Ce parfumuri va plac? (15)
Raspunsuri - Pagina 10
sali spune:
hristina, nu zice nimeni sa fie for free sau for fun , mi se pare normal sa fie toata lumea motivata! Tu abordeaza ce e de abordat , orice comision mai mic de 10 dolari ma intereseaza!
geniest, exact asa procedeaza babanu' de cativa ani buni si i-a mers de numa'! Nu cred ca e dispus sa negocieze , are clienti destui, sa ne gandim ca in fiecare saptamana ( in fiecare zi de luni) comanda in state aproximativ 50 de parfumuri.Comisionul il imparte cred cu amicul lui din state caruia ii plaseaza toate comenzile stranse din Ro. Regulile lui sunt clare si el este f serios. Singura "negociere" este ca al 8-lea parfum comandat la el are comision 0.
teo, mon amour, bine ca ai aparut! ( ai vazut ca am luat de la Dana 2 parfumri: Jaipur Saphir si Cristobal Balenciaga? Ce spui, stii vreunul dintre ele? )
M-am uitat putin pe douglas.de si sephora si nu cred ca e vreo afacere, preturile mi se par mari.
sali spune:
Mi-a raspuns babanu' pe mess: " bineinteles, daca ai comanda peste 100$, shipping-ul magazin- SUA este free."
Asadar......daca vreti, intrati fiecare cu pretul comenzii, sa vedem ce iese!
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali teo, mon amour, bine ca ai aparut! ( ai vazut ca am luat de la Dana 2 parfumri: Jaipur Saphir si Cristobal Balenciaga? Ce spui, stii vreunul dintre ele? ) |
nu sali din pacat nu stiu nimic despre ele dar la amandoua mi s-au aprins beculetele !!!!
oricum am citit despre ele pe fragrantica (fiica-mea mi-a aratat sa citesc site-ul respectiv tradus si e mult mai bine asa ) si nu sunt referinte negative cel putin la cristobal- uite un comentariu " Dulce si elegant împodobit parfumare, care din ce in ce Cristobal este de nasul meu. I use it when wearing business clothes, luv it! Am s#259;-l utiliza#355;i când poart#259; haine de afaceri, Luv it!"
o sa ma uit din nou si la jaipur - uite ce zic niste tipe "n primele câteva minute am fost destul de dissapointe de la asta, pentru c#259; mi-a reamintit budoar foarte foarte much.When este stabilit a început s#259; i place mai mult, deoarece este destul de sufisticated miros si foarte feminin. Cei din jurul meu s#259; se îndr#259;gosteasc#259; de ea atunci când i trece by.But problema este c#259; nu a fost ce-am a#351;teptat, am Lil bit dissapointed, înc#259; îmi aminte#351;te de budoar care Nu-mi place foarte mult!
Ps good thing is that reminds me a little bit of Dolce Vita which i adore.they have similar notes .Jaiphur saphire didnt surpsrised me at all .it isnt something new to my nose... Ps lucru bun este faptul c#259;-mi aduce aminte un pic de Dolce Vita, care i-au adore.they similare note. Jaiphur saphire didnt surpsrised-m#259; la toate. It isnt ceva nou la nas ...
si alta : Un alt orientale preferat de-a mea, cred c#259; acesta este un miros care toat#259; lumea îi place! Orientali, dar #355;inând seama #351;i de prospe#355;ime în el too.The scor#355;i#351;oar#259; urmeaz#259; tot drumul, si-mi place scor#355;i#351;oar#259; miros a#351;a c#259; mi-drive nebun! Dac#259; dragoste Orientali #351;i scor#355;i#351;oar#259; , trebuie s#259; încerca#355;i-o pe asta!"
oricum mai ai putin si le primesti ce mai conteaza ?
eu cred c iti vor placea !
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
nu sali din pacat nu stiu nimic despre ele dar la amandoua mi s-au aprins beculetele !!!! |
Vezi Teo ce ai pierdut daca lipsesti?
teo30967 spune:
sali eu vreau asta
http://www.1stperfume.com/ivobalfetsp17u.html -sticla de 50 ml)
astept instructiuni ce fac mai departe ?
http://www.1stperfume.com/mycqufepsp16.html
sali spune:
teo, multumesc , am citit pe fragrantica comentariile inainte de a ma hotari. Iti dai seama ca referirile la Dolce Vita si Boudoir m-au incantat. Sunt convinsa ca imi vor placea!
Vezi ca nu merge link-ul de la prima ta alegere, am vazut ca a doua este Pierre Balmain - Ivoire dar prima nu pot vedea ce este si deci nu stiu pretul!
Nu stiu nici eu ce sa-ti spun mai departe , chestia cu comenzile de pe 1st. a venit ca o avalansa si nu am apucat sa ne organizam !
Deocamdata stam in stand by , pana strangem 100$ , ceea ce e relativ usor ( geniest s-a anuntat deja cu o comanda de 52$) ! Apoi...venim cu propuneri, votam democratic si alegem cea mai buna solutie!
Dar imi place ca esti hotarata!
dana, te salut! Maine sper sa-ti spun cum se aseaza Jaipur pe piele! Si peste o zi-doua, Cristobal !
Nu uita de Prada, da ?
anne16 spune:
As dorii si eu sa iau Lolita, deci m-a inscriu si eu
acesta il aveti voi?
http://www.1stperfume.com/women-s-fragrances-l-lolita-lempicka-women-by-lolita-lempicka.html
teo30967 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danamiha
Vezi Teo ce ai pierdut daca lipsesti? |
da dana am lipsit de la "apel" dar nu inteleg ce e cu tine ?
cum ai reusit sa te desparti de atatea parfumuri?
eu am vorbit cufiica-mea si a zis ca nu dam nimic, culmea tre sa ma despart de un daliflor ca anul acesta nu m-am dat de 5 ori cu el si am zis sa l dau cumnatei mele ca zgarciobul de frate miu nu i cumpara parfumuri ...si ...ma indur... dar greu deci?