Colectia de toamna - iarna 2005 (245)
Raspunsuri - Pagina 18
felicia74 spune:
sunt happy-happy, am primit comanda LR din 18 mai, pe care o credeam clar pierduta. Zicea in horoscop ca o sa am o dimineata reusita![]()
Ina uite-o pe stareta:
http://www.youtube.com/watch?v=YHcRIee0JSs
Tare placuta si blanda pare sa fie![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Ina869 spune:
vaaaai, Feli, ce dimineata frumoasa mi-ai facut!!! thx!
m-am bucurat sa le vad pe maica staretza si maicuta Nectaria ( ajutorul staretei), sa vad bisericutza in fundal si casutele modeste de prin jur. Maica nu este blanda deloc, are o fire iute si este sprintena ca o caprioara, in ciuda varstei inaintate ![]()
stiai ca maicutele se intretin din ceea ce cultiva si din milostiveniile enoriasilor? am vazut femei la 90 de ani care dadeau la sapa mai abitir ca barbatii
si serbetul facut de ele este delicios 
Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
felicia74 spune:
da, am cumparat si noi serbet de afine, yami-yami!
Bine ca mi-ai zis de provenienta veniturilor Manastirii, voi face si eu o donatie.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
maria_alexia spune:
Ooo, ce de poze noi in contul comun!
Ioana, finutza tare Maria in rochita. Si l-ati facut "tunsulica" si pe Stef
. Ioi, acum vad ca a urcat Maria pana la Fantanele!!!
Dur tare urcusul ala, noi ultima data am luat-o spre cascada (nu mai retin numele
), pe-acolo ni s=a facut foame si am socotit ca e mai aproape vf Toaca decat Duraul, si asa am coborat la Fantanele pe partea cealalta. Ne-a iesit de minune traseul, desi nu-l planificasem. Ne-a ajuns coborasul coastei, e tare abrupta, de urcusul acela mi-era pur si simplu groaza. E frumos tare muntele. 
Feli, sa va fie de bine concediul! Scumpa tare scufita rosie prin padure 
Si am admirat-o si pe Dariuca lui Cami. Are o freza tare faina, ii pune in valoare ochisorii.
Mari au mai crescut copiii, am aceeasi senzatie ca in scoala, cand regaseam colegii total schimbati dupa lunga vacanta de vara.
Ar trebui sa pun si eu de un album retrospectiv al verii, tot aman
.
Ina869 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioana_77 Ina, am uitat sa te felicit pt Bobita umblaret! Il mai tii de manute sau colinda singur de-acum? |
Multumesc !
Singurel Ioana.
astazi raportam si noi primul cucui "adevarat" de marimea unei nuci
.cazatura s-a produs sub ochii mei, cind Bobby a dat coltul casei si s-a lovit in coltul din caramida al garajului. in 5 secunde i s-a marit cucuiul din frunte de am zis ca fac stop cardiac. el a plans cca 5 minute, eu o ora.de cind a inceput sa mearga crede ca poate stapani lumea si o ia la goana de nu-l mai poti abate din drum. ieri s-a lovit chiar langa oki,intr-o jucarie pe care o tinea in manute si cu care alerga de zor. in fiecare zi mai adauga cite ceva "colorat" pe corpusorul lui.
of! incerc sa evit cit pot eventualele caderi dar asta ar insemna sa stau in brate cu el tot timpul. mi-e o mila de el de nu mai pot, dragul lui mama.
Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
maria_alexia spune:
Ina, il pupam pe pufosel, sa capete siguranta in picioruse cat mai curand. Intr-adevar e o perioada grea.
Feli, s-a reluat redouteala pentru Ro sau cum ai facut cu comanda?
meems spune:
Alinush, LA MULTI ANI!!! Sa ne traiesti, sa ne incanti in continuare cu postarile tale si pozele cu missa frumoasa, sa fii fericita si implinita si mereu voioasa! 
meems spune:
Am ajuns si eu la zi cu pozele din contul comun. Ce drumetii frumoase, ce copii superbi si parinti curajosi
Feli, Ili e tare dulce cu baticutul ei rosu. Iar sora ta iti seamana bine, dar parca e varianta ta blonda ![]()
Cami, mezina e o dulceata de fetita!! Are niste ochi atat de expresivi, care efectiv te incanta. 
Ioana, ce mare e Stef! Are moaca de baietel acuma ca i-ai taiat zulufii. Cel mai mult imi place poza in care Maria e in spatele lui si il sprijineste cu manutele ei de surioara mai mare, amandoi cu capul scos prin geamul cetatii. Tu esti tare brava ca te-ai incumetat sa urci cu el in spate! 
Ina, of of! Cred ca si mie mi-ar sta inima in loc sa vad atata energie in copilul meu. 
Maria-Alexia, sa stii ca te admir mult si imi pari o persoana extrem de echilibrata, in ciuda faptului ca tie ti se pare de multe ori ca esti la capatul puterilor. 
Roxi, pe unde bantui? 
madau spune:
Alinush la multi ani, sa fii sanatoasa, bucuroasa si iubita!! 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii si zorzonele
lavi02 spune:

La multi ani Alina!!!
Sa fii mereu fericita, iubita si norocoasa asa cum esti acum!!!
Norocoasa cu asa familie frumoasa, of corz!
Ioana tare faine pozele de pe munte, dulce foc Stefan cum dormea la tine in spate. Ai 2 copilasi mari deja! 
Frumoasa seria de poze de la munte, maine poate apuc sa pun si eu cateva din Apuseni.
Aseara am fost si i-am cumparat Silviei 2 treninguri pentru scoala (2 zile pe saptamana, cand are sport, merg in trening toata ziua ca sa nu se mai complice cu schimbatul). Cel de anul trecut - ii sunt scurti pantalonii. Ca de altfel toti pantalonii de anul trecut.
Nu mai e mult si incepe scoala...
Alinus multumesc pt recomandarea de serial!
Am vazut aseara primele 2 episoade, misto!