Ce parfumuri va plac? (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui manucu

Sali eu vreau recompensa!!!!!
Babanu' face comenzi si de pe 1stperfume, mi-a luat mie lolita de pe el, eu comandasem de pe amazon, iar el s-a "scapat" si mi-a zis ca l-a luat de pe 1stperfume ca era mai ieftin .

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Interesant site-ul dat de alia_ro

M-am uitat si eu pe el , dar cum nu cunosc pe nimeni... imi luasem gandul.
Acum trebuie sa vad unde ati scris voi cum pot lua legatura cu babanu

manucu, multumesc pt informatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Avand in vedere ca am deja 23 parfumuri si inca 8 "pe vine" (7 de la babanu' si 1 din Italia) ies si eu la interval:

1. www.bigdiscountfragrances.com/womens-fragrances/sung-perfume.html?pid=17" target="_blank">Sung - www.fragrantica.com/perfume/Alfred-Sung/Sung-1650.html" target="_blank">Alfred Sung, EDT, 100ml, testern nefolosit;
2. www.bigdiscountfragrances.com/womens-fragrances/red-door-perfume.html?pid=690" target="_blank">Red Door - www.fragrantica.com/perfume/Elizabeth-Arden/Red-Door-86.html" target="_blank">Elizabeth Arden, EDT, 100ml, tester fara capac, folosit 1ml ;
3. www.bigdiscountfragrances.com/womens-fragrances/lucky-you-perfume.html?pid=11980" target="_blank">Lucky you - www.fragrantica.com/perfume/Lucky-Brand/Lucky-You-for-Women-4586.html" target="_blank">Liz Claiborne, EDT, 200ml, folosit 15ml;
4. www.bigdiscountfragrances.com/perfume-gift-sets/heaven-sent-gift-set.html?pid=11246" target="_blank">Heavent Sent - www.fragrantica.com/perfume/Dana/Heaven-Sent-4592.html" target="_blank">Dana, set EDP 100ml + body lotion 120ml, nefolosit;
5. www.bigdiscountfragrances.com/womens-fragrances/shi-perfume.html?pid=718" target="_blank">Shy - www.fragrantica.com/perfume/Alfred-Sung/Shi-1638.html" target="_blank">Alfred Sung, EDP, 100ml, tester fara capac,folosit 4ml.

V-am pus descrierile pentru nu ma pricep la descris parfumuri .
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Anne informatii despre babanu' gasesti aici.

Sa tii cont ca acelasi parfum comandat de allia pe tine te-ar costa la babanu' 16,50 dolari +6.95 dolari transportul + 10 $ comisionul lui babanu', si asa cu comisionul lui tot e cu muuuuuult mai ieftin decat in magazinele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Dana,
ma intereseaza pe mine Casmir-ul

Ti-am trimis un mesaj pe PM.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iepumic

Dana, merci.
E unul dintre cele 2 roz, cred ca cel mai deschis. Am citit pe link-ul dat de tine ca unul este Prada si celalalt Prada Intense. Deci cred ca asta era diferenta.
Multumesc inca o data
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Daca nu e graba mare, saptamana viitoare joi merg la ai mei la Oradea si pot sa trec pe la Douglas sa le studiez. Le-am mai studiat si unul din ele mi-a placut mult, dar nu mai stiu exact care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Buna dimineata!
mephala, cafeaua este gata servita( m-am trezit mai devreme azi) , miroase ademenitor, poftiti va rog!
Multumesc pt ce mi spui despre Jaipur Saphir, inseamna ca il stii si ti-a placut? Eu nu l-am mirosit niciodata!
Dana, ce ai facut cu capacul? L-ai luat tester sau l-a mancat pisica?
Incearca PRADA si pt mine la Douglas si retine care este acela care place atat de mult, acela despre care ziceati pe aici ca este rafinat si se potriveste la o blana !
manucu, meriti recompensa! Dar nu inteleg, daca comand de pe 1st perfume, pe langa comisionul lui babanu, platesc tot eu si transportul ( cei 7 dolari)? Tu la Lolita ai platit doar comisionul adaugat la pretul afisat pe site sau ai platit si transportul din state?
Si cum adica, babanu " s-a scapat"? Ma gandeam ca nu conteaza pt el de unde comandam noi, comisionul lui ramane acelasi. Sau crezi ca face inginerii financiare , noi comandam pe big sau fragrancex, credem ca de acolo ni le aduce si cand colo, el, hop, le ia de pe 1st( sa zicem) si diferenta ramane la el?
Oricum, daca toate il vom intreba si ii vom cere sa aduca de pe 1st, cred ca o va face! La urma urmei, spune ca face comenzi de pe orice site din SUA, nu?
Pana una alta, minivacanta lui vad ca nu e chiar atat de mini...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Adjudecat Casmir-ul

Mergi la inceput

Sali, era o gluma cu capacul Are capac, nu e tester

Casmirul nu mai e de vanzare Merg sa-l impachetez, sper sa mai gasesc cutii si sa-l expediez.

Mergi la inceput

Am mai adaugat, dar le pun pe toate aici:

1. Insolence-Guerlain, 100ml, EDT
2. J'adore-C.Dior, 100 ml, EDP
3. Wish, 75 ml, EDP

4. Cristobal Balenciaga, 50 ml, EDT
5. Miss Dior Cherie-C.Dior, 100 ml, EDP

Cine cumpara parfumurile de la punctele 1, 2 sau 5 primeste bonus la alegere, unul dintre cele 3 miniparfumuri:

1. www.fragrancex.com/products/_lid_Q-am-pid_1088W-am-cid_Perfumeproducts.html" target="_blank">Quelques Fleurs
2. www.fragrancex.com/products/_lid_F-am-pid_61228W-am-cid_Perfumeproducts.html" target="_blank">Flowerbomb - Victor&Rolf
3. www.fragrancex.com/products/_lid_F-am-pid_403W-am-cid_Perfumeproducts.html" target="_blank">First-Van Cleef&Arpels

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

dana, vrei sa fugi din tara?
Iti trimit acum PM pt Cristobal Balenciaga!

Mergi la inceput