Colectia de toamna - iarna 2005 (245)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

LA MULTI ANI, ALINUSH!!! Sa fii sanatoasa, voioasa si tot ce-ti doresti sa devina realitate!

Noi am fost aseara la M'c D si a fost prima data cand Daria s-a simtit bine fara mine in preajma, fara comentarii si tanguieli! A dansat, cantat, spus poezii... i-a placut ! Incepe sa se mai desprinda de mine putin!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Ce fac in timpul liber ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Camelia bravo pentru micuta descurcareata!

Noki iti doresc sa treaca timpul cat mai greu, sa te bucuri de sejurul minunat la maxim.

Ce-mi zice azi Ilinca: "mami, e maine, si ai zis ca maine imi dai Danonino, am dormit, m-am trezit, acum e deja maine"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki vacanta placuta!!! Sunt curioasa daca te dai cu parapanta!

Alinus uau! Ultimul roman al Anei Gavalda! Trebuie sa urmaresc traducerea in romana! Cum se numeste?
Misto cadou!
Bineinteles ca si pe Virgil l-a prins filmul. Alaltaieri am vazut primele 2 episoade, aseara urmatoarele 3, din pacate in ritmul asta il "terminam" repede. Oricum dupa ce vin fetele mai subtire cu de-astea.
La noi eu sunt responsabila si cu rechizite si cu tot.

Cu hainutele am o problema la Silvia, se micsoreaza nr de magazine de unde ii pot cumpara pt ca de la 128 sau 134 in sus la unele magazine au oferta mult mai slaba decat < 128. De exemplu Z, C&A, Debenhams. Raman Okaidi si Zara care au aceleasi modele (dragute) de haine si pentru marimi mari. Vorbesc de magazinele din Ro.

Mandy nasol de povestesti tu despre strandul respectiv. Am observat ca odata cu varsta am tot mai mica toleranta la aglomeratie. Vreau liniste si tihna.

Cami ati fost la ziua cuiva daca s-a lasat cu cantece si poezii? [:-)]

Am vazut ieri pozele Marei din vara asta, copii reusiti si per ansamblu o familie frumoasa, in armonie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Am vazut si eu aseara pilotul din LieToMe . De-abia astept sa-l vada si tati ca sa ne putem apuca de urmatoarele, pe mine m-a prins rau de tot . Alinush, Lavi - thx a lot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

de ieri si eu cu Lie to me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi, da am fost la ziua cuiva! Ziua unei fetite, care a facut 3 anisori!

Unde e acest "Lie to me", ca m-ati innebunit? Vreau si eu ... Ca am pierdut Grey's Anatomy si imi trebuie altceva in loc!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Ce fac in timpul liber ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

cami, eu l-am descarcat de pe net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Alina, La multi ani fericiti! Scuze de intarziere.

Sunt prinsa cu treburi multe zilele astea, iar asta mica m/a ametit, vrea sa ma joc mereu cu ea, cum vrea ea..of, of.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

va mai amintiti de noi ?

La multi ani Noki! cu scuzelke de rigoare pentru intarziere multa sanatate si sa fii iubita toata viata

La multi ani Alina! , sa fii sanatoasa , fericita si iubita

Ina , il pe micul Bobita sa treaca cucuiul

Lavi , am citit tot ce ai scris de cort, sincere felicitari , noi nu avem curaj sa dormim la cort

am vazut pozele lui Feli si ale Cameliei si tare mult mi-au placut! foarte frumoase!
revin zilele astea dupa ce mai ajung la zi

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

catutza bine ai revenit!

miha80 - fa-i o surioara!

Mergi la inceput