inscriu eu la 3. O sa il iau dupa masa ca acum trebuie sa dau o fuga pana in oras.

Fug ca sunt in intarziere

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Fetelor sunteti minunate!
ma bucur ca existati si ca am cu cine sa imi impart suferinta legata de acest subiect delicat!
Eu una stiu ca fiica-mea de 7 ani jmate e fan deja MJ si stie aproape toate videoclipurile si o mare parte din melodii le racunoaste deja dupa primele acorduri, in plus danseaza (face dans sportiv) iar dupa ce a vizionat de multe ori videoclipurile si concertul de la Bucuresti din 92 al lui MJ, face unele figuri ale lui si chiar improvizeaza in stilul lui cum eu una nu as putea face...as zice ca are in sange miscarile... Doamne ce rau imi pare ca nu pot sa o duc sa il vada live... mi-a zis intr-o zi...cat de mult ar fi vrut sa mearga la un concert de al lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FanClubMJ spune:

Tot motanik, am updatat eu lista melodiilor, am adaugat si fetele noi carora le urez bun venit langa noi si am ordonat putin linkurile catre celelalte subiecte dedicate lui Michael plus capitolele anterioare ale clubului nostru si nu in ultimul rand am pus link si catre blog unde se contureaza pe zi ce trece cartea lui Michael, Moonwalk.

Sper sa va placa, multumiri tuturor. Sunteti toate minunate, sper ca fan clubul asta sa reziste multi, multi ani, dam stafeta copiilor nostri cand n-om mai putea scrie aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

MADONNA & HOUSTON DENY JACKSON CONCERT REPORTSA star-studded tribute concert honouring late superstar MICHAEL JACKSON has been thrown into jeopardy after representatives for WHITNEY HOUSTON and MADONNA denied the singers have signed up to headline the show.
Plans to honour the late King Of Pop with a gig in Vienna, Austria next month (Sep09) were confirmed by Jermaine Jackson earlier this week (10Aug09). Jackson is co-ordinating the event with talk show host Larry King's wife Shawn.
Usher, Lionel Richie and Whitney Houston were all confirmed as performers at the memorial show, in the grounds of the city's former imperial Schoenbrunn Palace, by Shawn King's spokesman Howard Rubenstein.
Producer Georg Kindel from World Awards Media, the company behind the event, also hinted that Queen Of Pop Madonna was set to pay tribute to the Thriller hitmaker.
But spokespersons for Houston and the Holiday hitmaker have hit back at reports of the stars' participation in the extravaganza, according to New York gossip column PageSix.
Madonna's rep Liz Rosenberg says, "It's not true. She's still on tour," while Houston's spokeswoman Jill Fritzo adds, "(No). Not that I am aware of."
The concert will be broadcast live on TV and over 85,000 fans will be given the chance to attend. Ticket sales for The Tribute go on sale on 20 August (09).

sursa: contactmusic.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Buna fetele

Am reusit sa citesc tot,e mama la noi si nu prea mai am timp la calc.Am citit "legende" mi-am si pus posterele pe dinauntru sifonierului si zilnic il vad si fredonez

Si o stire buna http://www.libertatea.ro/stire/album-foto-de-17-kg-dedicat-lui-michael-jackson-lansat-de-craciun-251865.html

Pentru un timp voi citi,sunt alaturi de voi

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Transcriu eu cap 5? E ok?
Dati confirmare pliz, sa nu ma suprapun cu altcineva!

Dana mama lu' Radu Stefan

Hobby

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

"Man in the Mirror" - Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Bagati un ochi aici http://www.mjjsupport.com/uncover/

if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
- the mold was broken when Michael Jackson was created

Mergi la inceput