Ce parfumuri va plac? (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

teo, carmena , gya ( scuze daca am uitat pe cineva care era interesata sa ne combinam la comanda pe 1stperfume ) eu una am renuntat deocamdata ( cel putin pt parfumuri mai scumpicele ca pret) ,pt ca am citit niste comentarii deloc magulitoare despre produsele de pe 1st.
Le puteti citi aici: http://www.shopping.com/xMR-1stperfume~MRD-305027~S-1 dar sa cititi de la pagina 5- 6 incolo, pt ca pe primele pagini sunt pareri pozitive. Apoi incepe jalea, sunt clienti care spun ca sticla cu parfum era pe jumatate goala sau ca Angel-ul mirosea aorice in afara de Angel !
O sa comand luni tot de pe big si fragrancex ( 6 parfumuri, doar unul pt mine ! ). Nu am nevoie dar....chiar asa sa treaca timpul degeaba, fara sa astept un parfumel ? Nu ma vad mergand la posta sa iau coletul si sa incep sa impart la prietene si eu...nimic.
Dupa aceea( probabil in vreo 2-3 saptamani) o sa fac totusi o incercare si cu 1st, ispita e mare dar o sa comand un parfum care costa in jur 16 - 20 $, ( sunt destule , le-am " ginit" , unele chiar faine ) , pt ca daca o fi sa fie teapa, sa nu plang dupa bani. 1 milion acolo mi se pare acceptabil sa-i pierd, la o adica, pt o cauza asa de nobila !
Astep sa vad daca mai zice carrye ceva despre site si mai ales poate va intra parfumata( scuze dar nu-mi aduc aminte cum se numeste ) care ne-a bagat in cap 1st - u si care si-a comandat acolo Trussardi Jeans. Trebuia sa i-l aduca cineva din state care venea in Ro.

carmena si teo, ce am scris mai sus tine loc de PM pe care am zis ca vi le scriu dar acum nu mai este cazul !

Daca tineti neaparat sa facem cu 1stperfume o afacere colectiva ( dar individuala in acelasi timp ) sau sa ne luam o mare teapa colectiva ( dar individual ain acelasi timp), am putea sa ne combinam asa de proba la niste " gioarse " ieftine , cred ca o sa fie fun !
Voi alegeti ! Am zis, n-am dat cu parul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali
Daca tineti neaparat sa facem cu 1stperfume o afacere colectiva ( dar individuala in acelasi timp ) sau sa ne luam o mare teapa colectiva ( dar individual ain acelasi timp), am putea sa ne combinam asa de proba la niste " gioarse " ieftine , cred ca o sa fie fun !
Voi alegeti ! Am zis, n-am dat cu parul ! [/purple]

sali eu nu dau tepe si nu vreau sa iau tepe ! nici colectiv nici individual ...
mai bine dau un ban in plus iau un parfum mai putin si mai rar si iau in continuare de pe big, amazon sau altele verificate !
preturile erau bune acolo dar ...cred ca nu degeaba erau asa mici ...

o sa iau legatura cu babanu sa comand my quuen de pe big

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha
iepumic, sper ca ne mai citesti, am studiat asa:

1. Prada, cutia este roz intens, iar pe ea scrie cu visiniu "Prada", e dulceag, placut.

2. Prada, cutia este un roz pal, foarte deschis, iar pe ea scrie "Prada", in schimb scrie "eau de parfume tendre", nu e dulce absolut deloc, banuiesc ca pe acesta l-ai testat

Si pana la urma tot nu m-am prins: care este cel care iti placuse data trecuta atat de mult ?

Primul. Dar paleste complet in fata hypnoticului Si acum, dupa dus, se simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Sali subscriu si eu la ce spune Teo. Stii tu e o vorba"nu ne permitem lucruri proaste". Poate imi dai si mie detaliile lui Babanu?! Si de pe care site sa comand, de pe care ati comandat si sunt ok?

Dana ce secretoasa esti. Recunosc ca nu am auzit de parfumul pe care ti l-ai cumparat azi, dar avand in vedere ca ti-a placut, spune-ne si noua mai multe ca ma facu-si curioasa.

Doamne cat timp imi trebuie sa mai invat de parfumurile astea...Si actele cine le face, daca io mai bag cateva, mai arunc un ochi pe forum...si tot asa imi trece ziua. Trebuie sa aduc copiii acasa de la bunici, sa ma mai aduca cu picioarele pe pamant ca asa visez doar flori, arome, vanilie, babanu'...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:
Voi alegeti ! Am zis, n-am dat cu parul !

sali eu nu dau tepe si nu vreau sa iau tepe ! nici colectiv nici individual ...

teo, era vorba doar , eventual, sa ne luam, in nici un caz sa dam !
Am zis in gluma dar vad ca a iesit prost ! Sau ai uitat sa pui un emoticon cu smile ? Ca prea ai fost taioasa si categorica !
Cand am zis "colectiv" m-am referit la comanda colectiva iar cand am zis individual m-am referit la faptul ca fiecare isi suporta eventuala pierdere !
Trebuia sa ma gandesc la vechea vorba cum ca lucrul amestecat...nu miroase bine...cu atat mai mult aici, pe un topic de parfumuri !
Imi pare sincer rau daca s- a inteles altceva sau am jignit pe cineva !

carmena, iti dau acum pe PM detaliile cu babanu ! [/purple]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Ca tot pe aci sunt...Sali, stai calma ca s-a inteles ce ai vrut sa spui, eu am subscris la ce a spus Teo in sensul ca nu ma bag sa iau teapa de la un site neverificat, indiferent de valoarea tepei... Teo a vrut sa spuna cred, ca si mine, ca daca nu e un site de incredere mai bine renuntam si luam ca si pana acum din surse sigure. Asa e Teo?

Si acu chiar ca plec la culcare

Mergi la inceput

Carmena, dar de unde ai inteles tu ca mi-am cumparat azi parfum? never din magazinele din Ro, ce preturi au. Am testat parfumurile pt cineva de aici de pe forum. Trebuie sa citesti tot din urmaAstept sa-mi spui impresii despre Wish si cand ai noutati sa-mi scrii de Guerlain-Insolece

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui Carmena
Dana ce secretoasa esti. Recunosc ca nu am auzit de parfumul pe care ti l-ai cumparat azi, dar avand in vedere ca ti-a placut, spune-ne si noua mai multe ca ma facu-si curioasa.

Si-o fi luat balsam de rufe, numele il recomanda !

Mergi la inceput

Citat:

[quote]citat din mesajul lui Carmena

Si-o fi luat balsam de rufe, numele il recomanda !

Sali, sunt asa obosita, am colidat toate magazinele, am uitat ca am scris de balsam, mi-a placut asa mult.
Eu nu foloseam pt ca are fiul meu dermatita atopica si nu e voie, dar acum il voi folosi, macar la hainele mele.
Multumesc ca m-ai luminat si pe mine si pe Carmen.
Carmen sa nu cauti "parfumul" pe fragrantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

aseara am primit cadou un "couture" de la moschino, deja s-a confiscat nu-l mai am !
am ramas surprinsa de el, pe fragrantica scrie oriental floral si are note de piper, eu simt doar floral,tineresc si modern .am gasit in el note din poeme si dune ...asta am simtit eu ...

il gasesc auriu si ar merge nemaipomenit in zile aurii de toamna, acum ma gandesc ce "inginerii financiare "sa mai fac sa-l am in toamna asta !

Eu l-am primit de 8 Martie si cand am dus incheietura mainii la nasul sotului a exclamat AStA, DA!
Mi-a incantat toata primavara...si intr-adevar l-am resimtit tot tineresc si modern...
L-am verificat primul pe site-ul SUA dupa ce am descooperit ca primul , primul de mi-l redoresc, nu era pe stoc

Mergi la inceput