Colectia de toamna - iarna 2005 (245)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ina

Citat:
asa eram si eu odata, insa am vazut ca nimic din ce-mi propuneam nu se materializa, si acum imi fac planuri pe termen scurt ca sa nu mai fiu dezamagita.

si eu la fel. Desi incerc sa nu am superstitii, lucrul acesta nu-mi reuseste cand vine vorba de planificarea vacantelor. Plus ca de fiecare data cand ma laud ca o gaina cu ce o sa fac, e clar ca se va alege praful. De aceea nici nu prea scriu pe aici cand plec, o sterg pe "tacute".
Uite, de exemplu, nici acum nu am scapat de surprize neplacute - pensiunea de la Simon a fost dezastru, desi facusem rezervarea ptr 3 zile, a doua zi ne-am facut bagajele si am fugit la Doru la tara, sa stam in conditii decente. Deci daca vreti sa ajungeti in zona Rucar-Bran, evitati www.dordemunte.ro. Mai multe detalii le dau celor interesati sa nu plictisesc restul lumii.

Dordia
Citat:
Eu as vrea sa mergem pe la multe un weekend...dar o sa vad pe unde gasim o pensiune retrasa si cu peisazje frumoase in jur....

Iti recomand la Cheia Casa Ardeleana. Ne-am simtit f.bine, conditiile de cazare au fost ok, mancarea buna, dar nu foarte variata, ia preturile ok (noi am avut un aprtament mare, cu doar 140 lei). Dar trebuie sa faci rezervare din timp, ca se dau camerele ca painea calda, e ocupata pensiunea mereu.

Ilenutza vacanta frumoasa in Norvegia!
PS: ziua Mirelei e in aprilie-mai, pe 11 parca Stiu din baza de date a Medlife, ca mereu ma confunda cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor....

Nu ma asteptam sa ma primiti asa bine.....ma asteptam la mai mult ignore...dar m-ati surprins. ultumim mult ca nu ne-ati uitat.

Lavi condoleante si de la noi...si Dumnezeu sa il odihneasca!

Ina si cred ca iti este supergreu cu puii mici si cu toate in carca ta. Si eu sunt prinsa mereu...dar...asta e, nu am incotro.
Dar colac peste pupaza, cu toata oboseala acumulata...e minunat cand ii vezi cum se joaca amandoi si cum se iubesc...e superb.
Joy Bafta multa sa iti gasesti un job mai bun. Eu am gasit repejor...dar tot nu e ceea ce imi doream...adica totul e perfect cu exceptia coleglor care daca nu ar fi sefa...ar fi ok dar cu sefa in birou...e nasoala atmosfera. Sa vedem cat rezistam.

Felicia . Ms mult de info...si sa vedem cand ne hotaram sa mergem...undeva in sept cred.

Cu intarziere si cu scuze pt Noki, sanatate si muuulta fericire sa ai in viatza.

GAta ca e tarziu si vreau sa vizionez un filmulet si apoi la nani....!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

fetelor, cand, unde e intalnirea cu bic?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Maria, si eu pierd timp cu gatitul aproape zilnic ( in ultimul timp incerc sa gatesc la doua zile, ca altfel nu mai fac fatza) ciorbele, supele la noi sint de baza + felul doi, bineinteles, desi nici unul nu papa doua feluri de mancare la o masa, ci una la prinz ( supa) + fructe si mancarica la cina.

m-am hotarit eu asa, dupa un studiu indelungat, s-o las mai moale cu curatenia (sa vedem cit rezist). sa nu mai fac paturile dimineata, sa las jucariile aruncate prin toate camerele, sa ma uit in alta parte cind vad rochite aruncate pe jos, periute de dinti lasate pe chiuveta si pasta de dinti neinchisa, sa ignor paharele de plastic aruncate zilnic prin bucatarie, papucei, sandalute, palariute de soare, aruncate la cuier, papusi care troneaza peste tot, si poate, daca o sa stau foarte bine cu nervii, o sa incerc sa calc cu nesimtire peste resturile de mancare aruncate pe jos, bucatele de fructe, stropi de lapte, firimituri de paine. si cine stie, poate ca intr-o buna zi o sa ma uit la praful nesters de cateva zile si o sa plec mai departe, gandind ca, nimeni n-a murit de jeg. o sa-mi propun sa fac curat doar de sarbatori, ca sa fie ceva cu adevarat festiv in casa ( in afara de mancare si decoratii). atunci, precis ca munca mea va fi mult mai apreciata si respectata.
nu ma intrebati cind incep, inca nu m-am decis, este in faza de proiect.

Feli , bine ati venit din conced!

Haide mai Dordiutule,, pai voi nu sinteti de-ai nostri, de-ai colectiei? tu esti veterana pe-aici. fiecare dintre noi are treburi, citeodata scriem din an in paste ( unele , cind scriem, nu ne mai oprim ) dar aste nu inseamna ca sintem penalizate cu indiferentza.

eu maine am un bb shower, si saptamina viitoare cred c-o iau din loc iar cu termi(tele).
ah, v-am spus ca bobby a inceput sa mearga ?

noapte buna tuturor, intilneala placuta !

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Mei cu podiumul ala. eram a doua care ii ura lui Noki La multi ani.
Feli ziua mea e in septembrie si fac 35.
Ma duc sa pregatesc micul dejun, acum m-am trezit

Mergi la inceput

Buna ziua pe la pranz....

Ina....sincer cred ca proiectul tau va ramane in stadiu de proiect. Eu tocmai ce am terminat curatenia prin dormitoare si pe holuri....dar trebuie sa sterg praful si apoi sa fac si ceva ordine si asta ma omoara. Am de calcat un vagoooon si de spalat inca din bagajelde la mare....dar...le-oi face eu incetisor pe toate. In rest te dulce si lasa ca om razbi noi cu terburile pana la urma.

Fetelor...azi nu pot nici eu veni la intalnire pt ca e ziua sora'mii si mancam impreuna la mama deci....o mica sarbatoare in familie. Imi pare nespus de rau dar...poate data viitoare.

Acum va poop ca merg sa sterg praful in tooooata casa.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Am tras azi un party la ziua Karinei, prietena Sarei, am impachetat toate dulapurile si gata, maine purcedem la drum!

Asa ca sa fiti cuminti, copilasii asemenea si mai ales sanatosi! Ne reauzim peste 2 saptamani!

Pup colectia draga!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Noki drum bun si distractie pe cinste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

N-ati mai facut intalnirea?!?! Eu asteptam sa vad poze!

Multumesc pt condoleante, Dumnezeu sa-l odihneasca!

Dordia la multi ani surorii tale!
Noki vacanta super-extra va doresc!
Ina m-am cand am citit proiectul tau.
Eu am ajutor doar socrii la care trimit fetele in vacante. In rest eu si Virgil. Si gradinita/scoala/after-school-ul. A fost mai greu cand erau mici, acum e chiar usor.
Curatenie facem o data pe saptamana (sters praf, aspirator, mop, curatat bai, bucatarie). Zilnic doar gatit-spalat vase-spalat rufe-maturat-ordine. Si-asa mi se pare mult De fapt nici nu mai gatesc zilnic de cand iau fetele pranzul la gradi/scoala.
Ordine la fete in camera fac o data pe saptamana cand dau cu aspiratorul. In rest, sa nu fie jucarii si hainute in restul casei, la ele Dzeu cu mila. Incerc sa le mai pun si pe ele sa-si faca ordine dar sunt refractare rau.
Feli bine v-ati intors din concediu!
Ce a fost nasol la pensiunea aia? Pt ca pe site arata f bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noki vacanta frumoasa, fara probleme! Ce bine de tine, 2 saptamani in Turcia, sa te distrezi si ptr noi

Lavi cam orice pensiune arata bine in poze, depinde ce pozezi Din pacate cuvantul de ordine acolo era dezinteresul, probabil din cauza ca pensiunea era deja scoasa la vanzare (dar noi ce vina aveam?)
Problemele cu care ne-am confruntat noi:
- camera tripla pe care am rezervat-o nu avea cheie (problema de care nu ni se spusese la telefon). Pur si simplu trebuia sa lasam camera descuiata, mtivandu-se ca "a plecat cineva cu cheia si nu am inlocuit broasca, dar sa stiti ca nu se intampla nimic". Aiurea putea oricine sa intre acolo, chiar cand ne culcasem a intrat cineva in vila sa intrebe de cazare (vila era chiar langa poarta).
Iar usa era glisanta, din sticla si sparta pe deasupra
Cand au vazut ca facem fete-fete, sa nu crezi ca si-au cerut scuze, au zis doar sa ne mutam in cealalta camera libera daca vrem. Ne-am mutat si surpriza - nici asta nu avea cheie.
Ca, in final sa aflam ca toate camerele au de fapt acelasi tip de incuietoare si orice cheie se potriveste la orice camera
- dura 40 minute (pe ceas) ca sa ni se aduca mancarea. Adica te chema la masa si asteptai... Ma rog, am asteptat eu si Ilinca cu Doru au ramas la locul de joaca.
Nici de locul de joaca nu prea s-a bucurat Ili deoarece erau 2 catelusi care o alergau, iar Ilincai ii este frica de caini, asa ca statea mai mult langa noi (dar asta nu pot sa zic, ca ar fi vina proprietarilor).
- baia din a doua camera era cam murdara. Noi am refuzat sa facem dus acolo, am asteptat pana a doua zi cand ne-am spalat la casa de la tara a lui Doru (care are cabina de dus in curte).
Prosoapele - nu stiu ce sa zic, dar proaspat spalate nu pareau. Iarasi, am evitat sa le folosim.
Apa la wc se tragea dupa mai multe incercari. Daca aveai noroc mergea, daca nu, mai trageai o data, ca la loto.
- telecomanda de la tv nu mergea. Sora-mea s-a enervat si a luat telecomanda tv-ului din camera vecina (ca era goala). Aceea a functionat
- frigiderul pus la dispozitia turistilor era infect, plin de mancare veche, "uitata" de nesimtiti. Dar era datoria gazdelor sa-l curete.

A doua zi am cerut sa ni se faca nota de plata, si cu surprindere gazda ne-a amintit ca am rezervat camera pana sambata. Asta dupa ce cu o seara inainte facusem crize de nervi in fata lor (dar se vede ca nu i-a interesat). Sa nu credeti ca ni s-a facut discount, ete fleosc, conteaza sa iasa banul, chit ca clientul fript nu mai revine in acel loc.
De factura nici vorba (la prima pensiune am primit pentru mancarea consumata), e o evaziune fiscala la pensiunile din romanica de nici nu visezi.
Asta e, mai incercam si alte pensiuni.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput