Ce parfumuri va plac? (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Miss Dior Cherie pleaca...in Moldova

Propozitia mi-a amintit instant de Coana Chiritza si furculisionul ei !

manucu, merci de lamuriri! Recompensa...hm....ma gandesc !

Atentie, de la babanu' zicere( mi-a scris acum pe mess) : se poate comanda si de pe 1stperfume, insa se plateste si shippingul de la magazin in state- adica 7 $/comanda - si dureaza vreo 3 saptamani pana ajung.

Dana, ma omori! Vreau Crystal Noir dar tr sa rezist ! Sau vrei sa fac apel , in ultima instanta, la cardul din congelator, ca in film?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Sali, esti mortala! L-ai congelat? Mi-a placut mult filmul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Am gasit azi un tip in oras care vindea parfumuri din acelea, sub forma de pen, la 35ml (30 lei). Cred ca sunt copii, insa am incercat Chanel - Coco M. si mirosea identic cu al meu, original de acasa. Am incercat, m-am plimbat prin soare vreo 3 ore si a persistat parca mai mult decat al meu M-am intors la el si am cumparat mai multe, ador Burberry - London si Amor Amor si Dior Addict

Ce am mai gasit la el e un Chanel - Candy care este absolut superb, imi place la nebunie. Chiar miroase a bomboane, sau poate a guma Turbo dar intr-un mod care iti aduce zambetul pe buze. E vesel rau, te indeamna la toate nebuniile si are baza aia Chanel, poate cumva seamana cu Chance. Eu insa nu stiu nici un Candy de la Chanel. Aveti idee care ar fi originalul?

Maine ma duc iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali
se poate comanda si de pe 1stperfume, insa se plateste si shippingul de la magazin in state- adica 7 $/comanda - si dureaza vreo 3 saptamani pana ajung.

deci comisionul final cat e? pretul de pe site + 7$ + 10$.....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Cu precizarea 7$ pe comanda, nu pe parfum (cred)

_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)

Mergi la inceput

Versace pleaca la...Sibiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

'Neata, e gata.

Noi plecam la mare, indata ma apuc sa fac bagajul. Ne auzim peste o saptamana, pana atunci, toate cele bune!

Mergi la inceput

Neatza !
mephala, rall, exact cum am scris : 7$/comanda, nu pe parfum. Daca ar fi fost pe parfum, comisionul de 17 $ ar face ca pretul sa fie mai mare decat pe big sau fragrancex . Desi eu am depistat cateva "cazuri" atat de reduse pe 1st, incat chiar si cu cei 7 dolari adaugati, tot e mai convenabil ! dar e multa munca de "research" !
Cum vi se pare cu acesti 7 $/comanda ? Sa zicem ca noi 3 dam o comanda , rezulta ca vom plati fiecare un comision de 10 + 2,3 $ , adica 12,3 $? Pai asa devine super convenabil! Deci o solutie ar fi cat mai multe parfumuri intr-o comanda, si atunci cei 7$ se impart!

rall, uite ce am gasit: http://www.okazii.ro/catalog/30640134/parfum-de-dama-CHANEL-CANDY-100ml-original-duty-free.html#galerie.
Nu stiam nici eu de Chanel Candy!

dana, la cine a plecat Versace?
Si sa stii ca voi scoate cardul din congelator daca ma cuplez cu cineva sa luam parf. de pe 1st!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

'Neata, e gata.

Noi plecam la mare, indata ma apuc sa fac bagajul. Ne auzim peste o saptamana, pana atunci, toate cele bune!

Vacanta placuta!
Multumesc pt cafea !

Mergi la inceput

Versace pleaca la Iulia. Ea a lipsit o perioada de la acest subiect, dar va reveni curand.

mephala, drum bun si vacanta placuta

va pup parfumatelor, plecam la un curs de echitatie cu fiul nostru
(in vacanta l-am pus pe un ponei si de atunci numai asta auzim...)

Mergi la inceput