Colectia de toamna - iarna 2005 (245)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Am avut si noi o scurta escapada in w-e acesta la Busteni (de fapt Poiana Tapului) si ieri am facut si drumetie (cu tot cu plozi) la Cascada Urlatoarea! A fost fff relaxant si chiar ne-a priit iesirea.
Am trimis si poze in contul comun...

Lavi draga, condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca!

Feli, nasoale "intamplarile" de pe la pensiune ... important e ca v-ati simtit bine per ansambu si ca v-ati intors sanatosi acasa!

Noki, concediu placut !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Ce fac in timpul liber ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Camelia am uitat sa-ti spun ca am vazut aseara pozele de la Busteni, mama, ca privire smecheroasa are Daria, parca e pusa numai pe sotii.
Cum e drumul spre Urlatoarea? Ati plecat de la telecabina? Am inteles ca se face in jur de o ora, iar traseul nu ar fi atat de greu pentru un copil de 4 ani.

PS: scuze, acum am vazut ca ai zis de Poiana Tapului, presupun ca ati plecat de acolo. Deci - cum a fost traseul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli frumoase pozele din concediu! Ili e o adevarata domnisoara, cand a trecut timpul?!
Si noi am nimerit o pensiune de-asta prin Ro la care cheia se potrivea la toate usile . Bine ca ati plecat de acolo si ati gasit alte variante. De retinut pensiunea din Cheia, n-am urcat pe Muntele Rosu inca.

La Urlatoarea se ajunge din zona telecabinei, in sus, este marcaj. Daca te duci pe acolo il gasesti. Poteca e usoara, Ok pt copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi pe net scrie ca mai e un traseu si din Poiana Tapului, de aceea intrebam. Oricum, pe mine ma interesa mai mult cel de la telecabina, ca pe acolo voiam noi s-o luam, dar nu am gasit telecabina asa ca am mers mai departe pana in Sinaia si am vizitat Pelesul. Care a fost extrem de aglomerat si greu de vizitat cu un copil fara rabdare. Dar a fost frumos, insa peste cativa ani trebuie sa-l revad sa-l studiez mai in detaliu.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Feli, noi am urcat din Poiana Tapului si traseul a fost ok pentru copii. La poalele pantei este un indicator pe care scrie ca se ajunge la cascada cam in jumatate de ora, dar noi cu copii care se legau de fiecare frunzulita am facut mai mult (spre 45-50 min , nu am cronometrat) - la coborare a fost beeeton!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Ce fac in timpul liber ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Mandy balcoane din lemn nu mai sunt, dar poti sa te uiti de pe pietre. Cat iti permiti sa te apropii de margine.
La unul din balcoanele de la dolina 2 se vedea ca marginea e prelungita cu ceva de lemn dar parea cam putred. Eu m-am dus dar Virgil n-a avut curajul la cele aproape 90 de kile ale lui. Se cam misca ala si sub mine.

Pacat. Cu un minim de investitie din partea statului s-ar putea face ceva ca lumea. Bine ca a bagat "madam" bani in reclame, dar in amenajari la fata locului ciuciu.
Cum mai e Tusnadul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hello!

am fost si noi in trend cu majoritatea si am fugit la munte in week-end! Am urcat pe binecunoscutul traseu de la Durau. Maria a urcat singura aproape tot drumul (1,5 h de urcus greeeeeeeeu), mobilizata de promisiunea unei inghetate EU am gafait rau de tot (batranetile astea) cu cele 12 kg de pui de om in spate
am fost super fericiti ca am reusit sa ajungem si anul acesta. Sa ne tina puterile sa ne laudam cu asta si la 50 de ani

Incarc acum niste poze din ultimele trei luni si trimit invitati ein contul comun.

Feli, sa va fie de bine concediul, pacat de intamplarile neplacute!

Ina, ai rezumat asa de bine procesul de crestere a copiilor in trecut. Eu imi dedic 90% din timp lor si restul casei. Dk nu ies cu ei de doua ori pe zi afara consider ca nu am facut nimic in ziua respectiva. Pai nu pentru asta stau acasa cu ei?
Stiu cum este sa nu ai ajutor, eu inca am noroc cu unchiu-meu care ne mai calca pragul o data pe saptamana. Si uite ca am lasat-o din nou pe Maria la bunici la Roman, la dorinta ei.

Cami, sa va fie de bine excursia!

Lavi, condoleante!

Miha, oau, super ca te mobilizezi sa alergi si sa faci gimnastica! Io nu stiu cum sa mai stau in pat 5 minute dimineata pana sa aud o voce care striga: maaaaaaamiiiii

Mergi la inceput

Cami frumoase pozele de la munte iar Daria e o domnisoara maaare si frumoasa!

Ioana multumesc!
Sa va fie de bine drumetia! Si la mai multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

poate il stiati sau nu,cel mai periculos traseu din lume
http://www.trilulilu.ro/swty/e8d75399aae894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_80

Ne/am intors si noi, de miercuri noapte. A fost super si intalnirea cu Tania, tare mult imi place de mamicile din Sibiu. Stefan si Maya s/au inteles bine, dar fara vreo initiativa romantica, vad ca se poarta.

Ei Mihaela, poate nu stii ca Stefan de Tania e promis demult Anei de Ripley....deci e mai greu de abordat, ca si noi am incercat:)))

Feli dar ce avea pensiunea de ati plecat asa de repede? Ca pe site arata bine... Aha, acuma vad ca ai detaliat...nasol ca turismul autohton nu reuseste sa faca pasi mai mari, pai cu asa mentalitati ce sa faci?

Ioana sunt impresionata de cat a urcat Maria, 1h5??? Pai missa dupa 3 minute de mers lejer incepe sa se vaiete, si e in stare sa se puna in mijlocul drumului fara sa se mai scoale, pot sa ii promit si luna de pe cer. Seamana cu ta-su, niste comozi. Noi si acum mai luam caruciorul, mai zic ca l-am avut cu noi in Creta?

Cami sa va fie de bine weekendul relaxant de pe munte! Inca nu am vazut pozele dar abia astept.

Mergi la inceput