Ce parfumuri va plac? (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Chiar este un parfum puternic dar si dulce ! Minunat !
Deocamdata este singurul parfum despre care cred ca mi l-as cumpara si a doua oara! Bineinteles tot la 100 ml !

Si eu mi l-as achizitiona pentru a doua oara.

Ma bucur ca si tie iti place Carmena.

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmena
Teo cumva fiica ta a confiscat Moschino?

da carmena, fiica-mea, am reusit sa o stric si pe ea cu parfumurile ...

Citat:
citat din mesajul lui Carmena
Ferice de mine la faza asta, am 2 baieti... Dar e printre putinele avantaje...
Pup

eu nu as zice ca e un avantaj mai ales daca le inoculezi si lor microbul de a fi sensibili la arome ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
Am rugat-o pe teo sa testeze pt mine L si Coral Flower si a scris aici impresiile. Ei i-a placut mai mult Coral Flower dar a spus ca pe ea nu persista.

da parfumul miroase bine si ...ma tenteaza, e dulce dar are niste note interesante in el si e modern, luminos, din cauza asta eu l-as purta si vara, e f fin ...mi-a placut ...
Citat:
Cand a testat Carrye "Coral Flower" spunea ca persista destul de bine. Carrye, asa e sau ma insel?
Depinde de ph-ul fiecaruia si de anotimp.

da eu cred ca am probleme cu pielea am spus sunt mai "uscata" si cred ca din cauza asta. acum m-am lecuit si nu-mi mai cumpar decat edp

atentie nu stiu ce am mirosit la mall edt sau edp la l si coral !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Vad ca LOLITA face noi victime dar nu ma mir, e normal la cat de bine miroase!
Da , carmena , de cel mov este vorba, pe acesta il avem eu si iuliya ( http://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Lolita-Lempicka-456.html). Ma rog, sticla in realitate este mai movulie decat in poza asta.
Chiar are violete in compozitie , in notele de varf dar si alte flori mov( iris, heliotrop) .
gya1407, eu am Apparition si parca parca pe undeva ar fi o asemanare cu Lolita Lempicka. Oricum imi place f mult , este un alt parfum care mi se pare ca da optimism. M-am dat la inceputul acestei veri cu el , am gasit o descriere pe undeva in care era descris ca un " fairy -tale like scent " , m-a influentat si ma dadeam cu el ori de cate ori imbracam tricouri cu zane fluture ( spre incantarea lu' fi mea ).

carmena, o sa iti zic intr-un PM cum poti face! ok?

teo, bineinteles ca nu tr sa fie sume rotunde ! mai vb pe PM ce si cum, da?
Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Iulya pentru explicatii. Le citisem si in capitolul initial in care le postate-si, dar sincer nu mi-a stricat deloc sa le rememorez. Asa m-am linistit ca parfumurile florale nu-mi rezista pe piele mai mult de 3-4 ore.Si ca intr-adevar durabilitatea unui pafum nu e mai mare de 4-6 ore, credeam ca am eu o problema cu pielea Multumesc inca o data.

Lolita il simt si acum, dat de pe la 12, doar un puf, deci tine pe pielea meaAsadar, daca ma primiti in gasca care comanda, intru

Sali pentru pontul cu Lolita(te-ai cam prins ce si cum e cu mine, pun pariu ca daca iti spun cu ce m-am parfumat azi, stii si ce culoare au avut hainele) si subscriu macar DIRECTOR GENERAL la Sephora ar trebui sa fii. Dar s-a deschis si Douglas mai peste tot asa ca o sa fie "hunting" pentru tine.

Astept PM-ul tau cu interes

Dana esti absenta azi.
Pupici fete parfumate.

Mergi la inceput

Teo avantaj ar fi, daca nu am stiut noi sa facem fete, sa-mi aduca ei nurori care sa aiba pasiuni comune cu soacra din persoana mea. Macar atat, sa ma consolez si eu ca macar mai incolo sa am pe cineva"live" sa schimb impresii. Ca mama zice ca am o dambla si nu ma mai scapa nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Desigur ca azi am fost absenta, am fost la Douglas, dar am testat doar parfumurile pentru iepumic, sper ca nu am gresit numele si doar unul singur pentru mine, Hypnotic Poison Elixir EDP, e superb, identic cu Hypnotic Poison (care este doar in varianta EDT), dar mai puternic. Nu pot sa va explic cat de mult imi place acest parfum, imi da asa o stare de bine. Am devinit curioasa cu lolita, dar stiu ca le-am mai testat pe cele dulci, dar Hypnotic nu are asemanare

iepumic, sper ca ne mai citesti, am studiat asa:

1. Prada, cutia este roz intens, iar pe ea scrie cu visiniu "Prada", e dulceag, placut.

2. Prada, cutia este un roz pal, foarte deschis, iar pe ea scrie "Prada", in schimb scrie "eau de parfume tendre", nu e dulce absolut deloc, banuiesc ca pe acesta l-ai testat

Carmen, ti-am trimis PM

Mergi la inceput

Dana ce feeling am avut te-am intrebat de Lolita. Poate il testezi si ne spui impresii.

Vazusem si eu Hypnotic Poison Elixir, dar nu l-am testat, gandind in sinea mea ca nu e ca originalul, si sa nu ma dezamageasca. Cand de fapt era aceeasi marie, dar cu o palarie mai frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Am uitat sa va spun ce mi-am cumparat. Imi venea sa-l torn pe mine sau sa-l , Lenor Parfumelle Seduisante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha
iepumic, sper ca ne mai citesti, am studiat asa:

1. Prada, cutia este roz intens, iar pe ea scrie cu visiniu "Prada", e dulceag, placut.

2. Prada, cutia este un roz pal, foarte deschis, iar pe ea scrie "Prada", in schimb scrie "eau de parfume tendre", nu e dulce absolut deloc, banuiesc ca pe acesta l-ai testat

Si pana la urma tot nu m-am prins: care este cel care iti placuse data trecuta atat de mult ?

Mergi la inceput