Colectia de toamna - iarna 2005 (245)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

seara buna.

Da, sunt de la schimbul 2, si bineinteles nu am copiii acasa asa ca bantui ori la tv, ori la calculator.
Am constatat ca de cete ori sunt copiii plecati eu nu dorm bine. No, nu dati cu paru' ca doare. Doar ca (probabil) subconstientul (ca altceva nu stiu ce, ca nu stau only cu gandul la ei) isi face de fapt si-mi fac si eu gramada de griji. Recunosc ca de cate ori ma suna soacramea sau o sun eu pe ea, stau cu inima cat un pucicel sa nu-mi spuna ceva de rau.

La servici este binisor, privesc partea plina a paharului (adica nu-mi displace f mult ce fac, cred ca asta conteaza, colegele sunt ok, unele chiar super de treaba).
In rest, mai ma uit inca pe bestjob, poate se iveste ceva mai bun macar dpdv al programului.

am vazut ca a postat Dordia sa-ti fie de bine la noul job.

pozele inca nu le-a vazut, sper ca maine ca-s home alone.

Mirela nu puteai sa iei si tu vreo fata doua de acolo sa-mi faca si mie niscaiva curatenie??? Serios, nu-s chiar asa disperata cu curatenia cum eram inainte de copii. Si te invit la o cafea (vorba aia, nu suntem prea departe) si sa vezi ca nu exagerez.

In rest, ma duc la spart seminte si vizionat de filme la tv, aseara la ora asta aveam deja un cosmar legat de job si acum nu ma ia somnul.
Sa numai zic ca am dormit doar 6 ore in ultimle 24....

By si noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ina869
apropo, asa, de curiozitate, exista in colectia noastra vreo mama care sa nu aiba absolut nici un ajutor, de la nici o matusa, unchi, soacra, mama, bunica, etc. care sa nu aiba femeie la curatenie, bona, posibilitatea de-si trimite copilul la bunici?
Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Ina, eu ma incadrez, dar nu in totalitate. Adica Rianna merge la ai mei (care sunt in alt stat decat noi) cam o data pe an, poate de doua ori, si petrece cate 2-3 sapt acolo. In rest, nu am nici un fel de ajutor, nici bona, nici femeie la curatenie, si mai am si servici full-time; insa am prietenele mele la care pot apela oricand, desi nu o fac aproape niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

NOKI LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE SI TOT CE-TI DORESTI SA SE IMPLINEASCA!!!!!

Ce fac inca la ora asta aici??? Ascult Michael jackson, "they don't care about us". Inca sunt socata de moartea lui si mi-as dori sa nu fie adevarat.
parca am pierdut prea mult ioameni buni in ultimii ani (noi ca omenire) si pt mine Michael este unul dintre ei.
Sunt surprinsa de mine, ca nu eram un super fan de-al lui, imi placea aproape orice sound de-al lui dar nu la "lesin". Acum in schimb ascult la epuizare Michael. Cum prind liber la ascultat muzica, pun Michael. Pana si copiilor le place, pun mana la slitul pantalonilor, sar in sus si zic "michael, michael". Mai ales Alex, este super haios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Citat:
[
Ina, eu ma incadrez, dar nu in totalitate.
In rest, nu am nici un fel de ajutor, nici bona, nici femeie la curatenie Meems & Rianna (16 dec. 2005)

Meemsy , dar il ai pe Mircea care da cu aspiratorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ina869

Citat:
[
Ina, eu ma incadrez, dar nu in totalitate.
In rest, nu am nici un fel de ajutor, nici bona, nici femeie la curatenie

Meemsy , dar il ai pe Mircea care da cu aspiratorul

Ai dreptate, nu te pot contrazice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor dragi, va multumesc din suflet pentru urarile de LMA! Imi sunteti toate foarte dragi!

Noi ieri am sarbatorit nitel ducandu-ne la Russe. De fapt prima oprire a fost la Basarabov, un satuc pitoresc unde este o manastire sculptata in piatra. Foarte frmos. Peisaj de vis, liniste si impacare sufleteasca. Apoi seara ne-am plimbat prin Russe care are un centru pietonal tare dragut, nu cladiri vechi, inghetata tipic bulgareasca de-aia de mooooori, nu alta de buna ce eate, restaurante cochete si cu o mancare delicioasa si evident la pret muuult mai mic decat la noi. Plus oameni amabili si draguti. O dupa-amiaza placuta, una peste alta. Va recomand escapada. O sa pun si poze, dar trebuie sa le triez.

Am citit pe mega-diagonala.

Lavi, imi pare rau de situatia trista. Condoleante.

Ina, eu clar nu ma incadrez la poll-ul tau. Mama ma ajuta f. mult, mai e si dna. Flori la curatenie.

Ile- distractie faina de tot!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Lavi, acum am citit, condoleante!

Ina, noi suntem amandoi acasa cu asta mica, asa ca s-ar putea spune ca am ajutor, responsabilitatea principala este insa a mea, cel putin asa vede fiica/mea problema . In rest, nimeni, nimeni, nici bunici, nici matusi, nici ajutoare in gospodarie, de cand s/a nascut Maya. Mai putin cateva saptamani la inceput de tot.
La noi e insa din ce in ce mai bine, e mai usor cu ea, eu am fost si am alergat dimineata, ea s.a dus cu tati pe role, si cand am venit inapoi el a plecat la sala iar noi doua am facut vreo ora gimnastica, si chiar a facut dupa mine, m/a lasat in pace, nu m-a tras de par, urcat pe mine ca de obicei.
Am pus si muzica faina si a fost veselie mare aici. Am facut amandoua dus si masaj cu prosopul aspru si acum ne relaxam, facem exercitii de respiratie. Ma simt de parca as fi cu o prietena, nu cu fiica/mea pe care tre sa o caut in coarne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Lavi, condoleante!

Miri

Citat:
Curatenia le satisfacea pe INA &JOY

atunci trebuie sa tin minte locul asta! pot sa dorm si pe jos, sa nu am mobila si nici confort, curatenia ma satisface cel mai tare!

Joyulet, pai tu cind sa mai ai, mama, timp si de curatenie?
sint convinsa ca daca as avea un serviciu in afara casei as lasa si eu balta curatenia ( cind aveam, eram tot disperata, dar nu aparusera copiii).
dar cum multa parte a zilei mi-o petrec prin jurul casei, mi se pare normal sa-mi fac "imprejurimile " cit mai curate, placute, organizate, fiindca aici imi desfasor activitatea.
daca as avea servici, sint sigura ca as fi prea obosita sa mai vad ceva in neregula in jurul meu.

Mihaela80
Citat:
Ma simt de parca as fi cu o prietena, nu cu fiica/mea pe care tre sa o caut in coarne.

wow, ce frumos!
felicitari ptr. ambitie!

o simbata linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mihaela, esti o fericita! Am de invatat de la tine, pana acum am retinut mancarea la yok, alergat, gimnastica impreuna cu copiii .

Eu pierd prea mult timp cu gatitul, asta-i clar. La noi standardul e ciorba si felul 2 (ceva cu carnita + garnitura) zilnic, plus ceva budinca/papanasi/paste/legume pentru cina, plus o prajitura macar in w/e... In fiecare zi gatesc, de vreo 2-3 ori pe saptamana masiv (cand am de facut si ciorba si felul 2 deodata ). Nu stiu la ce sa renuntam, fiecare e cu fixurile lui, Ana si Cristi n-au deloc aceleasi feluri pe care sa le accepte. Daca renunt la mancare de-a gata din alimentara (iaurturi cu fructe, mezeluri etc.) atunci am mai mult de gatit . Offf offf.
Curatenia vreau s-o pasez vreunei tanti cat de curand. Si de-abia astept sa reinceapa gradinita.
Si mai am zilele in care stau agatati non-stop de gatul meu, Ana mai ales, si nu reusesc sa misc nimic: tin copii in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

NOKI, la multi ani, sa ramai la fel de voioasa si optimista!

Abia acum am ajuns la net, ca am venit acasa dupa 6 zile de haladuit prin Tara Romaneasca si putin prin Ardeal. A fost tare frumos, am vizitat doua castele - Rasnov si Peles, cinci manastiri- Ghighiu, Zamfira, Suzana, Crasna si Antonie cel Mare, plus salina Unirea de la Slanic Prahova. Am si poze, trebuie sa le sortez ca sunt vreo 400. Am avut vreme tocmai buna, Ilinca a mucit 2 zile dar aerul de la salina a reparat-o. Tati a racit insa cobza ca s-a incapatanat sa stea in salina in tricou cu maneca scurta

Tot tati a mai scapat de o suspendare a permisului -pe la Valenii de Munte l-a oprit politia ca cica ar fi depasit pe linie continua (aiurea in tramvai, el conduce f.prudent). Ma rog, s-a rezolvat cu 100 roni Oricum, e prima data cand il opreste politia de cand conduce intensiv (de 6 ani, adica). Dar am avut emotii...

Acum incerc sa fac o ciorbita de pui si o mancare de mazare, apoi poate vin parintii mei sa o duca pe Ilinca in parc, ca am treaba duium. Tati e la Cora, sa faca aprovizionarea, apoi va boli, ca se simte naspa.

Am citit pe sarite, am vazut doar ca Miruna de Madau a fost bolnavioara, sper ca s-a reparat acum, iar Lavi are un necaz, imi pare rau, condoleante. A, si a revenit si Dordia, ura!!!

Mergi la inceput