Ce parfumuri va plac? (15)
Raspunsuri - Pagina 9
manucu spune:
danamiha despre acest site era vorba http://www.1stperfume.com nu de cel scris de tine.
Am cercetat mai bine 1stperfume.com si am vazut ca daca cumperi produse in valoare de 100$ atunci dispare acel comision de 7$ (6,95$ mai exact, de accea va propun ca atunci cand va hotarati sa faceti o comanda de pe site anuntati si pe forum poate trecem de suta si ramanem doar cu comisionul de 10&.
Ce spuneti?
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
hristina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manucu danamiha despre acest site era vorba http://www.1stperfume.com nu de cel scris de tine. Am cercetat mai bine 1stperfume.com si am vazut ca daca cumperi produse in valoare de 100$ atunci dispare acel comision de 7$ (6,95$ mai exact, de accea va propun ca atunci cand va hotarati sa faceti o comanda de pe site anuntati si pe forum poate trecem de suta si ramanem doar cu comisionul de 10&. Ce spuneti? mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008) |
Si pe mine ma interseaza ceva de pe site-ul cel nou aparaut in discutie!
Cred ca cel mai bine ar fi sa adunam aici comanda si sa o plasam in grup!
manucu spune:
In caz ca nu ati citit paginile din urma sa stiti ca ies la interval si eu cu urmatoarele:
1. www.bigdiscountfragrances.com/womens-fragrances/sung-perfume.html?pid=17" target="_blank">Sung - www.fragrantica.com/perfume/Alfred-Sung/Sung-1650.html" target="_blank">Alfred Sung, EDT, 100ml, testern nefolosit;
2. www.bigdiscountfragrances.com/womens-fragrances/red-door-perfume.html?pid=690" target="_blank">Red Door - www.fragrantica.com/perfume/Elizabeth-Arden/Red-Door-86.html" target="_blank">Elizabeth Arden, EDT, 100ml, tester fara capac, folosit 1ml ;
3. www.bigdiscountfragrances.com/womens-fragrances/lucky-you-perfume.html?pid=11980" target="_blank">Lucky you - www.fragrantica.com/perfume/Lucky-Brand/Lucky-You-for-Women-4586.html" target="_blank">Liz Claiborne, EDT, 200ml, folosit 15ml;
4. www.bigdiscountfragrances.com/perfume-gift-sets/heaven-sent-gift-set.html?pid=11246" target="_blank">Heavent Sent - www.fragrantica.com/perfume/Dana/Heaven-Sent-4592.html" target="_blank">Dana, set EDP 100ml + body lotion 120ml, nefolosit;
5. www.bigdiscountfragrances.com/womens-fragrances/shi-perfume.html?pid=718" target="_blank">Shy - www.fragrantica.com/perfume/Alfred-Sung/Shi-1638.html" target="_blank">Alfred Sung, EDP, 100ml, tester fara capac,folosit 4ml.
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
sanse spune:
Dar ce, el doar un parfum comanda la ei?Nu ne poate cere inca 7% la fiecare .El depaseste suta de dolari usor.
Probabil a dat raspunsul asta pentru a ne taia elanul.
Daca nu accepta nici ce spune manucu referitor la comenzile ce depasesc 100$ ne combinam si gata.
Eu astept de la el 2 parfumuri pe care am apucat sa le comand inainte sa vad postarile voastre cu sait-ul respectiv dar ma mai intereseaza ceva.
Daca ma primiti vreu si eu
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
geniest spune:
Si eu ma bag, daca ne hotaram sa ne combinam. Am comanda de 52 de dolari si ce se mai adauga de la omul asta, babanu'....
Cine se poate interesa cum ne taxeaza babanu' daca comandam de peste 100 dolari ? Eu nu am avut de-a face niciodata cu el....
sali spune:
Asadar, au aparut 2 modalitati de a "fenta" comisionul de transport :
1. comanda de minim 100 $ ( sunt convinsa ca ne vom mobiliza ! ) . Deja avem hristina , manucu, sanse . Sambata /duminica stau mai putin fetele pe forum dar sa vedeti de maine. Cred ca se face repede suta de dolari!
Ar trebui sa facem o simulare si sa scriem si valoarea cu care intra, am pregatit calculatorul sa fac adunarea!
2. Impartirea comisionului intre cele care comanda, cum spuneam cu 2 pagini mai inainte. La 2 persoane cuplate pe o comanda, comisionul devine 3,5$/parfumata . La 3 persoane - 2,3$. La 4 persoane - 1, 75. Si tot asa.
In varianta 2 nu mai trebuie sa strangem comenzi de minim 100 $.
Trebuie facuta o incercare!
Let's do it!
Ma mai gandesc la ceva: noi tot incercam sa fentam comisionul de transport, care este mai mic si la o adica se imparte, este colectiv, deci nu mai este o problema.
Mai bine gasim o solutie sa sarim comisionul de 10 $/parfum! Ca asta ne doare pe fiecare, ca nu putem sa-l mai impartim cu nimeni si mai este si pt fiecare parfum!
Nu cunoastem pe nimeni in State? O sora, un frate, o verisoara, o matusa, o bunica? O parfumata de pe forum?
Sau in UE , sa ne faca lipeala la sephora, douglas, etc, care nu trimit in Ro( in cazul in care au preturi bune)
Ca nu vrem chiar degeaba, negociem comisionul! De la 5 $ in jos!
Tr sa existe si alte solutii, monopolul nu e practica mea preferata! ( atunci cand nu-l detin eu, desigur ).
Ce spuneti?
sali spune:
citat din mesajul lui geniest Si eu ma bag, daca ne hotaram sa ne combinam. Am comanda de 52 de dolari si ce se mai adauga de la omul asta, babanu'.... Cine se poate interesa cum ne taxeaza babanu' daca comandam de peste 100 dolari ? Eu nu am avut de-a face niciodata cu el.... |
Haideti ca ii scriu eu acum pe YM.
Cand imi raspunde , va scriu imediat.
Parfumatelor, intrati cu preturile, sa vedem cat se aduna!
hristina spune:
Eu cunosc in State si vreau sa abordez azi amica, sa vad cum ne poate ajuta, asa for free.
Ne mai gandim, ok?
Si cunosc si in Uk daca mai e cazul, dar ma gandesc ca vor vrea si fetele totusi ceva...nu cred ca mai ajuta azi cineva for fun
geniest spune:
Mersi mult Sali. Inteleg ca babanu' asta ia 10 $ / parfum ? Pai daca ne combinam negociem comisionul asta de 10 dolari....Daca ii plasam comanda de 10 parfumuri doar nu o sa ne ia 100 dolari comision....ce naiba !!!
teo30967 spune:
citat din mesajul ui sali Si sa stii ca voi scoate cardul din congelator daca ma cuplez cu cineva sa luam parf. de pe 1st! |
saaaaaaaaaaaaali m cuplez cu tine cu cine trebuie numai sa iau parfumuri dupa site-ul ala !!!!!!
am revenit mama da ce actiitate intensa in lipsa mea1 site-uri noi bursa parfumurilor, negocieri, ditribuitori noi !!!!!!!! nu am cuvinte
ce tre sa fac sa mi bag lista pe net ?