Ce parfumuri va plac? (15)
Raspunsuri - Pagina 3
mephala30 spune:
moama, ce preturi super sunt pe http://www.1stperfume.com/testers-women-s.html. Mai mici decat pe big....oauuuuu!
Dana, astept al doilea pm, .
Carrye spune:
Sa il stapanesti sanatoasa!
Il stiu si imi place si mie cum miroase dar acum ca am Allure nu mai imi trebuie nimic...
Inca o data, iti multumesc tare mult, Dana! Nici nu ma gandeam ca o sa am parte de asa bucurie la cate necazuri am in ultima vreme.
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carrye Sa il stapanesti sanatoasa! Il stiu si imi place si mie cum miroase dar acum ca am Allure nu mai imi trebuie nimic... Inca o data, iti multumesc tare mult, Dana! Nici nu ma gandeam ca o sa am parte de asa bucurie la cate necazuri am in ultima vreme. |
Cu toata dragostea Carry. Imi pare rau ca treci printr-o perioada mai grea
sali spune:
Buna dimineata, parfumatelor!
Mei, chinezii si Wall street-ul sunt mici copii pe langa noi!
mephala, cum cumparam de pe 1stperfume? Chiar este raiul parfumurilor! O sa-l intreb pe babanu' daca aduce ...si daca nu aduce, sa aduca! Site-ul e tare si pt alt motiv, din cate am vazut la repezeala : sunt parfumuri care pe big sau fragrancex nu sunt!
Alta varianta ar fi sa comande careva care se pricepe on line( pt ca noi strangem repede comenzi de 100 usd ca sa avem free shipping) si apoi( sau inainte) sa le platim celei care a comandat!
Ieri sau alaltaieri a scris cineva ca si-a comandat Trussardi Jeans de pe 1stperfume, sa vedem ce ne mai spune cand il primeste, desi cred ca site-ul este ok. Cine face sapaturi si afla, sa ne spuna si noua!
Ieri am vazut filmul" Confessions of a shopaholic" ! Adaptat, ar putea fi noua denumire a topicului: confession of a fragraholic!
hristina, asa deci, ne cititi zilnic din umbra dar scrieti din joi in paste? Noroc cu bursa parfumurilor ( imi revendic dreptul de autor ) ca asa va mai deconspirati...
teo, pe unde-mi umbli?
dana, Jaipur Saphir in ce cantitate il ( mai) ai ?
Va pup, ma duc sa studiez paginile de testere si Clearance pe 1st perfume!
mephala30 spune:
Sali, ce matinala esti, o n-ai pregatit si tu pentru fete? :)
Cat despre raiul parfumurilor, mare dreptate ai! Sunt atat de ieftine iar gama e mult mai variata decat pe big. Sa vedem, poate vine cineva in ajutorul nostru, sa putem cumpara de acolo.
apropo de filmul pe care l-ai vazut, io ma gandeam la un alt titlu' al topicului: cafeneaua parfumatelor, .
edit: am unghiile prea lungi, nu mai nimeresc tastele bine, .
sali spune:
Daca depistam o modalitate de cumparare de pe 1stperfume, pe de o parte ma bucur dar pe de o parte vad in zare falimentul !
Sunt preturi absolut incredibile! Nino Cerruti 1881 Collection EDP 100 ml costa 18 USD! ELLE Intense Woman ( YSL) EDP 50 ml costa 35 USD! Nu mai spun ca Lolita mea costa 27 de dolari!
Ciupiti-ma, cred ca visez!
mephala, bineinteles ca am pregatit cafeaua! Si seara, pe cea decofeinizata, tot cu voi o beau!
Imi place Cafeneaua parfumatelor, ca denumire!
Carrye spune:
Pai ma bag eu daca e de comandat! Eu inca nu m-am uitat pe site, o sa il studiez cu al meu iubit ca el e expertul. Face site-uri si isi da seama foarte repede daca este un site serios. Si mai ales, ce se ascunde in spatele lui.
Si mai apoi, chiar cu pretul de shipping, sa comandam un parfum, sa vedem conditiile, cum arata.
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carrye Pai ma bag eu daca e de comandat! Eu inca nu m-am uitat pe site, o sa il studiez cu al meu iubit ca el e expertul. Face site-uri si isi da seama foarte repede daca este un site serios. Si mai ales, ce se ascunde in spatele lui. Si mai apoi, chiar cu pretul de shipping, sa comandam un parfum, sa vedem conditiile, cum arata. |
Carrye, ar fi grozav!
Eu sunt"blocata" la comenzi on line, habar nu am cu ce se mananca! Altfel mi-as fi comandat si eu direct de pe fragrancex, fara sa ma mai intermedieze babanu'!
rall spune:
Siteul 1stperfume pare de incredere, are alexa rank 380mii (adica e pe locul 380mii din lume, nu e o cifra foarte mare insa avand in vedere ca sunt vreo 20 de bilioane in total, inseamna ca e destul de vizitat). Apoi, am vazut ca e verificat de companii mai mari, gen BizRate sau Shopping.com. As avea incredere sa comand de pe el.
Dar:
Q. Do you ship internationally?
Sorry, we do not ship internationally due to customs problems.
Deci direct din Romania nu se poate comanda.
_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)