Ce parfumuri va plac? (15)
Raspunsuri - Pagina 4
iepumic spune:
Salutare, fetelor.
Poata ma ajutati si pe mine sa rezolv o dilema parfumata.
Ieri am primit o mostra la Douglas a parfumului Prada by Prada. Este intr-o sticluta tester cu capac maro, scrisul "Prada" e tot cu maro scris iar testerul era ambalat intr-un pliculet roz. Mi-a placut mult de tot cum miroase dar uitandu-ma pe net am vazut ca sunt mai multe parfumuri Prada by Prada pt femei (vreo 2 sau 3), seamana intre ele ca design dar difera ca preturi si m-am zapacit de tot. Foloseste cineva Prada si daca da, care????
O fi aceeasi treaba cum e cu Dolce & Gabbana "The One" si "L'Eau The One"??
Thnx!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
danamiha spune:
Sali, Jaipur e 100 ml, EDT (nu exista varianta EDP), lipseste un miligram, e persistent si f.f elegat( am prezentat bine??)
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iepumic Salutare, fetelor. Poata ma ajutati si pe mine sa rezolv o dilema parfumata. Ieri am primit o mostra la Douglas a parfumului Prada by Prada. Este intr-o sticluta tester cu capac maro, scrisul "Prada" e tot cu maro scris iar testerul era ambalat intr-un pliculet roz. Mi-a placut mult de tot cum miroase dar uitandu-ma pe net am vazut ca sunt mai multe parfumuri Prada by Prada pt femei (vreo 2 sau 3), seamana intre ele ca design dar difera ca preturi si m-am zapacit de tot. Foloseste cineva Prada si daca da, care???? O fi aceeasi treaba cum e cu Dolce & Gabbana "The One" si "L'Eau The One"?? Thnx! Iepumic Noi pozici cu Iepi-Mici CONCEDIU 2007 All's Well That Ends Well. |
Poate il recunosti cautand aici: www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-1045.html" target="_blank">Prada
iepumic spune:
Dana, merci.
E unul dintre cele 2 roz, cred ca cel mai deschis. Am citit pe link-ul dat de tine ca unul este Prada si celalalt Prada Intense. Deci cred ca asta era diferenta.
Multumesc inca o data
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
sali spune:
Dana, ai un PM pt Jaipur.
Astept o solutie viabila pt 1stperfume. Aducatoarei recompensa!
sali spune:
Am adjudecat JAIPUR SAPHIR de la dana!
Cautam o evadare din capcana gurmand/fructata catre ceva mai rafinat si cred ca JS este o alegere buna !
Chiar imi doream un parfum de la Boucheron!
Parca ar fi Craciunul, dana ne implineste dorintele! Carrye, Mephala si acum eu!
PS : dana, sa nu uiti capacul !
mephala30 spune:
Sali, buna achizitie, sa-l stapanesti sanatoasa si voioasa, .
...vreau si eu capac!!!
danamiha spune:
Am mai scos la interval:
1. Wish-Chopard, 75 ml, EDP, tester
2. Casmir-Chopard, 100 ml,EDP, tester
Sunt aproape nefolosite.
mephala, Insolance are capac
sali, capacul ti-l trimit cu urmatoarea comanda
manucu spune:
Sali eu vreau recompensa!!!!!
Babanu' face comenzi si de pe 1stperfume, mi-a luat mie lolita de pe el, eu comandasem de pe amazon, iar el s-a "scapat" si mi-a zis ca l-a luat de pe 1stperfume ca era mai ieftin .
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)