Colectia de toamna - iarna 2005 (245)
Raspunsuri - Pagina 19
Ina869 spune:
Maria, Meems multe
-ele!
faza buna este ca, tot alergind dupa pufu' sper sa mai dau si eu ceva jos din sunculitze
.

Alinusa la multi ani cu sanatate,fericire,impliniri, si cit mai multe vacante (cu poze!
) sa te bucuri de missa ta draga si scumpa
o zi buna dragelor! 
Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
mandyksch spune:
La Multi Ani! si din partea noastra, bucurii si impliniri sa te insoteasca la tot pasul!

Week'endul trecut am fost si noi la Tasnad la strandul termal.Am ramas foarte dezamagita.
Nu mi-a placut deloc. Cazarea a fost ok, dar strandul...aglomeratie, nu aveai loc sa scapi pe jos un ac. Kriszti s-a taiat la picior in bazinul pentru copii!! Sa mai continui? In jurul strandului nu aveai pe unde sa te plimbi seara, plictiseala totala. Sigur nu mai merg acolo. Plus ca de sambata dimi am plecat cu durere de cap, ce s-a transformat in crize de fiere, inclusiv cu iesit de bube pe corp de la ficat.
Saptamana asta sunt la regim.
Imi pare asa de rau ca incet-incet vine toamna.Poate pentru ca fiind nascuta in mijlocul verii iubesc la nebunie vara
.Sper totusi sa mai prindem ceva iesiri macar in urmatoarele doua week-enduri. Week-endul asta parca-parca as merge la un cules de mure in Tibles, dar mai vedem.
bb_alinus spune:
Wowwwwww ce de urari! Va multumesc dragelor, sunt emotionata si uimita de cate urari am primit si aici si pe FB si pe mail in conditiile in care nu spun mai niciodata celor din jur cand e ziua mea!
Meemsulici 
Inutza scuze daca m-am intins prea mult si am insistat asupra subiectului " tanti la menaj" 
In seara asta ma scoate sotul la restaurant, ca ieri de ziua mea am avut musafiri si am sarbatorit in casa.
Am primit un buchet imens de trandafiri rosii, ultimul roman ( cred) al Annei Gavalda - astea cadouri spontane - in rest libertatea de alegere ![]()
Lavi ma bucur ca v-a placut serialul! L-a " prins" si pe Virgil?
Mda asa e, incepe scoala, la noi peste fix o saptamana. I-am cumparat rechizitele ( sotul respecta la litera scrisoarea directorului scolii
), iar eu sunt " en charge" de tot ce tine de haine....So in weekendul trecut asta am facut, i-am luat din Franta ca tare frumoase mai sunt hainutele de acolo ( uite pe siteul dpam.fr sunt niste lucrusoare faine de tot, am vazut ceva frumos si la Z si la "Compagnie des petits" - astea cred ca sunt si in Buc). De Gap nu mai zic, e preferatul meu. Ce imi place mie in Lille ( la socrii) ca este o strada mare acolo numai cu magazine( individuale) cu hainute pt copii, o nebunie.
Hai ca io ma intind la vorba aici in asteptarea sotului si in speranta ca nu a uitat de rezervarea de la restaurant...
Noki_Lara spune:
Pai daca-i ziua Alinusului, cum sa nu-i trag si eu o uratura-muratura? Sa fii sanatoasa, voioasa, sa ai parte de multe-multe bucurii, impliniri si veselie cat cuprinde, alaturi de familionul tau drag! 

Io-s in rai.
Nu mai vreau sa ma intorc. Vreau sa raman vesnic aici.
Atata doar, ca vorba lui Adila, e cam scumpa chiria.
Marmarisul e de vis, dupa ce am cam vazut statiunile Turciei declar cu mana pe inima ca e "the best". O sa merg si la Fethye, unde poate sa-i gasesc o potentiala concurenta, dar in rest, no chance. Bufnita e si ea in al noualea cer...cum altfel?
Pup colectia draga!
PS - ma bucur pentru traseele voastre faine montane si copilasii cataratori. Bufnita mea e o lenesa la capitolul asta.
Merge 500 de metri si oboseste. Da' ma consolez cu ideea ca oricum noi preferam marea si aici trebe' sa reziste doar la innotat si balaceala.
Ceea ce si reuseste.
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
Noki_Lara spune:
Mandy, snt oferte last-minute pe Turcia la preturi sublime, daca vrei prelungirea verii. Temperatura aerului 33-36 de grade, a marii 27-28. Vii?![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!