Ce parfumuri va plac? (15)
Raspunsuri - Pagina 7
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mephala30
io cred ca vrea sa mearga in vacanta, . (am glumit, ) |
Acum 3 sapt ne-am intors din vacanta, dar cu mare drag as pleca din nou, mai bine zis m-as muta la Budapesta, dar limba nu as putea sa o invat nici in 100 de ani
geniest, nu cumperi nimic?
geniest spune:
esti tare. Cumpar, cum sa nu, ai SKIN ?
Sau Alien - Thierry Mulgler ?
Mai stiti voi ca pe subiectul acesta mai scria si blue eyes...sper sa nu ma insel, dar era destul de prezenta...
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui geniest esti tare. Cumpar, cum sa nu, ai SKIN ? Sau Alien - Thierry Mulgler ? Mai stiti voi ca pe subiectul acesta mai scria si blue eyes...sper sa nu ma insel, dar era destul de prezenta... |
Nu le am, dar le comand pt tine
danamiha spune:
citat din mesajul lui sali AM ADJUDECAT BALENCIAGA _ CRISTOBAL! Asta da achizitie,( macar prin prisma raritatii) stiu! Dana, acum sa nu te razgandesti! mephala, daca nu-ti da insomnii, merge o cafea si dupa amiaza!Eu chiar acum am sosit acasa si mi-am facut o Ice Cofee... M-am uitat dupa tine de dimineata dar e bine si mai tarziu! Bursa a fost un lucru bun (si) pt ca a scos subiectul din amorteala! A "inviat" babanu! Azi mi-a scris pe mess si bineinteles ca l-am intrebat daca aduce de pe 1stperfume. Cand imi va raspunde, va scriu. iepumic, mie imi place Amarige Mariage( l-am testat toamna trecuta) dar nu am nimic de dat la schimb. Imi amintesc un miros de vanilie, acea vanilie de la Givenchy. In ce cantitate il ai? dana, dar punctele 3 si 4 de ce sunt excluse de la bonus? Fara discriminari ! E o regula a forumului! Va pup "parfumat", cum altfel? ...si nu in ultimul rand: TEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! |
Nu, nu ma razgandesc. Eventual cer mai mult
Sali, tu esti o clienta fidela asa ca te rog sa-ti alegi un miniparfum pe care ti-l trimit cu Cristobal luni
sali spune:
citat din mesajul lui danamiha Sali, tu esti o clienta fidela asa ca te rog sa-ti alegi un miniparfum pe care ti-l trimit cu Cristobal luni |
Atat asteptam, sa nu-mi propui!
Cred ca stii si sigura ce aleg! FLOWERBOMB! Sunt curioasa sa vad cum este si tu ai spus mai demult ca mi-ar placea!
geniest, ai dreptate, blue eyes scria grozav ! Am putea sa-i dam un PM s-o rechemam!
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
Atat asteptam, sa nu-mi propui! Cred ca stii si sigura ce aleg! FLOWERBOMB! Sunt curioasa sa vad cum este si tu ai spus mai demult ca mi-ar placea! geniest, ai dreptate, blue eyes scria grozav ! Am putea sa-i dam un PM s-o rechemam! |
M-am gandit eu
manucu spune:
citat din mesajul lui sali manucu, meriti recompensa! Dar nu inteleg, daca comand de pe 1st perfume, pe langa comisionul lui babanu, platesc tot eu si transportul ( cei 7 dolari)? Tu la Lolita ai platit doar comisionul adaugat la pretul afisat pe site sau ai platit si transportul din state? Si cum adica, babanu " s-a scapat"? Ma gandeam ca nu conteaza pt el de unde comandam noi, comisionul lui ramane acelasi. Sau crezi ca face inginerii financiare , noi comandam pe big sau fragrancex, credem ca de acolo ni le aduce si cand colo, el, hop, le ia de pe 1st( sa zicem) si diferenta ramane la el? Oricum, daca toate il vom intreba si ii vom cere sa aduca de pe 1st, cred ca o va face! La urma urmei, spune ca face comenzi de pe orice site din SUA, nu? Pana una alta, minivacanta lui vad ca nu e chiar atat de mini...! |
Eu am comandat lolita de pe amazon, iar el mi-a luat parfumul de pe 1stperfume.com pt ca era mai ieftin zice el, dar era comisionul de shiping mai mare, asa ca eu am iesit mai ieftin doar cu 1$. comisionul de shiping il platesti oricum, pe langa comisionul lui, deoarece pe big si fragrancex e freeshiping.
PS: Si recompensa mea?!?
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
manucu spune:
Adica la mine, eu l-am adjudecat , si cum am luat ce era la pozitia castigatoare 5 aleg First-Van Cleef&Arpels.
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
danamiha spune:
Au mai ramas (unul e nou pe lista):
1. Insolence-Guerlain, 100ml, EDT
2. J'adore-C.Dior, 100 ml, EDP
3. Wish, 75 ml, EDP
4. Crystal Noir, 50 ml, EDP, nu cred ca l-am folosit de vreo 3 ori, aproape insesizabil ce lipseste din el, are un capac superbbb Sali, nu e tester
am un singur "bonus", asa ca Quelques Fleures il voi da celei care va comanda prima unul dintre parfumurile de la pozitiile 1 si 2.