Ce parfumuri va plac? (15)
Raspunsuri - Pagina 6
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali dana, vrei sa fugi din tara? Iti trimit acum PM pt Cristobal Balenciaga! |
Imi pare rau ca nu am "fugit" in 1980 cand am fost prima data in vacanta in strainatate cu ai mei la Paris. Numai vina lor e Asta e...
danamiha spune:
Sali, despre site-l acesta: http://www.parfum1.com/perfume.asp?tb=promotions, vorbesti?
Livreaza si in Ro?
iepumic spune:
Dana, chiar te rog, sunt curioasa ce o sa imi poti "raporta" ulterior. Daca citesti descrierile, Prada si Prada Intense sunt de fapt acelasi parfum doar ca cel de-al doilea este mai concentrat si are in plus patchouli care ii da o nota mai dulce. Cum mie nu prea mi se potrivesc parfumurile dulci, cred ca cel care mi-a placut este Prada (simplu). M-am uitat iar la ambalaj si este roz iar scrisul e cu maro-visiniu.
Sali, sa stii ca exact rafinament mi-a inspirat parfumul! Nu gaseam cuvantul sa-l descriu dar cred ca "rafinat" se potriveste cel mai bine. Ca sa iti faci o oarecare idee, seamana putin cu Allure Sensuelle de la Chanel insa mai finut. Mie mi-a placut Allure Sensuelle la nebunie in sticla dar de cate ori l-am incercat pe piele a degenerat mirosul in ceva care semana mai mult a spray anti-gandaci decat a parfum, asa ca nu am putut sa mi-l cumpar, ar fi fost inutil. De aceea sunt asa de incantata de acest Prada, chiar miroase bine pe mine!
Despre Givenchy - Amarige Mariage ce pareri aveti??? Eu nu ma prea identific cu el, am unul acasa cu care mi-am dat de 3 ori...daca il vrea cineva l-as da la schimb...Din pacate nu cred ca mai am cutia insa pot sa va spun ca l-am primit de ziua mea si a fost cumparat de la Ina Center.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
anne16 spune:
citat din mesajul lui danamiha Sali, despre site-l acesta: http://www.parfum1.com/perfume.asp?tb=promotions, vorbesti? Livreaza si in Ro? |
Despre site-ul acesta vorbeste Sali
(site-ul respectiv a fost descoperit de alia_ro sau mai bine zis ea a scris la inceputul acestui capitol despre el)
Nu livreaza in RO
manucu spunea ca putem comanda prin Babanu
danamiha spune:
iepumic, mie imi plac parfumurile mai dulci si retin ca unul mi-a placut f.mult,cred ca era Prada Tendre, deci tie ti-a placut Prada. Stiu ca am testat 3 parfumuri de la Prada, am si scris pe forum despre asta, al treilea era Infussion D'iris. Oricum le voi testa si imi notez exact. Am Allure Sensuelle si imi place mult, pe pielea mea miroase atat de placut.Intr-adevar "rafinat" e cuvantul ideal pentru Prada.
Am testat Prada, Prada Tendre si Infussion D'iris, uite-le www.fragrancex.com/search/_stext_pradasearch_results.html" target="_blank">aici
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anne16
Despre site-ul acesta vorbeste Sali (site-ul respectiv a fost descoperit de alia_ro sau mai bine zis ea a scris la inceputul acestui capitol despre el) Nu livreaza in RO manucu spunea ca putem comanda prin Babanu |
Multumesc Am expediat pachetul dimineata, luni sper sa ajunga
mephala30 spune:
citat din mesajul lui sali mephala, cafeaua este gata servita( m-am trezit mai devreme azi) Multumesc pt ce mi spui despre Jaipur Saphir, inseamna ca il stii si ti-a placut? Eu nu l-am mirosit niciodata! |
multumesc pentru cafea, am avut dimineata ocupata cu alte treburi si n-am reusit sa intru pe forum.
N-am mirosit Jaipur Saphir (nu l-am gasit), doar am citit reviews-urile de pe fragrantica.
mephala30 spune:
citat din mesajul lui sali dana, vrei sa fugi din tara? |
io cred ca vrea sa mearga in vacanta, .
(am glumit, )
geniest spune:
Dana ....da' te-am "impulsionat" tare rau Ma asteptai pe mine sa zic de Ma Griffe....sa vezi daca iau avertisment
Carrye da, de la mine il ai, insa Dana a intermediat tranzactia.
sali spune:
AM ADJUDECAT BALENCIAGA _ CRISTOBAL!
Asta da achizitie,( macar prin prisma raritatii) stiu! Dana, acum sa nu te razgandesti!
mephala, daca nu-ti da insomnii, merge o cafea si dupa amiaza!Eu chiar acum am sosit acasa si mi-am facut o Ice Cofee...
M-am uitat dupa tine de dimineata dar e bine si mai tarziu!
Bursa a fost un lucru bun (si) pt ca a scos subiectul din amorteala!
A "inviat" babanu! Azi mi-a scris pe mess si bineinteles ca l-am intrebat daca aduce de pe 1stperfume. Cand imi va raspunde, va scriu.
iepumic, mie imi place Amarige Mariage( l-am testat toamna trecuta) dar nu am nimic de dat la schimb. Imi amintesc un miros de vanilie, acea vanilie de la Givenchy. In ce cantitate il ai?
dana, dar punctele 3 si 4 de ce sunt excluse de la bonus? Fara discriminari ! E o regula a forumului!
Va pup "parfumat", cum altfel?
...si nu in ultimul rand: TEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!