Ce parfumuri va plac? (15)
Raspunsuri - Pagina 11
geniest spune:
Daca babanu' ia 10 $ pe parfum nu mai e convenabil. Cel putin pentru mine. Ma prinde nasol mobilizarea asta ca maine plec pentru 1 saptamana in concediu, asa ca daca va mai fi vorba de comanda comuna, abia pe 24 mai pot. Offf...ce complicat...nu puteau si astia depe 1st sa livreze in Romania ???? Ce, le cadea rangu' ???!!!!
sali spune:
anne16, eu pe acesta il am, despre el s-a vorbit aici atat de mult la un moment dat. L-am luat tester dar si normal arata la fel, adica oricum nu are capac, asa este modelul.
Asadar, intri cu acesta de 27 USD ?
teo, trebuia sa ghicesc ca este vorba despre My Queen ! Faina alegere!
geniest, concediu placut ! Si stai linistita, nu avem cum sa comandam intr-o saptamana cat esti tu plecata, maine ca e luni babanu da comanda dar noi sigur nu intram, asa ca avem toata saptamana viitoare ( cel putin) la dispozitie sa vedem ce si cum.
anne16 spune:
Da, intru.
Cum facem? Cred ca trebuie facuta comanda pe o singura persoana si restul sa trimitem toate banii ei, sa poata trimite mai departe banii lui babanu.
danamiha spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui teo30967
da dana am lipsit de la "apel" dar nu inteleg ce e cu tine ? cum ai reusit sa te desparti de atatea parfumuri? eu am vorbit cufiica-mea si a zis ca nu dam nimic, culmea tre sa ma despart de un daliflor ca anul acesta nu m-am dat de 5 ori cu el si am zis sa l dau cumnatei mele ca zgarciobul de frate miu nu i cumpara parfumuri ...si ...ma indur... dar greu deci? |
Draga mea, nici sotul meu nu stie ce e cu mine
Lucrez de acasa. Nu are rost sa le tin in dulap.
Vad ca nu va place J'adore, Insolence si Wish
rall spune:
Nu e mai usor daca ii expuneti lu' babanu planul, ii spuneti eu sunt persoana #x de la comanda comuna, sa facem 100$ - sa fie free shipping, si el apoi trimite separat, fiecareia, parfumul dorit? ![]()
_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)
TatianaS spune:
Buna tuturor,
ma numesc Tatiana, locuiesc in SUA.
Tatiana
Anunturile comerciale de orice gen sunt interzise
hristina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui TatianaS Buna tuturor, ma numesc Tatiana, locuiesc in SUA si trimit de aici hainutze de firma pentru copii si incaltaminte pe care le comercializez online. Am inteles de la o prietena ca sunteti interesate de parfumuri si daca doriti, eu va pot face comanda de pe net. Daca sunteti interesate, vorbim aici, sau ma puteti contacta pe email: spanutatiana@yahoo.co.uk Tatiana http://community.webshots.com/user/tatianas |
EA e!
Confirm si sustin calitatea! Ne cunoastem de cativa ani, traiasca DC-ul si
nu sunt de-ajuns pentru cat e ea de delicata si saritoare! Avem sansa sa ne inecam in parfumuri!
manucu spune:
TatianaS eu cred ca cel mai bine ar fi sa ne spui cum procedezi cu celelalte produse pe care le comercializezi online sa vedem care este mecanismul, comisioanele si transportul.
Poate ne dai un link si cu ce comercializezi tu acum, suna tentant hainute si incaltaminte pt copii
.
mamica lui
Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
sanse spune:
Cand sa incins aici atmosfera m-am gasit sa plec si eu la mare....
Stau doar pana miercuri.Poate pana atunci hotarati cum facem.![]()
Va pup
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC